aeon flux

ready for the action now, danger boy?

promoképek és - plakátok: haywire (2011) Zalaba_Ferenc
2011. május 08. 12:03:43

Kategória: 2 komment

Steven Soderbergh másik figyelemreméltó bemutatója 2011-ben (a durva szereposztással és sztorival bíró Contagion mellett) egy bosszúfilm lesz, melyben egy átvert black-ops ügynök (a kvázi újonc Gina Carano) vendettázik olyan szereplők társaságában, mint Michael Fassbender, Ewan McGregor, Michael Douglas, Channing Tatum, Antonio Banderas, Bill Paxton és Matthieu Kassovitz. Ha ez az impresszív színészfelhozatal nem lenne elég, vessetek néhány pillantást a sajátos/gyönyörű/miezszar?! promókra (az "elolvasom" után összesen nyolc képpel)!

Steven Soderbergh másik figyelemreméltó bemutatója 2011-ben (a durva szereposztással és sztorival bíró Contagion mellett) egy bosszúfilm lesz, melyben egy átvert black-ops ügynök (a kvázi újonc Gina Carano) vendettázik olyan szereplők társaságában, mint Michael Fassbender, Ewan McGregor, Michael Douglas, Channing Tatum, Antonio Banderas, Bill Paxton és Mathieu Kassovitz. Ha ez az impresszív színészfelhozatal nem lenne elég, vessetek néhány pillantást a sajátos/gyönyörű/miezszar?! promókra!

Címkék

independent antonio banderas michael douglas ewan mcgregor action poster mathieu kassovitz channing tatum michael fassbender film kep steven sodebergh

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr204539670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dracoo 2011.05.08. 16:31:07

Tyűha, ezek nagyon jók! 8D

anita 2011.05.11. 14:53:16

Jók lettek.. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása