aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Takács Máté
2012. február 23. 08:02:49

Kategória: Szólj hozzá!



  • Aurora - Három órás román filmdráma az Anjou Lafayette-től megszokott gerillaforgalmazásban: Budapesten kétszer látható a Toldiban, Kecskeméten ugyancsak, míg a ceglédiek és a szolnokiak egész héten benevezhetnek rá. Feliratos, 181 perc, Anjou Lafayette.
  • Családban marad (Neka ostane među nama) - Másfél órás horvát filmvígjáték az Anjou Lafayette-től megszokott gerillaforgalmazásban: Budapesten kétszer látható a Toldiban és a Tabánban, míg a a szolnokiak egész héten benevezhetnek rá. Feliratos, 87 perc, Anjou Lafayette.
  • Kémes hármas (This Means War) - Romantikus akció-vígjáték, amivel az InterCom nem csak a nézőknek, de a kereskedelmi tévécsatornáknak is kedveskedik, hiszen itt már nem kell majd eladhatósági címváltoztatást eszközölni a tévés sugárzás alkalmával. Az országosan vetített produkció a Palace MOM Parkban feliratosan látható. Szinkronizált, 97 perc, InterCom.
  • Mindenki szereti a bálnákat (Big Miracle) - Családi jellegű mozi igaz történet alapján, melyben a címbeli deklaráció a bálnahús ízletességét és a hidegháborút is felülírja. Ahogy hazájában, nálunk is szerény esélyekkel vág neki, így a forgalmazó ennek tudatában járt el: hét budapesti moziban látható csökkentett előadásszámmal és feliratosan. Feliratos, 107 perc, UIP.
  • A némafilmes (The Artist) - Filmesek közt cinkes, aki néma: a magyar nézők is próbára tétetnek a 10 Oscar-díjra jelölt francia filmcsodával. Vajon a fekete-fehér és a szöveg nélküli jellemzők taszítóan hatnak, vagy az újdonság erejével? Egyelőre a fővárosiak mondhatnak véleményt, de egy esetleges vasárnapi tarolás meggyorsíthatja a terjesztést. Feliratos, 100 perc, Fórum Hungary.
  • A szégyentelen (Shame) - Michael Fassbender legnemesebb szervével vezérelve gyűjti a nőket és a 18 éven felüli nézőket a tavalyi év egyik legkülönlegesebb filmjében. Négy fővárosi plázamozi és a Művész műsorán. Feliratos, 101 perc, Budapest Film.
  • Utazás a rejtélyes szigetre 3D (Journey 2: The Mysterious Island) - Dwayne Johnson két kemény akciózás között valódi közönségéről sem feledkezik meg: a családi fantasyben lezuhan, elázik, majdnem megevődik és még dalra is fakad, mindezt kizárólag 3D-ben az ország mozijaiban, köztük IMAX-ben is, a Cinema City MOM Parkban pedig eredeti hanggal. Szinkronizált, 94 perc, InterCom. Kísérőfilm: Daffy's Rhapsody.

    A hétvégén, pontosabban vasárnap országosan premier előtt látható a 11 Oscar-díjra jelölt A leleményes Hugo 3D. Az Odeon-Lloyd mozi Oscar-estjének keretein belül a Warrior - A végső menet is megtekinthető ugyanezen napon.

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr144541550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása