aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2011. 45. hét) Takács Máté
2011. november 10. 08:04:10

Kategória: 2 komment

Jobbféle vígjátékok és 3D-s akció gondoskodik róla, hogy ez nagy hétvége legyen a hazai moziknak.


Jobbféle vígjátékok és 3D-s akció gondoskodik róla, hogy ez nagy hétvége legyen a hazai moziknak.

  • Éjfélkor Párizsban (Midnight in Paris) - Woody Allen karrierjének legnagyobb anyagi sikere és hosszú idő óta legüdvözöltebb munkája végre hozzánk is megérkezett, s ha a terjesztés fokában nem is, nézettségi ambícióit tekintve méltó vetélytársa a szuperfilmeknek. Budapest, Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged és Székesfehérvár műsorán. Feliratos, 94 perc.
  • A halálba táncoltatott leány (The Maiden Danced to Death) - Az itt-ott az év legrosszabb filmjének is kikiáltott magyar-szlovén-kanadai koprodukció Budapest, Eger, Debrecen, Dunaújváros, Miskolc, Szeged, Szentendre, Szolnok és Szombathely lakói számára elérhető, s jövő héttől a nyíregyháziaknak is, ám a fővárosban nem csak a Művész és az Uránia játssza, hanem az Aréna és a Westend is. Erre mondaná még Schwarzenegger Hamletként, hogy "big mistake". 106 perc.
  • Halhatatlanok 3D (Immortals) - A ProVideo az amerikai premier előtt egy nappal juttatja el a magyar nézőknek Tarsem Singh akció-fantasyjét "a 300 alkotóitól". Ugyan csak térhatású formátumban, ám jó sok helyen élvezhető: Balatonfüred, Békéscsaba, Budapest, Cegléd, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg. Eredeti nyelven a Cinema City Aréna és MOM Park vetíti. Szinkronizált, 110 perc, csak 3D-ben.
  • Hogyan lopjunk felhőkarcolót (Tower Heist) - Ben Stillert és munkatársait becsapják, ezért lecsapnak főnökük maradék vagyonára. Eddie Murphy is a fedélzetre kerül, úgyhogy páran a csapatból gyakran válnak csicskává vagy niggerré. Hát ez tényleg nem túl oszkáros! Az alábbi városokban kerül műsorra: Budapest, Békéscsaba, Debrecen, Eger, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Tatabánya és Veszprém, majd Gyöngyösön is. Eredeti nyelven a Palace MOM Parkban látható. Szinkronizált, 104 perc.
  • Tatsumi - A Tatsumi Yoshihiro mangaművészről szóló animációs film Szingapúr nevezése az idegen nyelvű Oscar-díjra. A japán nyelvű produkciót a fővárosi Kino mozi játssza. Feliratos, 94 perc.

    Már lehet számlálni a napokat az Alkonyat-széria legújabb darabja, a Hajnalhasadás, 1. rész szerda éjféli premierjéig.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2011)

Címkék

magyarfilm budapest film owen wilson mozinet eddie murphy woody allen ben stiller mickey rourke provideo tarsem szuez film magyarvalosag 3d cinema uip duna film heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr64540182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kekec 2011.11.11. 17:56:10

Ezekből egyedül a felhőkarcolós vígjátékra lennék úgy-ahogy kíváncsi, de mivel lakóhelyem - ismét csak - kimarad a jóból(?), így erre a hétvégére marad a home cinema.

Ismeretlen_1068 2011.11.12. 08:18:43

Bakker, mégsem lesz bukta az Immortals, sőt!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása