aeon flux

ready for the action now, danger boy?

top 2011: az év legrosszabb filmjei Zalaba_Ferenc
2012. január 18. 12:50:14

Kategória: 58 komment

Igen, ezzel még adós voltam, mert ahogy öregszem, úgy megy el a kedvem a rossztól, pontosabban annak méltatásáról: egykoron fikadémon volt a becenevem, ma már inkább szólítanak úgy, hogy... de ez igazából csak Zsére és rám tartozik. A lényeg a lényeg, végül azért összegereblyéztem a fekáliát - mert kell a mementó! Az alábbi rangsor sem az abszolút mértékben szar filmeket tartalmazza, hisz teleszemetelhetném Stephen King-adaptációkkal (tavaly az ő filmográfiája volt a heti szeánszaink fő programja), inkább azokat a filmeket, melyektől minimális mértékben azért reméltem valamit, de csak szart kaptam. Hát íme, gázálarcot fel!

Igen, ezzel még adós voltam, mert ahogy öregszem, úgy megy el a kedvem a rossztól, pontosabban annak méltatásáról: egykoron fikadémon volt a becenevem, ma már inkább szólítanak úgy, hogy... de ez igazából csak Zsére és rám tartozik. A lényeg a lényeg, végül azért összegereblyéztem a fekáliát - mert kell a mementó! Az alábbi rangsor sem az abszolút mértékben szar filmeket tartalmazza, hisz teleszemetelhetném Stephen King-adaptációkkal (tavaly az ő filmográfiája volt a heti szeánszaink fő programja), inkább azokat a filmeket, melyektől minimális mértékben azért reméltem valamit, de csak szart kaptam. Hát íme, gázálarcot fel!

10. HEREAFTER. Eastwood csajfilmet forgatott, amely önmagában még nem lenne ciki, ha a misztikus matiné résztvevői az interkontinetális (és transzcendens!) összeborulások közepette ne butuska megállapításokat puffogtatnának. Matt Damon mentené a menthetőt, de végül eszközzé (médiummá) válik.

9. MELANCHOLIA. Ha egy film nem rendelkezik narratívával, az nem olyan nagy baj, mint az, ha egy film állítólag rendelkezik vele, valójában viszont nem. Kirsten Dunst unott képpel várja a világvégét, ami... eljön. És ez már csak azért sem spoiler, mert már a nyitányban kiderül. És még csak nácik sincsenek a filmben, hogy Jack Bauer jól lepisztolyozza őket. :(

8. TRANSFORMERS: DARK OF THE MOON. A címből adódó popsipoénoktól eltekintve inkább azon morgolódnék, hogy Michael Bay cserkészjelvényeire felesküdve ígérte, hogy ez jobb lesz, mint a második. De sajna csak egy nanoszállal sikerült túltejesíteni magát. Egyébiránt minden maradt a régiben: Oscar-kaliberű színészek mennek le génhibás kutyába, Shia süvölt, a csaj buta, a cselekmény és a logika non-existent, és ezúttal még az arányérzék is cserbenhagyja kedvenc piromániásunkat.

7. THE WARD. Az alapján, hogy nem nagyon talált magának forgalmazót, sejthető volt, hogy nem a sárgaházas horror lesz Carpie nagy visszatérése: de minden ízében kiszámítható, és csúnyán túlhaladott darab sajnos az elmúlt 15 év CRAPenterét idézte, nem a korábbit.

6. THE TOURIST. A három(!) Golden Globe-ra jelölt (köztük a legjobb vígjáték kategóriájában???) paycheck-film a világ két legnagyobb sztárját eresztette össze, hogy csináljanak valamit. Hát sokra nem futotta tőlük: Angelina halálra dermedt botsáskaként töcög egyik jelenetből a másikba, az egyesek szerint szexi Johnny pedig szakállas pocokként ügyetlenkedik addig a végkifejletig, melyet bármely amőbe ki tud választani magából.

5. NO STRINGS ATTACHED. Mikor kitámolyogtam a moziból erről az ízléstelen, nem szexi, nem vicces szexkomédia-szörnyszülöttről, szentül meg voltam győződve arról, hogy Natalie Portman most játszotta el az Oscarját. Pedig a Your Highness-szel még nem is szembesültem.

4. BATTLE: LOS ANGELES. Ez az inváziós mozi lehetett volna az év legkúlabb filmje, melyért mindenki úgy rajong, mint egy pattanásos képű 12 éves, ehelyett az történt, hogy papírkatonák játszottak monoton gerillaháborút a víznyelő mikrobikkal, és közben olyan kliséket daráltak, melyeket hallva legszívesebben felöltöttem volna a láthatatlanná tévő köpenyemet. Mert az nem annyira gyerekes.

3. YOUR HIGHNESS. Péniszpoénok orrba-szájba és egyéb testnyílásba! A Your Highness egyetlen olyan viccre van felfűzve, amely már az első öt percben is maximum megmosolyogtató, aztán semmilyen, aztán fárasztó, aztán kifejezetten dühítő, aztán jöhet a dzsihád. Követelem, hogy Nataie Portman szolgáltassa vissza az Oscar-díját!

2. ABDUCTION. A bugyinedvesítő bordásfal tinédzser-kompatibilis (értsd: totálisan kiherélt) akciófilmben fitogtatja tehetségét, amely kb. abból áll, hogy baromi gyorsan le tudja venni a pólóját. És ehhez nagyformátumú színészek asszisztálnak: miért, MIÉRT?!

1. SUCKER PUNCH. Kár volt ezért a filmért. No nem azért, mert csupán egy röhejesen összetákolt kifogás arra, hogy rendezője hatalmas fegyverekkel felvértezett, kiskorúnak tűnő lányokat mutogasson, és megússza a börtönbüntetést. Sokkal károsabb ez annál: az Inception sikere azt bizonyította, hogy talán érdemes eredeti ötletekbe nagy summát tolni, de a producerek fejében a hasonló körülmények között forgott Sucker Punch, meg az ő szép nagy buktája sokkal inkább megmarad majd, mint intő jel. Szóval jöhetnek a nagy költségvetésű társasjáték-adaptációk!

Nicolas Cage-díj: eme jeles cím birtokosa 2011-ben maga a névadó, akinek sikerült elérnie, hogy két pocsék filmmel, a szánnivaló speciális effektusokat felvonultató, középkori sötétséget árasztó SEASON OF THE WITCH-csel és az elképesztően túljátszott, végigordibált TRESPASS-szal zárjam az évet.

Különdíj az olyan-rossz-hogy-már-végig-se-bírtam-nézni filmeknek:

* Eat Prey Love (Akadjon a torkodon a maszlag, Júlia!)
* Ho Do You Know (Ezt mégis hogy gondolták)
* Antichrist (Tudod, kit küldj át a hídon, te dán!)

kövess minket facebookon és twitteren!

Címkék

nicolas cage johnny depp angelina jolie transformers matt damon natalie portman lars von trier kirsten dunst clint eastwood sucker punch taylor lautner alien invasion movie danny mcbride top 2011 bad movie top film top film 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr824541337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_72212 2012.01.18. 13:08:05

igen! végre! köszönöm, h az elmúlt (másfél) évtizedben érthetetlenül túlértékelt von Trier megkapta a magáét DUPLÁN:)!

Ismeretlen_233610 2012.01.18. 13:09:41

Hát én ezekből kettőt láttam (The Tourist - 2/5; Antichrist - 4/5), és egyedül a Melancholia van a látnivalók között. Bár szinte érzem, hogy előbb-utóbb meg fogom nézni ezt a Transformers részt is...

Ismeretlen_1068 2012.01.18. 13:10:08

1: Pedig milyen jó dolgokat forgatott anno (Beaking the Waves, Europa, Riget)...

Ismeretlen_1068 2012.01.18. 13:13:44

+1 THE HANGOVER, PART 2. Az első rész komplett másolata - vicc és bromance nélkül.

Ismeretlen_72212 2012.01.18. 13:17:26

3: jaja, régen imádtam, de már a kiáltványosdinál elvesztettem a rajongás fonalát. 4: a sorba illik másfeledik részként a terhes társaság is, bár az 2010-es.

KTamas · http://blog.ktamas.com/ 2012.01.18. 13:20:28

egyél prédát szerelem? ("eat _prey_ love") illetve "_Ho_ do you know" :)

kekec 2012.01.18. 13:22:00

Kötelességből nézed ezeket a filmeket, vagy mert eredetileg vártál tőlük valami jót? Én mindössze a Battle L.A.-t láttam erről a listáról, de minden szavaddal egyetértek: borzalmas volt. (De legalább a zenéje tetszett...) A különdíjasok közül a How Do You Know volt meg, ami azért egynek elment szerintem, de tény, hogy James L. Brooks ennél sokkal jobbat tud.

Ismeretlen_97684 2012.01.18. 13:26:19

Idén egyedül a Kellékfeleséget nem bírtam végignézni, így az az év legrosszabbja. A többiek, sorrend nélkül: - A dilemma - Transformers 3 - Álomháború - Honnan tudod? - Fertőzés - Koszorúslányok - It's Kind of a Funny Story - Gondozoo - Másnaposok 2 - Szerelem és más drogok

duwy 2012.01.18. 13:26:59

Amiket láttam ezek közül: Hereafter 10/6 (a Damon - Howard-szál önmagában megért volna egy filmet, utóbbi főleg kitűnő volt, de a többi valóban gyenge) The Ward 10/5 (sajnos nem sikerült Carpenter régóta várt visszatérése, a nagy csavart kb. 5 perc után ki lehetett találni, ráadásul félelmetes sem volt) No Strings Attached 10/5 (a kellemes Friends With Benefits-cel ellentétben ez tényleg nagyon langyos lett) Battle:LA 10/5 (a hatásos trailerek után nagy csalódás volt a film, látványos, de a forgatókönyv az év legszánalmasabbja) Sucker Punch 10/6 (a "valóságban" játszódó részek 10/9, a fantáziavilágban játszódók 10/1; nagyszerű a soundtrack és Oscar Isaac zseniális) Season of the Witch 10/6 (nevetni akartunk, azért néztük meg, de viszonylag kellemes meglepetés volt, a boszorkányt alakító Claire Foy remek) How Do You Know 10/6 (a narratíva döcög, túl van nyújtva, de Wilson és Nicholson megmentik a filmet)

Ismeretlen_1068 2012.01.18. 13:30:15

6: Wahaha, micsoda elírások! "Tudod, te kurva"

duwy 2012.01.18. 13:30:17

Ja, és a legrosszabbak nálam (sorrend nélkül): Green Lantern Cowboys and Aliens Limitless I am Number Four Unknown Captain America Battle LA Drive Angry The Rite No Strings Attached

Conjurer 2012.01.18. 13:32:41

Számomra a tavalyi év egyik legjobbja volt a Your Highness (10/8). Ez mindent elmond a 2011-es évről filmes szempontból.

Ismeretlen_72212 2012.01.18. 13:36:05

bevallom, a How Do You Know-ban Wilsonon és Nicholsonon én is szénné röhögtem magam, de aztán nem akartam elhinni, h ki írta-rendezte (kb. 3 hete láttam kábelen, előtte nem is hallottam róla).

chris92 2012.01.18. 13:36:08

Szokás szerint élvezetes volt olvasni ezt a listát, noha három is van rajta, ami nekem tetszett (Melankólia, TF3, Battle LA, igaz utóbbi kettőnek elismerem az összes hibáját). Az én top 10-em: 10. Cowboyok és űrlények: Jó alapötlet, jó kezdés, tisztességes befejezés de ami a kettő között van az totál dögunalom (4/10) 9. Sanctum: A hundertprocent attrakciós barlangi kalandfilm, ahol mindent a 3D reklámjába és megvalósításába öltek..forgatókönyv helyett. (3.5/10) 8: A lány és a farkas: Emberkínzóan giccses és néhol fejfájdítóan Alkonyat-klón, ahol Gary Oldman-t leszámítva, mindenki (főleg Amanda Seyfried) egy fadarab színészi mimikájával abszolválja az ízléstelen, kirakatba illő díszletvilágot. (3/10) 7. Boszorkányvadászat: Nic Cage újabb fejese a B filmek világába. Kíváncsi vagyok Seagal-al mikor fog együttműködni. (3/10) 6. Priest: Scott Stewart tovább megy a Légió útján. Ugyanis még egy taknyos zsebkendőbe több eredetiség, komplexitás, intelligencia és színészi játék szorult, mint ebbe a posztapokaliptikus-akció-horror-sablonkötegbe. (3/10) 5. Zöld Lámpás: Martin Campbell durván 200 milliót tapsolt el egy rakás olvadó műanyag esztétikai látványával vetető szuperhősfilmre. Röhejes munka. (3/10) 4. The Resident: Hillary Swank nullára amortizálja színészi renoméárját, egy a 80-as évek legtrébb mozijait megidéző thrillervalamivel. Wes Craven-nek köszönhetően az ilyeneken csak röhögni lehet már 15 éve. (2/10) 3. Koszorúslányok: Borzalmasan túlnyújtott, borzalmasan erőltetett, borzalmasan idegesítő és feleslegesen gusztustólankadó okádás, ami félóránként tudott belőlem valami nevetésre emlékezetező dolgot kicsikarni. (2/10) 2. Sucker Punch: Avagy Zack Snyder két órás vizuális maszturbációja. Kétszszer is láttam, mindkétszer botrányos volt. Remélem Nolan leszoktatta a kokóról, különbem nagy bajok lesznek a Superman mozinál. (2/10 a moziváltozat, 1/10 a DC) 1. Jack and Jill: Audiovizuális pokoljárás, amit senki emberfiának nem ajánlok (0/10)

Ismeretlen_170296 2012.01.18. 13:51:33

Elég sok mindenben egyetértek, a Sucker Punch nálam is első helyen szerepelne, ha alkotnék egy ilyen listát, pedig a bemutatója előtt az utóbbi évek egyik legvártabb filmje volt nálam (talán pont ezért kaptam akkora pofont, amekkorát álmomban sem reméltem). Örülök, hogy elküldted a franca Dzsúlia Roberts-t az idióta, végtelen és képtelen mondatokkal teletűzdelt sz@r filmjével együtt, sajnos nekem végig kellett szenvednem, de maradandó sérüléseket szenvedtem. :) Azonban (megint) a Battle LA védelmére kelnék, jó kis film volt az, nincs itt a helye, ahogyan a Your Highness-nek sem, és könyörgöm, hagyd már békén Nic Cage-t, én sosem fogom őt megunni. :)

Ismeretlen_1068 2012.01.18. 13:51:38

7: Többnyire vártam tőlük valamit. Például a Priest azért nem szerepel ezen a listán, mert azt hozta, amit vártam tőle. (És Adam Sandler-filmeket, romantikus maszlagokat, meg animált állatok, törpök, stb. főszereplésével készült élőszereplős csodákat már meg se nézek.)

Ismeretlen_1068 2012.01.18. 13:53:06

Fura, hogy a legrosszabbak között említitek a Bridesmaidset, még furább, hogy gusztustalannak tartjátok, hisz se nem rossz, se nem annyira gusztustalan, mint sok műfajtársa. Vagy egy lánynak nem lehet hasmenése? :)

chris92 2012.01.18. 13:59:46

17: De lehet. Más kérdés, hogy ahogy elsütik a filmben az kiszabottul nem vicces.:)

duwy 2012.01.18. 14:00:09

17: Nekem a legnagyobb bajom a Bridesmaids-el, hogy totális középszer, és ennek ellenére agyon van dicsérve. Az meg, hogy Melissa McCarthy szinte biztosan Oscar-jelölést fog kapni, egyenesen szánalmas.

Ismeretlen_1068 2012.01.18. 14:02:32

18: Amit a wc-ben csinálnak, az tényleg nem az, de ahogy Kristen Wiig megpróbál úgy tenni, mintha semmi baja nem lenne, vagy ahogy Maya Rudolph kimenekül az útra, szerintem hilarious. :)

chris92 2012.01.18. 14:04:35

19: Hát igen Amerika és Európa között nemcsak földrajzilag, hanem ízlésben is nagy távolságok vannak!:) 20: Ha neked tetszett, az nem gond a humorérzék teljesen emberfüggő. Én viszont Apatow bácsi helyében leradíroztam volna a nevem róla!:)

Ismeretlen_1068 2012.01.18. 14:05:26

19: Nekem egyetlen bajom van vele: túl hosszú. Nem igazán a játékidő, hanem az egyes szituációk vannak túlságosan elnyújtva (valószínűleg azért, mert más Apatow-filmekhez hasonlóan itt is sokat impróztak, és egyszerűen nem tudtak lemondani az ezek során elhangzott poénok nagyjáról).

Ismeretlen_1068 2012.01.18. 14:06:13

21: Apatow bácsi radírozás helyett azért kampányol, hogy legyen külön komédia-kategória az Oscaron. :)

chris92 2012.01.18. 14:08:27

23: Na, ha ahhoz hasonló filmekkel töltenék meg, akkor inkább ne legyen!:)

Ismeretlen_1068 2012.01.18. 14:11:45

12: Remélem, az álló farkú Minotaurusz vár majd otthon. :) S mondd csak, hányszor tekerted vissza a fürdőző Natalie Portman jelenetét? :)

Niwrok 2012.01.18. 14:12:20

Ezek egy részét az elemi érdeklődés hiánya miatt kihagytam, az Eat, Pray, Love-ot már tavaly elküldtem melegebb éghajlatra, a Transformers 3-at viszont szerettem, a Melancholiára kiváncsi vagyok, a törpicsekek pedig számomra is megdöbbentő módon simán hozzák a rajzfilmek színvonalát. Az én Worst of 2011 szűken az alábbiakból áll: Csizmás, Hangover 2., In Time és a Crazy, Stupid, Love. De a listák ilyentén felfogása úgyis csak a "minden szentnek..." népi játék egyik változatát valósítják meg.

Ismeretlen_100236 2012.01.18. 14:12:27

A Melancholia egy szar, az Antichrist mestermű, von Trier egy pöcs, de bírom. Amúgy Sucker Punch-csal karöltve lehetne még küldeni a Source Code-ot (valójában ez a film ostobább és ötlettelenebb, mint Snyderé) és a Captain America-t (mindenki Jumanjiból jött) is a celluloidkazánba. Amúgy viszont fasza év volt ez, néhány erős (majdnem)magyar filmmel (Torinói ló, Womb...), amiket senki nem nézett meg, csomó független mesterművel (Blue Valentine, Nader és Simin...), több mint korrekt popcorn mozikkal (Super 8, Paul, Green Hornet) és decens Oscar-mezőnnyel. A Perfect Sense meg tetsszen már valakinek rajtam kívül. :)

malibu · http://www.nuskull.hu 2012.01.18. 14:17:31

8: bridesmaids +1! külön ciki a film iszonyatos túlértékelése.

DNS 2012.01.18. 14:19:48

17. Természetesen egy lánynak is lehet hasmenése, a baj csak az, ha ezzel még el is dicsekszik:) Teljesen egyetértek chris92 véleményével a Koszorúslányokkal kapcsolatban, sőt még meg is toldom annyival: ha igaz, hogy egyre inkább errefelé tendál a közízlés, akkor tényleg nagyon nagy szarban vagyunk... Ami viszont a Fertőzést illeti: aki lehúzza azt a filmet, az vagy nem értette a lényeget, vagy pedig fogalma sincs, mi zajlik körülötte a világban.

chris92 2012.01.18. 14:24:24

27: Source Code mint legrosszabb? Interesting, nálam az egy nagyon élvezetesen megalkotott és az érdekes alapszituját jól kihasználó sci-fi volt. Ha nem cseszik el a végét, akkor talán még a toplistámba befért volna. Amúgy a színvonalas magyar filmeknek és a korrekt popcornmoziknak én is örülök, a függetlenenfilmes területben pedig mindig lehet bízni!:)

Ismeretlen_97684 2012.01.18. 14:33:23

29: Vagy egyszerűen csak nem értékeli az unalmas, nulla történettel és figurákkal felvértezett, az esti híradó színvonalán vegetáló filmeket, amik csak azért készülnek, mert a témájuk épp aktuális és jól lehet vele kelteni a pánikot.

Niwrok 2012.01.18. 14:34:52

29: Pedig de:)! Ld. Másnaposok 2. és Őrült, dilis, szerelem. Oké, kaki-pisi humor nincs bennük, de azon kívül aztán minden!

Helsing · http://helsing.blog.hu 2012.01.18. 14:49:06

most komolyan én vagyok az egyetlen, aki bedobja ide a Twilight 4.1-et? Vagy csak senki nem nézte meg? :-) Na, nálam az "nyert" - filmtől ekkora agyf*szt még nem kaptam. valamint említést (se) érdemelnek még: Abduction, Battle L.A., Rum Diary, Drive Angry, Puss in Boots, Sucker Punch (És szokásom szerint kiállok a TF3-ért itt is, én nagyon szerettem :-)

Ismeretlen_1068 2012.01.18. 14:50:01

29: Meg lehet nyugodni, mifelénk a közízlés megmaradt a Jack és Jillnél és a Másnaposok 2-nél. :)

Ismeretlen_1068 2012.01.18. 14:51:04

33: Sajnos, nem láttam, pedig nagyon próbáltam ott lenni a díszbemutatón, de sürgősen meg kellett számolnom a csomókat a szőnyegen. :(

kirijima 2012.01.18. 14:58:59

Hehe, a Sucker Punch-nak örülök, ilyen ordenáré retek filmet évekre visszamenőleg nem láttam, de előre megajánlanék neki egy a 2010-es évek top10 legszarabb film helyet is :). Von Trier-hez, az Antichrist nem tudom miért van feltüntetve, sztem tavalyi vagy tavalyelőtti film, amúgy Trier fanként én is beismerem, hogy borzasztó, A Melankólia más eset, nem tartom nagyon nagyra, de inkább jó, mint rossz felé billen, von trier-től volt már persze ezerszer jobb. Kirsten Dunst alakítása viszont elsöprő sztem.

Ismeretlen_1068 2012.01.18. 15:02:31

36: Engem is elsöpört. Mire magamhoz tértem, teljesen elaludtam a nyakamat. :)

Ismeretlen_9654 2012.01.18. 15:26:14

én még a legrosszabbak közé venném a legújabb karib-tenger kalózait.

DNS 2012.01.18. 15:33:04

31. Attól, hogy a filmben van valaki, aki kelti a pánikot, még nem biztos, hogy maga a film is (tudatosan) kelti a pánikot. Egyébként is jobb félni, mint megijedni:) Akkor már inkább a reális veszélyekre kell felkészülni, mintsem a 2012-féle világvégére... Ja, és szerintem a szirupos családtörténetek és a hihetetlen menekülések hiánya nem válik a Fertőzés kárára:P

DNS 2012.01.18. 15:34:16

32. Senki se mondta, hogy azok jobbak lennének:)

DNS 2012.01.18. 15:36:15

34. Na, ettől most megnyugodtam:D Amúgy meg kit érdekel (csak) Magyarhonban a közízlés? Nem éppen mi határozzuk meg a globális tendenciákat...

Ismeretlen_1068 2012.01.18. 15:41:47

41: Szerintem ízlésben nem létezik olyan, hogy globális. Minden népre más és más jellemző.

DNS 2012.01.18. 15:44:23

42. Ez tökéletesen így van. De azért Big Mac mindenhol van, még ha esetleg nem is teljesen egyforma;)

Ismeretlen_180758 2012.01.18. 15:58:24

Nálam a Melankólia majdnem toplistás:) És ha már itt tartunk, akkor a Koszorúslányok is. STOP10 10. A negyedik 9. Thor 8. Gnómeó és Júlia 7. A lány és a farkas 6. Szerelem és más drogok 5. Boszorkányvadászat 4. Zöld lámpás 3. Csak szexre kellesz 2. A Föld inváziója - Csata: Los Angeles 1. A pap Ha fizetnek se nézném meg: Gulliver utazásai Gagyi mami akárhány Álomháború Maci Laci Transformers 3 Hopp, Másnaposok 2 Hupikék törpikék Gondozoo Kémkölykök 4D Csak tudnám hogy csinálja

Ismeretlen_1068 2012.01.18. 16:22:15

Lehet örülni/szomorkodni: Kristen Wiig nem kér a Bridesmaids 2-ből. Ő ahhoz túl jó, hogy lemenjen kutyába. :)

freddyD 2012.01.18. 16:58:39

Én egy filmet mindenképpen hiányolok, amelyet 2011-ben legelőször láttam: RUBBER Tudtam, hogy rizikós film lesz, de hogy egy ennyire értékelhetetlen és főként unalmas hulladék legyen, az meglepett

Gameface 2012.01.18. 17:48:41

hiányolom: karib 4 dilemma hanna

Ismeretlen_1068 2012.01.18. 18:11:58

47: A Hanna szerintem nem volt rossz (olyan nagyon jó se), a Caribbean 4-től semmit se vártam, és azt adta is, a The Dilemmát meg nem láttam... kellett volna?

wayage 2012.01.18. 18:52:45

Szerintem a The Ward nem is olyan vészes:) Carpenter nem felejtett el rendezni, a forgatókönyvvel, meg a csavarral akadtak gondok. Amúgy kevés tavalyi filmet láttam, megválogattam mit nézzek meg. Így igazából rossz filmmel nem is találkoztam, nagyon:)

conorr 2012.01.18. 19:03:18

Hát sajnálattal látom itt a Melankóliát. Azért erős a TF3-al és ilyen popcorn mozikal egy lapon említeni :D Most az egy dolog hogy nekem az év filmje, de akkor is azért ez egy bevállalos művészfilm volt, és nem a nézőkhöz és a bevételekhez szabták a forgatókönyvet. Bár az egy dolog ki hogy éli meg, de rossz volt ilyen legrosszabb filmjei listán látni, amire annyi más film is rá kerülhetett volna helyette.Így muszáj volt ezt megjegyeznem, ne hogy itt általánosuljon ez a gondolat, és valaki csak ezért ne nézze meg. A lista többi filmjét nem sajnálom :D Viszont az idei Golden Globe-on hatalmas volt Deep-nek feltett kérdés Gervais-tól: - Have you seen "The Tourist" yet?

Gameface 2012.01.18. 20:40:00

48: a hanna egy idő után átment idegölőbe, olyan mulatságos momentumokkal fűszerezve, mint a homi bérgyilkos, aki vígan utazik a két skinhead segédjével.

Last 2012.01.18. 20:51:12

Édes istenem köszönöm, hogy valaki le meri írni, hogy a Melankólia nagyon rossz. Tényleg az. Erre meg sorra nyeri meg díjakat, meg rengeteg kritikusi listán ott van a legjobb 10-20 film között 2011-ből. Miért? Voltak Triernek ezerszer jobb filmjei és nem baj, ha most a szélesebb közönség is megszereti, de ne már a Melankólia által. A Battle L.A. pedig vállalhatatlanul gagyi. A trailer is az év egyik legjobbját ígérte. Erre kaptunk egy nagy semmit. Hatalmas lehetőséget hagytak ki az alkotók. Én fentről A rítust hiányolom. Bár az annyira nem volt rossz, de mégis nagyot csalódtam a filmben. (Azért Hopkins most is jó volt).

Ismeretlen_1068 2012.01.18. 22:03:04

A The Rite-ot sajnos(?) nem láttam, de úgy általában hidegen hagynak ezek az ördögűzős horrorok. Mindegyik ugyanarra megy ki: vaakit megszáll a démon, és csúnya dolgokat műve a testével.

Deadly 2012.01.19. 00:08:10

2011 bottom 10 Shark Night 3D - mert leharapott kézzel, dárdával megy a srác cápára vadászni és győz Hostel: Part III - mert jobban szenvedtem, mint a szereplők. torture porn-nál öreg hiba The Change-Up - mert már a stáblista alatt arconfossák az egyik főszereplőt Hall Pass - mert Farellyék elvesztették a humorukat és lassan el se hiszem, hogy volt nekik Grown Ups - mert csak a kékrepisilt medence vicces Hatchet II - mert az elsőhöz képest ez elég mélyre merül a B mocsárban Skyline - mert egy olcsó tvfilmet szemétség 5 percnyi trükk mellé csomagolni The Green Hornet - mert Seth Rogen bugyuta, Kato idegesítő és Michel Gondry pedig nagyon kevés Cars 2 - mert van egy szint, ami már túl gyerekes, nálam ez az Bridesmaids - mert hiába ígért szórakoztatást a bemutató, kiderült, hogy elnyújtva még azok a poénok sem viccesek

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2012.01.19. 08:02:15

A Sucker Punch nálam a 3. lett, csak éppen a legjobbak listáján :) Nálam is az év egyik legvártabb filmje volt, és pontosan azt kaptam tőle, amire a trailer alapján számítottam: egy zúzós látványfilmet remek zenékkel és szexi csajokkal. Kétszer is láttam, mindkét alkalommal kiváló szórakozás volt. A Your Highness szerintem egy erős közepes vígjáték, a Transformers 3 meg minden hibája ellenére egy lenyűgöző moziélmény volt. A többit vagy nem láttam vagy egyetértek a legrosszabbak között való szereplésével.

morzsa 2012.01.19. 08:17:22

50: maximálisan egyetértek, a Melancholia nem Trier legjobbja sőt, de azért messze nem való ebbe a listába. kicsit hosszú, kicsit szájbarágós, viszont Dunst és a zene világverő.

Ismeretlen_145118 2012.01.19. 16:45:20

antichrist szerintem jó volt, a melankólia már annál gyengébb.

anita 2012.01.20. 08:19:17

Csak szexre kellesz, Sucker Punch, Your Highness-féle okádékokhoz képest, a film, amiben Matt Damon a médium, szinte felüdülés volt! (Persze azt se bírtam végignézni..) De számomra tavaly a legborzalmasabb film a Förtelmes főnökök volt! (..mármint az a 15-20 perc, amit láttam belőle, mielőtt visítva ki nem rohantunk a teremből..) /Valaki volt olyan kedves, és felemlegette a Terhes társaságot.. Na az is aztán még rémálmaimban se jöjjön elő!/ A Koszorúslányokat ugyan nem láttam, de a kommentekből legalább megtudtam, hogy egy lánynak is lehet hasmenése.. köszi!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása