aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2011. 44. hét) Takács Máté
2011. november 03. 08:04:43

Kategória: Szólj hozzá!

Novembert nem mással, mint Steven Spielberggel kezdjük, de az amerikai mozikasszákat augusztusban alaposan felrázó dráma és a 2010-es velencei filmfesztivál nyertese is terítékre kerül.

Novembert nem mással, mint Steven Spielberggel kezdjük, de az amerikai mozikasszákat augusztusban alaposan felrázó dráma és a 2010-es velencei filmfesztivál nyertese is terítékre kerül.

  • Apró kis hazugságok (Les petits mouchoirs) - Guillaume Canet harmadik rendezésében a vakációzó barátok hangulatára rátelepszenek a címszereplő, kellemetlen dolgok. Dráma és vígjáték váltogatja egymást két és fél órán keresztül, de Marion Cotillard-ból annyi sem elég! A Cirko-gejzír és a Művész műsorán. Feliratos, 154 perc.
  • Made in Hollywood (Somewhere) - Sofia Coppola egy színészről és lányáról mesél Arany Oroszlán-díjas filmjében, amely tart valahová, de sosem érkezik meg oda: ez az igazi elveszett jelentés. Csak a fővárosi Kino moziban. Feliratos, 97 perc.
  • A segítség (The Help) - A sikerkönyv alapján készült sikerfilm várhatóan nem sikertelen díjszezon-menet előtt áll, a nagyobb kihívást azonban a magyarországi megmérettetés jelenti: mennyire viseli szívén a honi néző a fekete cselédek sorsát, ráadásul két és fél órán keresztül? Budapest, Debrecen, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged és Székesfehérvár lakói válaszolhatnak a kérdésre. Feliratos, 146 perc.
  • Tintin kalandjai (The Adventures of Tintin) - Steven Spielberg három és fél év után jelentkezik új filmmel. A népszerű európai figura kalandjai Észak-Amerikában december végéig váratnak magukra, ám az öreg kontinensen már teljes gázzal gyűjti bevételeit és kedvelőit. A magyarok IMAX 3D-ben, 3D-ben és 2D-ben járulhatnak hozzá a sikerhez, Budapest mellett Balatonfüred, Cegléd, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Gyöngyös, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Szolnok, Szombathely, Székesfehérvár, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg mozijaiban, a későbbiekben Balassagyarmaton, Jászberényben, Soltvadkerten, Szentendrén és Tapolcán is. Szinkronizált, 107 perc, 3D-ben és IMAX 3D-ben is.

    Premier előtt látható A halálba táncoltatott lány a fővárosi Odeon-Lloyd és Uránia mozikban.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2011)

Címkék

forum hungary spielberg intercom cirko stephen dorff sofia coppola elle fanning emma stone marion cottilard szuez film eurocinema magyarvalosag 3d cinema heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr604540472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása