aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2011. 50. hét) Takács Máté
2011. december 15. 09:20:14

Kategória: 5 komment

Folytatások özöne zúdul ránk: támad Alvin, az IMF-csoport (nem, ők nem a pénzről tárgyalós banda) és Sas Tamás elképzelései a romantikáról. Akinek ezekhez nem fűlik a foga, az különféle fákba vághatja a fejszéjét: bemutatkozik a már sokat emlegetett Az élet fája és egy faágacskáról szóló norvég darab is.

Folytatások özöne zúdul ránk: támad Alvin, az IMF-csoport (nem, ők nem a pénzről tárgyalós banda) és Sas Tamás elképzelései a romantikáról. Akinek ezekhez nem fűlik a foga, az különféle fákba vághatja a fejszéjét: bemutatkozik a már sokat emlegetett Az élet fája és egy faágacskáról szóló norvég darab is.

  • Alvin és a mókusok 3. (Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked) - A túlzottan sikeres filmsorozat harmadik részében a mókusok hajótörést szenvednek, de dalolni azért nem felejtenek el ilyen körülmények között sem. Jó sok helyen látható, de legalább nem 3D-ben, sőt a Cinema City MOM Parkban eredeti nyelven is. Amúgy világpremier. Szinkronizált, 87 perc.
  • Barátom, Knerten (Knerten) - Norvég filmsiker egy kisfiúról és barátjáról, aki egy gally. Mr. Garrison gyermekkora?! Budapesten az Urániában látható, ezen kívül Kecskemét, Miskolc, Szolnok és Szombathely lakói nézhetik meg a héten. Szinkronizált, 74 perc.
  • Az élet fája (The Tree of Life) - Terrence Malick díjakat egyre halmozó filmje nem siette el a hazai mozik bevételét, ám ez a mű aligha szól a gyors tempóról. Három fővárosi Cinema City, a Sugár mozi, az Uránia Nemzeti Filmszínház, no meg a Művész és a Puskin tűzi műsorra, mától, de főleg péntektől. Feliratos, 139 perc.
  • Mission: Impossible: Fantom protokoll (Mission: Impossible - Ghost Protocol) - A tizenöt éves széria negyedik nevezése lehengerlő kritikákkal indul bevetésre, hogy javítson kicsit Tom Cruise renoméján és a harmadik rész felemás anyagi fogadtatásán. Lehetetlen küldetés? Országszerte számos helyen látható, feliratosan a Cinema City Aréna Plazában és MOM Parkban. Amúgy durván világpremier. Szinkronizált, 133 perc, IMAX 2D-ben is.
  • S.O.S. Love! - Az egymillió dolláros megbízás (S.O.S. Love! - The Million Dollar Contract) - Sas Tamás menni Amerika (meg Oroszország) és megcsinálni féligfolytatás 2007-es hazai sikeréhez. Ki a nagyobb húzónév: Hujber Ferenc vagy Billy Zane? És a térhatás vajon Kovács Patríciának vagy Daryl Hannahnak áll jobban? A Forum Hungary nem spórolt a kópiákkal, és odáig is eljutottunk, hogy magyar filmnél is le kell szögezni: szinkronizált. Szinkronizált, 100 perc, 3D-ben is.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2011)

Címkék

brad pitt tom cruise forum hungary drama action intercom romance mission impossible the tree of life brad bird eurocinema magyarvalosag cornerfilm children movie 3d cinema uip duna film anjou lafayette heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr234541193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2011.12.15. 09:58:34

Már özönlenek a tweetek az SOS Love minőségéről. A lényeg: egész estés reklámfilm ami nem ott és nem akkor vicces, amikor a készítők úgy vélték, hogy az lesz. Látni kell! :)

Ismeretlen_169693 2011.12.15. 11:06:44

Azért a végére összeszedi magát ez az év... Holnap M:I - GP, jövő héten The Tree of Life, és még a Moneyball sem volt meg.

Ismeretlen_9654 2011.12.15. 11:46:20

1: főleg az első magyar 3D lehet megmosolyogtató. :)

indab 2011.12.16. 11:46:46

köszönöm, hogy megnézhettem moziban az élet fáját érdekes volt multiplexben megnézni, a film végére harmad annyian maradtunk mint az elején voltunk a teremben :)

Ismeretlen_1068 2011.12.16. 12:44:08

4: Ez nem ér váratlanul: az egész világon nagy népvándorlásról számoltak be. De hát ez minden Malick-filmnél így megy. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása