aeon flux

ready for the action now, danger boy?

arnold schwarzenegger is the governator Zalaba_Ferenc
2011. március 31. 07:36:16

Kategória: 1 komment

A részemről bízom benne (valószínűsíthetőnek tartom), hogy csak egy jól megalapozott április tréfáról van szó, de az Entertainment Weekly-n keresztül Stan Lee és Arnold Schwarzenegger ma bejelentette, hogy a politikusai karrierjét befejező egykori bodybuilder-színész egy képregény- és rajzfilmsorozat szereplőjeként tér vissza.

A jövőre induló széria Arnold valódi életén alapszik (a felesége, a gyerekei és a múltja is szerepet játszanak), azt leszámítva, hogy lesz neki egy titkos alteregója, a hangzatos (és némileg elcsépelt nevű The Governator, aki egy szuperhős, ennek megfelelően fel lesz vértezve mindenféle szuperkütyükkel és -járművekkel, továbbá titkos rejtekhelyekkel, sőt még egy sidekickkel is rendelkezik majd: küldetései során Meke Zuckerberg(!), a szemtelenül fiatal komputerzseni(!!) támogatja majd, ellenfelei közül pedig kiemelkedik egy gonosz szervezet, a Gangsters Imposters Racketeers Liars & Irredeemable Ex-cons (röviden GIRLIE).

Palmer örökérvényű szavait idézve: You gotta be fucking kidding.

Címkék

fun comics arnold schwarzenegger superhero tv animation

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr674539517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Süti 2011.03.31. 10:00:16

ez csak poén lehet :) vagy nem?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása