aeon flux

ready for the action now, danger boy?

újabb kompromitáló fotó a sötét lovag forgatásáról Zalaba_Ferenc
2011. augusztus 12. 10:07:45

Kategória: 3 komment

Az "elolvasom" mögött egy újabb spoileres lesi(?)fotót találtok, rajta egy érdekes járműszerűséggel, amely leginkább egy repülő alkalmatosságra emlékeztet... talán a Batwingre?

Íme egy újabb spoileres lesi(?)fotó, rajta egy érdekes járműszerűséggel, amely leginkább egy repülő alkalmatosságra emlékeztet... talán a Batwingre? (Klikkre nagyobb méretben.)

Címkék

batman the dark knight christopher nolan superhero dc comics the dark knight rises film kep lesi

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr174540117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jake 2011.08.12. 10:11:16

Én emlékszem egy olyan interjúra, mikor Nolan ecsetelte, hogy a mai internet korában igyekszik az eddiginél is jobban ügyelni arra, nehogy a sztori és egyéb dolgok kiszivárogjanak a készülő filmjeiről.. A nagy igyekezet ugye...

Ismeretlen_180758 2011.08.12. 10:33:31

Egyetértek a marketingelemzőkkel, ez már inkább idegesítő mint izgalmas. Ki fog ölni minden varázst, hogy szinte minden jelenetről ott lesz a fejekben egy így készült fotó vagy videó. Ráadásul két jó film folytatásáról van szó, úgyhogy duplán nem értem, hogy mire jó ez az egész.

Ismeretlen_188594 2011.08.13. 00:32:19

ez már elég gáz dolog,hogy minden nap kiszivárogtatnak forgatási képeket,videókat,úgy beállítva,mintha paparazzi felvételek lennének.Bizonyos oldalakon már olyan pletykák is szárnyra kaptak,hogy Riddler mégiscsak benne lesz a filmben (megbízható forrásokra hivatkozva),mondjuk ez szerintem már tényleg az extrém pletyka kategória.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása