aeon flux

ready for the action now, danger boy?

mindennapi batman-hírünket add meg nekünk, ó, uram! Zalaba_Ferenc
2011. március 30. 07:53:12

Kategória: 6 komment

Az LA Times a minap leült dumcsizni Jeff Robinovval, a Warner egyik főmuftijával, aki bedobott néhány érdekes hírt a stúdiós és a DC Comics közös terveivel kapcsolatban. Címszavakban:

  • Megint dolgoznak a Justice League-filmen, melyben Batman, Superman, Green Latern, Wonder Woman és tsai szállnak szembe mindenféle gonosszal (néhány éve George "Mad Max" Miller is ráment a témára, amit aztán költségvetési és egyéb okokból jegeltek).
  • Annak ellenére, hogy Wonder Woman épp most kap egy tévésorozatot (ezzel a bigével), a Warner egy egész estés filmet is szán a csodacsajnak (független sztorival, teljesen más szereposztással, stb.).
  • Lesz Flash film is.
  • És a legmeghökkentőbb hír: annak ellenére, hogy Gary Oldman már egy negyedik Batman-filmről beszél ugyanattól a csapattól, Robinov inkább a reboot lehetőségét pedzegeti, melyet elképzelései szerint Nolan felügyelne (producerként), de könnyen lehet, hogy egészen más megközelítést alkalmaznának.

Címkék

superman batman reboot justice league superhero dc comics wonder woman green lantern the flash

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr604539513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

batboy 2011.03.30. 09:25:33

hajlok rá hogy itten reboot lesz a harmadik Nolan film után, még hozzá úgy, hogy az már eséllyel induljon majd egy Justice League-ba...persze csak akkor ha a MARVEL nem sül fel az össznépi tánccal és rettenti el őket. meg ugye a Green Lantern esetleges (esélyes) zakója évekre visszavetheti ezt. :D

frmn 2011.03.30. 10:34:26

Yaaaawn... Ennyi geek van, hogy még 25-odszor is erdekli az embereket egy esetleges Batman reboot? Mi baj a mostani (immar) trilogiaval? Le kene mar szakadni ezerol a alakokrol, akik kivul hordjak az alsonadragjukat :(

Ismeretlen_139112 2011.03.30. 13:22:21

Szuperhőscsapatos film alapból biztos gagyi (bár Whedon még tehet csodát) Viszont Nolan Batmanje tényleg nem hordja kívül az alsógatyáját

Ismeretlen_9654 2011.03.30. 16:57:16

szerintem nem baj, ha új irányba mennek, csak a kommunikációval van baj, hogy rebootnak hívják. batman univerzuma elég gazdag, jöhetnek az új elképzelések akár filmenként, de fontos lenne, hogy új szereplőgárdát válasszanak hozzá.

Ismeretlen_122737 2011.03.30. 18:34:59

4: igen, a reboot kifejezés kicsit el lett használva az utóbbi 5-6 évben. Szerintem sem gáz, hogy új Batmanek jönnek, ez törvényszerű, meg kell vele békélni. Gary Oldmant meg sosem gondoltam komolyan a 4. részes dumáit illetően:-D

Angelus 2011.04.04. 11:40:47

Egyetlen rendező nevét ismerem el a Batman-franchise kapcsán, és ez Christopher Nolan. Ebben a kérdésben hajlíthatatlan vagyok! A Warner igazgatótanácsa pedig vidéki akolban gyakorolja állatokon a szexet, ha ennyire begerjedtek a Batman-sikertől! Ez a korcs görénytenyészde az utolsók, akiknek hála jár!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása