aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2011. 51. hét) Takács Máté
2011. december 22. 09:52:02

Kategória: 5 komment

A forgalmazók valamiért megorrolhattak a fiatalokra (talán mert nem járnak eleget moziba?): karácsony alkalmából halálos kórt, vidéki suttyókat és fejlett ufókat küldenek rájuk. Az életigenlőket ezalatt vidám pingvinek és francia sikerfilm várja.

A forgalmazók valamiért megorrolhattak a fiatalokra (talán mert nem járnak eleget moziba?): karácsony alkalmából halálos kórt, vidéki suttyókat és fejlett ufókat küldenek rájuk. Az életigenlőket ezalatt vidám pingvinek és francia sikerfilm várja.

  • Elena - Fesztiváldíjas orosz dráma egy asszonyról, aki döntéskényszerbe kerül, hogy fiát megmentse a nincstelenségtől. Budapesten a Művészben, a Toldiban és az Urániában, ezen kívül Békéscsaba, Eger, Jászberény, Szolnok és Szombathely lakói láthatják a héten. Feliratos, 109 perc.
  • Életrevalók (Intouchables) - Hazájában, Franciaországban 100 millió dollár értékű bevételt termelő vígdráma egy kerekesszékhez kötött arisztokratáról és az ápolójául szegődő, börtönviselt fekete fiatalemberről. És még a kritikusok is imádták. A Cinema City Allee, Aréna, Mammut Westend és a Művész műsorán. Feliratos, 112 perc.
  • Fifti-fifti (50/50) - A szezon forgatókönyvírói díjaiból nem egyet begyűjtő, két Golden Globe-ra jelölt vígdrámában Joseph Gordon-Levitt szembesül azzal, amitől mindenki retteg. De neki legalább ott van Seth Rogen. Budapest mellett Debrecen, Győr, Miskolc, Szeged és Székesfehérvár tűzi műsorra ezen a héten. Feliratos, 100 perc.
  • A legsötétebb óra (The Darkest Hour) - Három nappal az amerikaiak előtt nyerhet a magyar néző betekintést abba, milyen az, mikor csak öt ember rója Moszkva utcáit, de azok sem oroszok...és mellesleg még idegen erők is rájuk támadnak, egészen innovatív módon. Mindezt 3D-ben, mert egy 21. századi idegen életforma csak így nyomja - ráadásul szigorúan csak így, így a térhatású termek zsúfoltsága miatt egyes városokban egy-két hét eltolódásra lehet számítani, kisebb felhőátvonulásokkal. A Cinema City MOM Parkban eredeti változatban is. Szinkronizált, 89 perc, csak 3D-ben.
  • Táncoló talpak 2. (Happy Feet Two) - Visszatáncolják magukat a vásznakra az öt évvel ezelőtt szépen kasszírozó pingvinek, hogy aztán egy életre eltűnjenek a színről. Vagy nálunk nem várható az amerikaihoz hasonló lebőgés? A téli szünet és a 3D azért megteheti hatását. Országszerte mindenféle dimenziókban és IMAX-ben is, a Cinema City MOM Parkban meg eredeti verzióban is. Szinkronizált, 100 perc, 3D-ben is.
  • Trancsírák (Tucker & Dale vs. Evil) - Két ártalmatlan vidéki suttyó, akik kezéből már csak a bendzsó hiányzik, összeakad egy csapat, túl sok Gyilkos túrát és Eli Roth-filmet nézett fiatallal, aminek elég véres következményei lesznek. A Cinema City Aréna, Mammut, Westend és a Toldi műsorán. Feliratos, 89 perc.

    Már ezen a héten premier előtt látható a január közepére időzített Muppets, méghozzá országszerte (persze csak ott, ahol Cinema City-mozi van...vagyis kb. mindenhol).


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2011)

Címkék

budapest film forum hungary george miller seth rogen intercom joseph gordon levitt eurocinema magyarvalosag 3d cinema vertigo media ristretto distribution heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr514541225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_169693 2011.12.22. 10:37:28

Hát úgy volt, hogy semmit, legfeljebb a Mission Impossible-t még egyszer, de AE megint elbaszta.

Ismeretlen_72212 2011.12.22. 10:58:25

Trancsírák? a valaha hallott legrosszabb magyar cím:/. nagyon vissza kell fognom magam, h ne káromkodjak annak kapcsán, mit tennék a fordítóval:P...

Süti 2011.12.22. 12:20:13

darkest hour érdekelne. 2D, eredeti nyelv. jah, hogy így meg nem lehet megnézni? akkor marad az ingyenes verzió.

kameraman · http://vetito.blogspot.com 2011.12.28. 12:16:49

Tucker and Dale hatalmas, kár, hogy már ezer éves film, nem is értem, miért ilyen későn mutatják be aki akarta gondolom már megnézte, hiszen már megjelent mindenen, szóval nem tudom,hogy mit remél a forgalmazó.

Ismeretlen_1068 2011.12.28. 12:25:49

Moziban is megjelent? Csak mert akadnak még emberek, akik moziban szeretnek filmet nézni. Mondjuk, ez a film világpremierkor is megbukott volna itthon, nem ettől függ.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása