aeon flux

ready for the action now, danger boy?

díjszezon + játék: oscarra nevezett idegen nyelvű filmek Németh Barna
2011. október 15. 19:46:18

Kategória: Szólj hozzá!

Idén 63 ország döntött úgy, hogy nevezi egy-egy filmjét az Oscar "Legjobb idegen nyelvű film" kategóriájába. Ebből a mennyiségből választ majd az Amerikai Filmakadémia adott szakosztálya tíz címet, amiből aztán majd csak öt marad a jelölés pillanatában.

Azt gondolom mindenki tudja, mennyire kiszámíthatatlan ez a kategória, a fogadóirodáknál ezzel lehet kasszírozni a legtöbb pénzt - úgyhogy most mi is játékot hirdetünk. A feladat egyszerű: a tovább mögött megtaláljátok a nevezett filmek listáját, és mindegyikhez egy rövidke ismertetőt. Válasszátok ki azt az ötöt, amelyik szerintetek megkapja a jelölést, és írjátok be kommentbe. A helyesen tippelőknek 3 DVD üti a markát. Határidő: amíg az Akadémia tízre nem csökkenti a versenyzők számát, ami néhány héten belül várható. Szóval melyik öt ország lesz a befutó?

(Tovább)

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr284540281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása