aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: barney és a premier előtti vetítés Zalaba_Ferenc
2011. november 12. 13:47:15

Kategória: 1 komment

Ugye nem felejtettétek el, hogy péntek este programotok van? És még mindig lehet jegyet is nyerni!

A magyarhangya, az Odeon és a CORNERfilm szervezésében november 18-án, este 8 órától premier előtt nézhetitek meg a Barney és a nők (Barney's Version) című keserédes filmet, melyet nem azért szeretünk nagyon, mert mi forgalmazzuk, hanem azért forgalmazzuk, mert nagyon szeretjük. Az "elolvasom" után kétszemélyes jegyet nyerhettek az exkluzív vetítésre.

Ugye nem felejtettétek el, hogy péntek este programotok van? És még mindig lehet jegyet is nyerni!

A magyarhangya, az Odeon és a CORNERfilm szervezésében november 18-án, este 8 órától premier előtt nézhetitek meg a Barney és a nők (Barney's Version) című keserédes filmet, melyet nem azért szeretünk nagyon, mert mi forgalmazzuk, hanem azért forgalmazzuk, mert nagyon szeretjük.A beugró elővételben 1.050 Ft, a helyszínen 1.250 Ft.

Barney Panofsky (Paul Giamatti, Kerülőutak), a mufurc tévés producer csapongó élete során talán több nőt fogyasztott el, mint szivart, nem mintha botrányosan szókimondó apjától (Dustin Hoffman, Esőember) különb nevelést kapott volna, és mire két balul elsült házassága után végre megtalálja a tökéletes nőt (Rosamund Pike, Johnny English újratöltve), akiért érdemes küzdeni, már nem biztos, hogy képes mellette kitartani. Vagy meg tud változni egy káros szenvedélyekkel teli, lobbanékony és konok fickó, ha megérinti az igaz szerelem?

A bemutatóra most kétszemélyes jegyet nyerhettek, ehhez nem kell mást tennetek, mint lájkolni a film rajongói oldalát a facebookon, valamint válaszolni a következő, bitang egyszerű kérdésre:

Paul Giamattit melyik filmben nyújtott alakításáért jelölték Oscar-díjra?

a) Kerülőutak
b) A remény bajnoka
c) Barney és a nők

A helyes megfejtés betűjelét e-mailben várjuk "barney" tárggyal 2011. november 15., éjfélig bezárólag. A nyertest e-mailben értesítjük. És ez még nem minden! A Barney oldalát lájkolók között hamarosan még két jegyet sorsolunk ki a 18-ai vetítésünkre, melyre mindenképp érdemes eljönni, a résztvevők ugyanis jegyet nyerhetnek Az élet fája (The Tree of Life) premier előtti vetítésére, ezzel elsőként láthatják majd Terrence Malick mesterművét gyöngyvászonról.

Van már a vetítéshez kapcsolódó facebook-eventünk is. Attendolj! ...ahogy a magyar mondaná.

Végül, de nem utolsósorban íme a film végleges plakátja (klikkre nagyobb méretben is szemrevételezheted):

Címkék

jatek odeon comedy dustin hoffman drama minnie driver paul giamatti rosamund pike magyarhangya barneys version cornerfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr834540450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2011.11.16. 19:32:20

A Barney és a nők játék nyertese: Balogh Réka. Őt a facebookon értesítettük. Ha ezúttal nem nyertél, akkor se csüggedj, inkább gyere el a vetítésre, amire még mindig kaphatók a jegyek, sőt, az előadás előtt jegyet sorsolunk Az élet fája premier előtti vetítésére is!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása