aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2011. 43. hét) Takács Máté
2011. október 27. 07:51:18

Kategória: 1 komment

Van miből válogatni a héten, így nem csak az őszi szünet szolgáltatta jó alkalom adott a mozizásra.

Van miből válogatni a héten, így nem csak az őszi szünet szolgáltatta jó alkalom adott a mozizásra.

  • A dolog (The Thing) - Dologra! Az 1980-as évek egyik közkedvelt filmje transzformálódik 21. századivá ebben a kritikailag és kereskedelmileg is alulteljesítő sci-fi horrorban, amely a magyar mozikban is várhatóan Antarktiszhoz méltó (hűvös) fogadtatásra lel, ám ettől függetlenül érdekes kihívás elé állítja a nézőket. Budapest, Debrecen, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged és Székesfehérvár lakói járhatnak utána a dolognak. Feliratos, 103 perc.
  • A guardista (The Guard) - Brendan Gleeson alighanem eddigi legtesthezállóbb szerepében oszt ki mindenkit az év legjobbjai között számon tartott bűnügyi vígjátékban. Egyelőre csak Budapesten kerül műsorra négy Cinema Cityben: Allee, Aréna, Mammut, Westend. Feliratos, 96 perc.
  • Kémkölykök 4D: A világ minden ideje (Spy Kids 4D: All the Time in the World) - Robert Rodriguez nem hagyja abba: a Kémkölykök 3D-vel nyolc éve a kék/piros szemüveges térhatást hívta új életre, most meg szagokkal is bombáz - korlátozott mennyiségben! Így vagy úgy, a móka csak szemüveggel élvezhető nálunk, Budapest, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém és Zalaegerszeg, jövő héttől pedig Cegléd városában is. Szinkronizált, 89 perc, csak 3D-ben, helyenként szagosítva.
  • Lopott idő (In Time) - Az amerikai premier előtt egy nappal már látható nálunk Andrew Niccol sci-fije, melyben az idő határozottan pénz. Amanda Seyfried és Justin Timberlake hangjáért el kell zarándokolni a Cinema City Arénába (eredeti) vagy MOM Parkba (feliratos), egyébként meg Budapesten kívül Békéscsaba, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg műsorára kerül fel, majd később Cegléd, Göldöllő, Gyöngyös és Tapolca is csatlakozik. Szinkronizált, 109 perc.
  • Melankólia (Melancholia) - A cannes-i filmfesztiválon színésznői díjjal jutalmazott dráma a világvégéről mesél európai módra, szűk kanyarokkal és nagy mellekkel. Lars von Trier nem náci, de kínozni azért tud néha. A Cirko-gejzir, a Művész és a Cinema City Mammut repertoárjában. Feliratos, 130 perc.

    A segítség országos bemutatójáig most már csak egy hét van hátra, addig is a Cinema City Aréna és a Puskin műsorán látható premier előtt.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2011)

Címkék

justin timberlake budapest film lars von trier forum hungary kirsten dunst rodriguez intercom cirko brendan gleeson andrew niccol the thing amanda seyfried magyarvalosag 3d cinema ristretto distribution heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr964540236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anita 2011.12.27. 18:32:45

A lopot idő egy nagyon izgalmas film, én már latam aki teheti nézze meg!!! :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása