aeon flux

ready for the action now, danger boy?

game trailer: tomb raider (2012) Angyalosi Ádám
2011. június 07. 04:51:23

Kategória: 3 komment

Lara Croft legújabb kalandja szemmel láthatóan a Heavy Rain thriller-hangulatát és quicktime-játékmenetét koppintja, de míg ezek az elemek és a sorozat szempontjából új irányt jelentő hangvétel bizonyos tekintetben üdítő vérfrissítésnek hatnak, addig a fejtörők kulcsának konkrét szánkba rágása csak egy újabb szög a bármilyen szintű kihívást jelentő játékok évek óta épülő koporsójában.

Címkék

game tomb raider game trailer adventure game game sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr204539812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_169693 2011.06.07. 09:41:09

Az Arkham Asylumban és a Wolverineben sem szerettem, hogy egy gombnyomásra megoldottak helyettünk minden gondot, illetve elég idegesítő a szinkron, de az a menekülés jelenet azzal a zenével... Nem piskóta, bár felmerült bennem a kérdés, hogy ez akkor csak ikszbokszra jön? Mert akkor véget is ért a kapcsolatunk.

batboy 2011.06.07. 10:15:17

ez elég erős. kíváncsi vagyok a játék többi részére is, főleg a nyílt terekre. a logikai feladványok megoldása nem biztos hogy mindig magyarázós lesz (ez még csak az első pálya volt) ha mégis, akkor remélem le lehet kapcsolni, mint az Unchartedben. most elmegyek, megveszem a Tomb Raider Trilogy HD-t PS3-ra. 1. PC, XBox360, PS3.

Ismeretlen_104405 2011.06.08. 09:13:22

Remélhetőleg ez csak a tutorial, ott szokták ennyire a szánkba rágni a teendőket. Ha ezzel kezdődik, akkor valószínűleg utóbb, flashbackek formájában tudjuk majd meg, hogyan teltek a kisasszony első órái/napjai a szigeten.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása