aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj hanna filmzenét bakeliten! (sorsoltunk!) Zalaba_Ferenc
2011. augusztus 05. 14:24:55

Kategória: 4 komment

Nem vicc, az InterComnak és blogunknak hála most igazi retrós ereklyére tehetsz szert: megnyerheted a The Chemical Brothers által szerzett Hanna filmzenét, nem CD-n, nem digitálisan letölthető formában, hanem a régi jó bakelitlemezen, azon a médiumon, amire az audiofilek a mai napig esküsznek.

Nem vicc, az InterComnak és blogunknak hála most igazi retrós ereklyére tehetsz szert: megnyerheted a The Chemical Brothers által szerzett Hanna filmzenét, nem CD-n, nem digitálisan letölthető formában, hanem a régi jó bakelitlemezen, azon a médiumon, amire az audiofilek a mai napig esküsznek.

A játékban való részvételhez nincs más dolgod, mint hogy nézd meg a filmet és válaszolj a következő nagyon egyszerű kérdésre!

Milyen szórakoztató létesítményben játszódik a filmvégi leszámolás?

A megfejtést e-mailben tessék postázni "hanna" jeligével (tárggyal), valamint névvel és címmel felvértezve, méghozzá 2011. július 31. éjfélig bezárólag. Figyelem: csak pontos tárggyal, névvel és címmel felszerelt nevezést tudok elfogadni! A helyes megfejtők között 1db Hanna OST-t sorsolunk ki bakelitváltozatban, melyet személyesen lehet átvenni az InterCom budapesti irodájában: eredményt majd itt hirdetünk. Játékra fel!

Eredményhirdetés:

Ugyan a bakelitlejátszó már nem tartozik az otthoni hifik standard elemei közé, ennek ellenére jó sok megfejtés érkezett, és zömmel helyesek. A fenti kérdésre tehát a helyes válasz: egy elhagyatott vidámparkban (valaki még a létesítmény nevét, címét, majdnemhogy nem koordinátákat is mellékelt). A szerencsés nyertes: Slajkó Anett, Kiskőrös. Neki dobok egy e-mailt, egyébként mindenkinek köszi a játékot.

Címkék

soundtrack jatek thriller chemical brothers cate blanchett action joe wright eric bana intercom saoirse ronan

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr494539917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

creeper 2011.06.28. 08:13:37

A film derekán, a fémkonténerek közti rohangászás alatt baromi remek zene bontakozik ki, kísérteties dallamokkal, csak kár, hogy végül nem durvul be annyira, amennyire szerettem volna. :)

Doemper 2011.06.28. 11:10:40

Véletlenül úgy küldtem el az emailt, hogy nem jelentkeztem át barátnőm címéről a sajátomra, szóval más név van a levélben meg a feladónál, remélem nem gáz, a sajátomról már nem akartam még egyszer, mert csalni meg nem akarok.

Ismeretlen_99954 2011.06.28. 16:06:13

Romaniabol lehet nevezni?

Ismeretlen_1068 2011.06.28. 16:33:02

3: Hát, ha elmész a nyereményért az IC budapesti irodájába... :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása