aeon flux

ready for the action now, danger boy?

íme az új clark kent! Zalaba_Ferenc
2011. augusztus 03. 20:16:05

Kategória: 4 komment

Ugyan ma reggel még az volt az újság, hogy Laurence Fishburne is beugrik a Man of Steelbe, mint Percy White, azaz a Daily Planet főszerkesztője (tippem szerint nem bánik majd kesztyűs kézzel az alkalmazottjaival), nekünk viszont új mannánk van: Henry Cavill, mint Clark Kent, méghozzá Superman emblematikus tincsével együtt (az "elolvasom" után).

Ugyan ma reggel még az volt az újság, hogy Laurence Fishburne is beugrik a Man of Steelbe, mint Percy White, azaz a Daily Planet főszerkesztője (tippem szerint nem bánik majd kesztyűs kézzel az alkalmazottjaival), nekünk viszont új mannánk van: Henry Cavill, mint Clark Kent, méghozzá Superman emblematikus tincsével együtt.

Címkék

superman zack snyder laurence fishburne superhero amy adams dc comics henry cavill film kep lesi

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr624540086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dilibogyo 2011.08.04. 09:21:07

Azta, végre viszontlátom a bikanyakat a képregény kockáiról. :D A főnök nem inkább Perry White? Jópofa a színészválasztás a névhez, tudtommal eddig csak white-ok játszották :)

kekec 2011.08.04. 12:22:08

Egy kicsit emlékeztet Reeves-re. Vagy csak a tincs miatt gondolom így?

Ismeretlen_1068 2011.08.04. 15:40:39

A tincs ott volt Routhnál is. Ez Superman védjegye. :) http://www.comicbookmovie.com/images/users/uploads/8558/superman1.jpg

hesgotcancer · http://hesgotcancer.blog.hu 2011.08.04. 16:53:52

A főnök valóban Perry White. Eddig egyébként semmi se tetszik ezzel a projekttel kapcsolatban: sem a brit csávó mint Kent/Superman, sem az, hogy Perry White fekete lesz, sem a rendező személye, sem az új megközelítés..a Superman hacuka talán az egyetlen, ami nem rossz. De végülis olyan, mint a Returns-é, csak egy árnyalattal sötétebbre vették.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása