aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (36. hét) Zalaba_Ferenc
2011. szeptember 08. 09:45:38

Kategória: Szólj hozzá!

Új rovat! Mert nehogy már ne legyen nekünk is heti moziajánlónk. Főleg most, hogy a forgalmazók főnixmadárként támadtak fel nyári álmukból, és négyesével, ötösével, satöbbisével ontják magukból a heti premiereket, melyek javáról mi meg is emlékeztünk szépen. Szóval lássuk a 36. hét bemutatóit!

  • Angéle és Tony (Angéle et Tony). A Cirko bemutatója egy utcán élő lány és egy egy halász kapcsolatáról. Koszos-kemény románc a Pont-Neuf szerelmesei nyomán?
  • A bőr, amelyben élek (La piel que habito). Almodovar ezúttal egy perverz giallo/dráma keveréket húzott. A film után inni fogsz.
  • A hódkóros (The Beaver). Az Est lőtte be leginkább a zsánert: Mel Gibson élete egyik legjobbját nyújtja ebben a félig bátor, félig bátortalan vígdrámában.
  • Végső állomás 5. (Final Destination 5). Van egy olyan érzésem, hogy tényleg ez lesz a végső - ám ezúttal akár IMAX-ben is nyomon követheted a Halál játékait.

Te mit nézel (meg)?

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr944540411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása