aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2011. 38. hét) Takács Máté
2011. szeptember 22. 07:34:00

Kategória: 1 komment

ígjáték és dráma minden mennyiségben, továbbá egy friss IMAX-rövidfilm és egy vadonatúj akció-thriller jelentik a 38. hét filmbemutatóit.

Vígjáték és dráma minden mennyiségben, továbbá egy friss IMAX-rövidfilm és egy vadonatúj akció-thriller jelentik a 38. hét filmbemutatóit.

  • Barátság extrákkal (Friends with Benefits) - Justin Timberlake és Mila Kunis csak szexre kell egymásnak, de aztán meg mégse csak. A kedvező kritikákat kapott vígjáték Budapesten kívül az alábbi városokban látható: Debrecen, Dunaújváros, Eger, Győr, Kecskemét, Kaposvár, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszpém, Zalaegerszeg, és jövő héttől Gyöngyösön is. Szinkronizált, 109 perc.
  • Elhurcolva (Abduction) - A Fórum Hungary zsinórban harmadik világpremierjében az Alkonyat-széria sztárja, Taylor Lautner int be a vesztét akaró rosszfiúknak és a színészmesterségnek. A főváros mellett Debrecen, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Tatabánya mozijaiban látható. Feliratos, 106 perc.
  • Így ért véget a nyaram (Kak ja provjol etyim letom) - Kinn az orosz vadonban két ember várja, hogy hazatérhessen. Az egyebek mellett a berlini filmfesztiválon is arató dráma Budapesten kívül Debrecen, Kecskemét, Miskolc, Szolnok, Szombathely és Zalaegerszeg városában debütál, de jövő héttől Jászberény, Nyíregyháza, Pécs, Szeged és Tapolca is csatlakozik. Feliratos, 130 perc.
  • Őshüllők 3D: Tengerek dinoszauruszai (Sea Rex 3D: Journey to a Prehistoric World) - A Cinema City Aréna IMAX-termének új bemutatója a vízvilág Tyrannosaurus rexével kecsegtet. "See science come alive in an entertaining way!" Szinkronizált, 41 perc, csak IMAX 3D-ben.
  • Srác a biciklivel (Le gamin au vélo) - A cannes-i filmfesztivál második legrangosabb díját -megosztottan- elnyerő belga filmdráma középpontjában egy -dobpergés- srác áll a biciklijével. A következő városokban kerül műsorra Budapest mellett: Cegléd, Kecskemét, Miskolc, Pécs, Szolnok, Szombathely, Tapolca, jövő héttől pedig Szegeden is. Feliratos, 87 perc.

    A hétvégén premier előtt látható a Csak tudnám, hogy csinálja! című vígjáték több budapesti moziban.


Te mit nézel (meg)?

Címkék

justin timberlake mozinet forum hungary mila kunis imax intercom taylor lautner magyarvalosag 3d cinema vertigo media heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr634540369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_82723 2011.11.11. 23:01:40

aeon_flux: 2011. 09. 22. 7:43 Bevallom emberesen, hogy a Friends with Benefits megmozgatta a fantáziámat... de valszeg Drive-újranézés lesz a dologból. kekec: 2011. 09. 22. 7:50 Az orosz filmet megnézném, ha játszanák lakóhelyemen, de annyira azért nem érdekel, hogy 70 km-t autózzak érte. Úgyhogy ezen a hétvégén végre bepótolom a Drive!-ot. Dealer: 2011. 09. 22. 8:44 A héten már semmi, de jövő héten egy Drive újranézés mindenképpen és/vagy Friends With Benefits, mert Mila Kunist imádom, és régen röhögtem már moziban. Talán még 3 éve, a Tropic Thunder idején, mert az Easy A kimaradt, közben meg nem nagyon emlékszem semmi gatyarepesztő vígjátékra. aeon_flux: 2011. 09. 22. 8:47 Ugyan nem gatyarepesztő, de nagyon-nagyon szellemes: Crazy, Stupid, Love. Érdemes. Dealer: 2011. 09. 22. 9:48 4 : Gosling és Stone miatt volt eszemben, hogy megnézem, lehet, hogy fun maratont tartunk a moziban jövő héten. TheHungarian: 2011. 09. 23. 11:07 Én A bőr, amelyben éleket néztem meg tegnap, méghozzá a Puskin moziban, ahol már több mint két éve nem voltam. Érdekes változás azóta, hogy már nem csak perecet meg ropit, hanem popcornt is árusítanak a büfében, de ez nem is oly meglepő azok után, hogy a Johnny English újratöltvét és A majmok bolygója: Lázadást is műsorra tűzte a mozi. Abszolút érezhető a szüksége ezeknek, hiszen egyedül ültem a Metropolis teremben...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása