aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: machine gun preacher (2011) Németh Barna
2011. augusztus 20. 10:00:46

Kategória: 3 komment

Itt lenne az ideje, hogy nem túl acélos A Quantum csendje után Marc Forster visszatérjen oda, ahol még elismeréssel beszéltek róla. Az igaz történetet feldolgozó Machine Gun Preacher jó alapanyag lehet ehhez, persze csak ha sikerül minimumon tartani a trailerben itt-ott felbukkanó szirupot. (A poszter klikkre nagyobb méretben is megtekinthető)

Címkék

trailer poszter gerard butler michelle monaghan michael shannon

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr434540152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2011.08.21. 08:51:44

Ha már Forsternél tartunk, a Quantum nekem jobban bejött, mint a Monster's Ball, a Stay, a Finding Neverland vagy az a borzasztó The Kite Runner, melynek Málnákat kellett volna osztogatni, nem Oscar-jelölést. A Stranger Than Fiction viszont egészen más kategória. :) Kár, hogy a "gépfegyveres prédikátor" inkább a fenti felsorolás sorait gazdagítja majd. Továbbá az is elgondolkodtató, hogy ha egy ilyen film költségvetését elküldenék Szudánba, lehet, hogy több jót tennének vele.

Ismeretlen_87170 2011.08.21. 09:44:51

kevés jobb jelző van a Quantumra az "acélos"-nál ;) ez meg egy n+1-edik variáció a Blood Diamondra, ami gondolom szintén az n+1-edik variáció volt valamire, szóval elég durva képletet használ az Élet, amikor írja a sztorikat. csodálom, hogy végignéztem ezt a borzasztó hosszú trailert.

kekec 2011.08.21. 16:42:15

Olvastam Sam Childers önéletrajzát, akinek a történetén alapul a film. Ha a film képes átadni azt a drámai változást, ami Childers életében végbement és azt a küzdelmet, amit Afrikában - és az USA-ban - át kellett/kell élnie, már nem, lesz rossz. Én már nagyon várom.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása