aeon flux

ready for the action now, danger boy?

mégis megéri jó filmeket gyártani? Németh Barna
2012. február 06. 23:03:04

Kategória: 2 komment

A Metacritic összevetette a hat legnagyobb hollywoodi stúdió amerikai és nemzetközi bevételeit, majd az eredményekhez hozzácsapta az általuk bemutatott filmek kritikai átlagát (ezt látjátok a legfelső sorban). A végeredmény önmagáért beszél, úgy tűnik mégis megéri jó filmeket gyártani. Vagy 2011 csak a kivétel lenne? Több adat itt, az összesítőtáblázat pedig klikkre megnő:

Címkék

fox disney box office warner hollywood

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr174541452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scott 2012.02.06. 23:06:27

A Fox idei kínálatát látva ismét utolsó helyen fog kullogni hazai bevételi listán. Vagy ti hogy látjátok?

Ismeretlen_1068 2012.02.07. 06:53:35

Az, hogy mind a TF3, mind pedig a Pirates 4 otthoni bevételei csökkentek az előző részekhez képest, s egy rakat jó értékelést kapott film túlteljesítette a várakozásokat (pl. M:I4) simán azt bizonyítja, hogy a tengerentúlon már nem feltétlenül néznek meg minden szart. A válság talán némileg tudatossá tette az embereket a filmválasztásban. A világ többi részéről ez viszont még nem mondható el.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása