aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: the three musketeers 3d (2011) Zalaba_Ferenc
2011. június 29. 07:29:04

Kategória: 2 komment

...és hogy legyen valami minőségi is a ma reggeli trailershowban: Paul WS Anderson Dumas-átértelmezése is előrukkolt egy új előzetessel, amely olybá tűnik, mintha egy 12 éves fiú álmodta volna meg - na de nem ez mondható el a direktor úr valamennyi filmjéről?

Címkék

trailer fantasy milla jovovich action orlando bloom adventure christoph waltz paul ws anderson the three musketeers

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr454539924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kekec 2011.06.29. 08:26:47

Ennek a trailernek a magtekintése közben végig egy olyan kellemetlen Vadiúj vadnyugat-érzésem volt. Remélem, nem lesz igazam... Azért nagy kár, hogy a mai fiataloknak egy egyszerű, klasszikus kalandfilmet már nem lehet eladni, csak valamiféle végletekig felturbózott adaptációt.

batboy 2011.06.29. 09:55:44

remélem sok pénzt keresnek vele, hogy majd azt is beforgathassák az új tudjuk-mibe! ja és Milla letweetelte a címét is: "I think it’s called Resident Evil: Retribution, but I have to ask Paul to be sure." :D :D

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása