aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: the raid - redemption (2011) Zalaba_Ferenc
2012. február 24. 12:30:49

Kategória: 7 komment

Az utóbbi évek legjobb akciófilmjének kikiáltott indonéz The Raid nem csupán amerikai előzetest, de alcímet is kapott, ugyanis Gareth Evans író/rendező (aki egyébként walesi születésű) trilógiát tervez. Vajh ennek a filmnek lenne bármi esélye a hazai mozikban?

Címkék

trailer action martial arts asian cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr654541557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chris92 2012.02.24. 12:53:17

"Vajh ennek a filmnek lenne bármi esélye a hazai mozikban?" Csak remélni tudom! Amúgy továbbra is brutálisan jónak ígérkezik!

Ismeretlen_1068 2012.02.24. 18:19:45

Hogy válaszoljak az általam feltett kérdésre: nem is tudom... Utánajártam a filmnek (egy valag pénzt kérnek érte), mert klassz lenne bemutatni itthon, de a tapasztalataim azt mutatják, hogy minél jobban lelkesedik egy bizonyos, netszerte igen erőteljes hanggal rendelkező réteg egyes filmekért, annyira elmaradozik, ha fizetnie kell érte a moziban. Egy filmbuzit elég nehéz kielégíteni, mert neki nem elég csak simán elhozni egy filmet, hanem azt úgy és akkor kell bemutatni, ahogy az neki a legideálisabb. És a legtöbbször ezen óhajok kielégítése majdhogy nem lehetetlen, mindenesetre nem gazdaságos. A filmbuzi lehetőleg a világpremierrel egy időben, vagy inkább előtte akarja látni a filmet, méghozzá a legkedvencebb mozijában a neki legmegfelelőbb időpontban, és természetesen a lehető legolcsóbb jegyár mellett, továbbá szinkronnal/felirattal/a kedvenc szinkronszínészei közreműködésével (az se lehet akadály, ha már meghaltak)/olyan dialektusban fordítva, amely szerinte megfelelő/stb-stb. Ha valamelyik feltétel nem teljesül, akkor "kapja be a forgalmazó, letöltöm". Igen, szélsőségesen fogalmaztam, és tudom, hogy te és te és te pont nem ilyen vagy, mert képes vagy átutazni a fél országot egy film kedvéért, de sajnos általánosságban véve ez az igazság. Kellenek ide a jó filmek, de olyanok, melyeknek a fenti körülményektől függetlenül is van közönségük. Ez a közönség pedig nem a bemutató dátumokon, nem a képarányokon, nem a feliratok és szinkronok minőségén lóg, és általában nem a férfiak között keresendő.

skaven 2012.02.24. 18:31:40

ha bemutatna valaki nalunk, akkor egy eros 7-8 millios forgalomnak mar orulhetne. de szerintem tulbecsultem. :) ettol fuggetlenul vagyunk paran, akik meg szeretnek nezni, de hogy oszinte legyek, ez nalam a "fullhd-ben nezzuk a teven a haverommal pizzat zabalva es bepalinkazva kategoria", nem pedig mozi. hat ez van.

wurlitzervilmos 2012.02.24. 18:57:49

filmbuziként válaszolva, és feltéve hogy nem írok róla (sajtóvetítés), egy fontos szempontot látok: kijön-e a premierig a rip vagy sem. érdekel annyira, hogy gondolkodás nélkül kifizessem érte a jegyárat, viszont ez azt is jelenti, hogy nem hiszem hogy tudnék várni, ha ott van egy gombnyomásnyira az interneten, a moziban pedig hetek, hónapok múlva lesz a bemutató.

clay 2012.02.24. 19:02:19

AE: az érvelésed teljesen rendben van, de valahol érthető is ez a magatartás. Ha valakinek egy hónapban idő, pénz, utazás vagy egyéb szempontok következtében csak két filmet van lehetősége nagyvásznon megnézni, már azzal is bőven túlszárnyalja az átlagemberek mozibajárási szokásait. Viszont közben filmbuziként a havi bemutatók közül 8-10 vagy még több cím is érdekelheti, emiatt pedig kénytelen aszerint is válogatni, hogy melyiket tudja otthon megnézni és melyiket csak moziban. Ahhoz pedig sajnos túl kicsit az ország alapvetően, hogy szubkulturális alkotások jelentős bevételt termeljenek. Nem jó persze, hogy ez a helyzet, de nem is biztos, hogy át lehetne hidalni.

Last 2012.02.24. 19:36:45

6. Tökéletesen egyetértek! :P

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása