aeon flux

ready for the action now, danger boy?

sajtóközlemény: beintett a warner Zalaba_Ferenc
2011. június 09. 18:34:19

Kategória: 3 komment

Az alábbi közlemény most érkezett az InterCom sajtó osztályáról:

Kedves Kollégák!

Szomorú hírt kell közölnünk, ami a helyi filmes üzletágra, és a moziüzemeltetőkre nézve is sajnálatos. Miután az elmúlt néhány hónapban a Sony Pictures, a 20th Century Fox és a Warner Bros. Pictures által forgalmazott filmek az első kalózkópiái mind Magyarországról kerültek fel az internetre, nagy stúdióink közül a Warner Bros. Pictures úgy döntött, hogy nem kockáztat tovább: előzetes terveivel és terveinkkel ellentétben, több filmet nem mutathatunk be az amerikai bemutatóval egy időben, vagy ahhoz nagyon közel - a stúdió ezzel a lépéssel a Magyarországnál jóval erősebb, fontosabb piacok mozis bevételeit próbálja védeni.

Első gondolatként az merülhet fel bennetek, hogy nem számít a csúszás, leleményes 'nézőink' úgyis letöltik a magyar kalózok helyett piacra lépő külföldi kollégák felvételét, és feltételezhetően senkit nem fog érdekelni, hogy akár a moziüzemeltetőknek, akár az InterComnak ez mekkora bevételkiesés. Azonban hosszútávon valóban a teljes magyar moziforgalmazást veszélyezteti a stúdiók kalózok elleni ilyen típusú, kényszer szülte védekezése. Bízunk benne, hogy lehetőségeitekhez mérten segítségünkre lesztek abban, hogy ahol lehet, szót emeltek a kalóz példányok elterjedése, és letöltése ellen.

Emiatt új dátumra kerülnek az alábbi filmek:

Förtelmes főnökök – július 28.
Őrült, dilis, szerelem. – szeptember 1.
Végső állomás 5. – szeptember 8.

A Harry Potter és a Halál Ereklyéi II. részt is csak július 15-től, péntektől vetíthetik a magyar mozik (még a már megszokott éjféli előadásokat sem engedélyezi a stúdió).

Üdvözlettel:
InterCom

Nem tudom, hogy ehhez kell-e kommentár. Nem lehet takarózni sem a "miért nem mutatják be", sem "miért késve mutatják be" érvekkel. Világpremierekről csúszunk le azért, mert ótvar kamerás szarokat ömlesztünk fel a netre olyan filmekből, melyek ennél sokkal többet érdemelnek. A moziba járók nevében: köszönöm.

Címkék

warner kalozkodas intercom sajto magyarvalosag

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr14539823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_87170 2011.06.09. 18:44:15

Ez magyarország. Aztán lehet turbómagyarkodva hátrafelé nyilazni egész nap, akkor is egy rohadt nagy szégyen vagyunk és leszünk. Még csak nem is kell a politikához nyúlni, kultúrvonalon is nagyon erősek vagyunk, mozisfoskamerásverzióstól, alekoszostól, fluortomistól. Táblától tábláig kéne felgyújtani, de minimum bezárni az egészet. Lehet rám köpködni.

Lorden 2011.06.09. 18:52:48

Én nem értem, hogy a fenébe lehet egy szinkronos kamerás filmet megnézni otthon a monitor előtt. A mintákba néha belenézek, egyszerűen élvezhetetlen az egész...a kép remeg, pixeles, alig látni valamit, hang szintén pocsék. Ezek ellenére is töltik több (tíz)ezren a torrent oldalakról.

Ismeretlen_87170 2011.06.09. 18:55:46

#2 ugyanúgy, ahogy ugyanezek az emberek megülnek órák hosszat az elb***ott kereskedelmi tévék előtt, amikor egy ezressel többért már kapnának +10 normális csatornát: egyszerűen igény nincs az igényességre. Arra van igény, hogy Alekosz fizetett k****t keres és 52-en mennek el WC-re film alatt és lóg bele a fejük a kamerás felvételbe és egy rohadt szót nem érteni semmiből, mert pofáznak meg telefonálnak az egész film alatt.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása