aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: hellraiser - revelations (2011) Zalaba_Ferenc
2011. augusztus 19. 23:01:16

Kategória: 10 komment

Amíg arra vár, hogy az eredeti film feldolgozása végre elinduljon a manifesztálódás útján, a Dimension Films nem ül a Hellraiser-jogokon: gyorsan kitolt magából egy újabb DV-folytatást, melyet ugyan nem Rick Bota dirigált, talán nem is Romániában forgott (habár erre nem mernék megesküdni), viszont nem túl biztató hír, hogy ehhez már Doug Bradley sem adta a nevét meg a fejét.

Címkék

horror trailer hellraiser sequel bad movie

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr354540151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1589 2011.08.19. 23:09:11

Mert Doug Bradley a minőség záloga volt eddig. "Pinhead" (már az is gáz, hogy becenevet adnak egy misztikus lénynek) csak egy démon volt a sok közül. És csak azért szerepelt a folytatásokban, mert menőn nézett ki. Az meg, hogy minden alkalommal ugyanaz a kocka az átjáró, a totális fantáziátlanság bizonyítéka. (Jó, lehet, hogy láttam már egy olyan Hellraiser filmet, amiben nem a kocka volt az átjáró, az egész jó ötlet volt, hogy kezdettől fogva a túlvilágon játszódott, csak a főhős nem tudta.) Akkor már nem Hellraiser lenne, ha mondjuk egy tükör lenne az átjáró és egy baltafejű démon jelenne meg benne a végén? (Vagy mondjuk piramisfejű?)

BöjtösG · http://www.konzol.eu 2011.08.19. 23:22:12

Őőőő... ezmiez? Nem tudom, a vége végülis biztató valamennyire, de az azért fura, hogy Pinhead egy név volt, mert neki tűkkel volt tele a feje, és általában a cenobiták mind különböztek a jellegzetességeikkel, most meg nincs Pinhead, de a cenobiták fele tűfejű? Hogy is van ez?

Ismeretlen_1068 2011.08.19. 23:28:14

Az IMDb szerint ebben "pseudo-pinhead" lesz, bármi is legyen az, valamint több szereplőnek is Bradley a vezetékneve. Ez aztán a kapcsolódási pont!

sepi · http://prizmafolyoirat.com 2011.08.19. 23:31:31

Lemarchand kirakóskockája az egész mitológia alapköve, ha kicseréled tükörre, akkor az már nem Hellraiser lesz, hanem a Sötétség fejedelme - de pl. a Columbo sem fantáziatlan pusztán azért, mert mindig ugyanazok a manírjai. (A filmverziók a 3-4. résztől kezdve ettől függetlenül szarok, de pl. baromi érdekes képregény-interpretációi voltak a kocka mitológiájának.) Pinhead miért nem fér él a többi nyolcvanas évekbeli horrorikon között? (Ha piramisfejű lenne szegény, akkor mehetne a Silent Hillbe, ha tökfejű, akkor a Pumpkinheadbe, nem olyan egyszerű egy ilyen telített piacon variálni, egyszerűen ő maga itt nem szabadon variálható tényező, ahogy Jason vagy Chucky sem az.)

BöjtösG · http://www.konzol.eu 2011.08.19. 23:39:29

Értem. Tehát fake Pinheadek fognak szaladgálni, mert Leviathan Császár klónsereget készíttetett a Kaminón, hogy így alakuljon meg a Pinhead-klónok irányította nagy Kenobita Birodalom. Zsír. Azt hiszem, páran Botáékat is visszasírják majd. Persze lehet, csak túl előítéletes vagyok, és tök jó film lesz.

Ismeretlen_1068 2011.08.19. 23:42:11

4: Gondolom, algi problémája onnan ered, hogy az első filmben Pinhead egyáltalán nem volt kiemelt szereplő, csupán a későbbiekben vált kultikus figurává. Ezzel amőgy nincs semmi baj, Jason is csak a harmadik részben vette fel először a hokimaszkot: a másodikban zsákkal a fején aprította a tiniket. :)

Ismeretlen_1068 2011.08.19. 23:44:08

5: Igazából már a második Hellraiser sem volt túl jó film, de még az is egy mestermű a román randalírozásokhoz képest - melyek között volt olyan, amely nem is Hellraiser-film volt, csak gyors szkriptmódosítással beiktattak egy-két Pinhead-kameót.

BöjtösG · http://www.konzol.eu 2011.08.19. 23:47:28

7: Nekem amúgy pont a második a kedvencem, de ezt talán tudod.:) Egyébként szerintem még a Deader is nézhető egy unalmas estén a maga elvonatkoztatott módján, csak az ilyen Hellworld jellegű borzalmaktól mentsen minket az ég. Persze leginkább az első négy rész stílusához kéne visszatérni, azok még nagy átlagban mind tetszettek a széria kedvelőinek.

sepi 2011.08.19. 23:47:32

6: épp pl. a Jason-párhuzam miatt nem értem, hogy miért probléma,hogy Pinhead végül kinőtte magát.

freddyD 2011.08.20. 11:17:32

Hát ez őszintén szólva marha szarnak néz ki... Beilleszkedhet a többi Hellraiser közé

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása