aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2011. 47. hét) Takács Máté
2011. november 24. 08:33:42

Kategória: 3 komment

Jason Statham válogatás nélkül gyilkol, Jason Bateman és Ryan Reynolds cserekereskedelembe kezd, eljön a karácsony, két fronton támadnak a franciák és Amerika is nyomul. Megfulladunk az új filmekben.

Jason Statham válogatás nélkül gyilkol, Jason Bateman és Ryan Reynolds cserekereskedelembe kezd, eljön a karácsony, két fronton támadnak a franciák és Amerika is nyomul. Megfulladunk az új filmekben.

  • Az én Amerikám (My America) - Amerika mellett kiálló ausztrál dokumentumfilm, magyar rendezővel. Vetítik Budapesten, Székesfehérvárott, Szolnokon és Szombathelyen, majd az elkövetkezendő hetekben Debrecenben, Gödöllőn, Miskolcon és Nyíregyházán is. Feliratos, 90 perc.
  • Finánc a pácban (Rien à déclarer) - A tavalyi év frenetikus francia sikere az Isten hozott az Isten háta mögött rendező-főszereplőjétől, egyelőre csak a fővárosiaknak. Feliratos, 114 perc.
  • Karácsony Artúr (Arthur Chrismas) - Kérlelhetetlenül megkezdődik a karácsonyi szezon a mozikban az Aardman Animations jó kritikákat kapott filmjének bemutatójával. Az ajándékok kiszállítása Balatonfüred, Békéscsaba, Budapest, Cegléd, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Gyöngyös, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém és Zalaegerszeg városába történik. A Cinema City MOM Parkban eredeti nyelven is. Szinkronizált, 97 perc, 3D-ben is.
  • Minden, amit szerettem (Wszystko, co kocham) - Az eltérő háttérrel rendelkező tagokból álló lengyel punkzenekar viszontagságai a munkássztrájk idején. Budapesten nem, ellenben Cegléden, Nyíregyházán, Szegeden, Szolnokon és Szombathelyen látható, később Debrecenben és Miskolcon is. Feliratos, 95 perc.
  • Santiago '73 (Post Mortem) - Egy chilei hullaházi alkalmazott élete Pinochet hatalomátvételének idején. A budapesti Cirko-gejzír műsorán. Feliratos, 98 perc.
  • Tengerre, franciák! (Ni à vendre ni à louer) - A végül nem "Gegcunami a tengerparton" és nem is "8 óra munka, 8 óra pihegés" címen mozikba került vígjáték budapesti multiplexek és artmozik mellett Békéscsaba, Gödöllő, Sárospatak, Szeged, Szolnok és Tapolca mozijában látható, majd Cegléden, Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán és Szombathelyen is. Feliratos, 77 perc.
  • Testcsere (The Change-Up) - Jason Bateman és Ryan Reynolds testet cserél, az Ünneprontók ünnepe rendezője és a Másnaposok írói pedig jó humorérzéküket passzolták le alpáriságra. A honi közönség jó részének azonban bejöhet a Budapest mellett Békéscsaba, Debrecen, Eger, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Székesfehérvár és Tatabánya városában, később Gödöllőn és Szombathelyen is látható vígjáték. A Cinema City MOM Parkban eredeti nyelven is. Szinkronizált, 112 perc.
  • Válogatott gyilkosok (Killer Elite) - Jason Statham szokás szerint keménykedik, partnerei ezúttal az Oscar-jelölt Clive Owen és az Oscar-díjas Robert De Niro. A Művészbe azért még így se fért be. Budapesten kívül Debrecen, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged és Székesfehérvár környékén záporoznak a golyók. Feliratos, 116 perc.

    Az Uránia Nemzeti Filmszínházban már ezen a héten látható az Ölésre ítélve című lengyel-norvég-ír-magyar film.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2011)

Címkék

comedy animation budapest film forum hungary drama action robert de niro jason statham clive owen intercom ryan reynolds cirko jason bateman documentary magyarvalosag 3d cinema uip duna film cinereal vertigo media anjou lafayette heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr394541099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_180758 2011.11.24. 10:26:28

A lengyelt akartam, de marad a chilei film és a doku a magyarhangyákkal. És ha még időm is marad, talán besuvasztok még valamit.

kekec 2011.11.24. 12:58:26

Karácsony Artúr lesz nálam műsoron - csak éppen még nem ezen a hétvégén.

Ismeretlen_1068 2011.11.24. 13:37:32

Sok film ide vagy oda, ezt a hétvégét is az Alkonyat nyeri majd. Félő, hogy Karácsony Artúr sem képes majd itthon bizonyítani, pedig arra termett.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása