aeon flux

ready for the action now, danger boy?

not the beeeees, not again!!! Zalaba_Ferenc
2012. január 31. 10:18:05

Kategória: 3 komment

Ha eddig bármi kétséged lett volna afelől, hogy Nicolas Cage fejében valami nem úgy működik, ahogy annak kellene, hát akkor ezt olvasd: kedvenc verbális bokszzsákunk szeretné folytatni a The Wicker Mant, igen, azt a borzasztó remake-et, melynek számos jelenete globális mémmé nőtte ki magát, és ebben az sem akadályozza meg, hogy SPOILER! a főhős csúnya halált halt az eredeti film végén, ugyanis a sztorit Japánba vinné, ahol szellemként folytatná a tevékenységét; eme jóság dirigálására Hideo Nakatát, a Ringu rendezőjét kérné fel. Ugye csak viccelsz, Nic, ugye? UGYE?

Címkék

horror nicolas cage sequel pletykarovat

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr834541405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chris92 2012.01.31. 13:18:09

Nagyon remélem, hogy csak hülyéskedik. A Wicker Man remake a 2006-os év (sőt az egész évtized) egyik ha nem legröhejesebb filmje volt. Nic batárom most már én is könyörgöm, hagyd abba mert amit művelsz azt rossz nézni!

Gameface 2012.01.31. 14:14:10

a wicker tree-t viszont be kéne vizsgálni

Fred Fredburger 2012.01.31. 15:28:46

Hát őőő: http://www.youtube.com/watch?v=sghncnGkFAo

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása