aeon flux

ready for the action now, danger boy?

brave: az első vázlatok a pixar új filmjéből Zalaba_Ferenc
2011. március 28. 18:56:47

Kategória: 7 komment

Játékok, bogarak, szuperhősök és robotok után ezúttal könnyen lehet, hogy tényleg valami komoly van készülőben a Pixar háza táján - nem mintha eddigi filmjei kizárólag csak gyerekeknek szóltak volna... meg aztán azt sem tartom valószínűnek, hogy ez a darab pedig kizárólag felnőttekhez szóljon.

Íme az első vázlatképek (klikkre megnőnek) a középkori Skóciában játszódó fantasyből (hazai bemutató: 2012. augusztus).

Játékok, bogarak, szuperhősök és robotok után ezúttal könnyen lehet, hogy tényleg valami komoly van készülőben a Pixar háza táján - nem mintha eddigi filmjei kizárólag csak gyerekeknek szóltak volna... meg aztán azt sem tartom valószínűnek, hogy ez a darab pedig kizárólag felnőttekhez szóljon.

Íme az első vázlatképek (klikkre megnőnek) a középkori Skóciában játszódó fantasyből (hazai bemutató: 2012. augusztus).

Címkék

fantasy animation reese witherspoon pixar emma thompson concept art

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr324539505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_139112 2011.03.28. 19:10:10

Ez volt a Bear and the bow, ami most már csak Brave? Aminek az írónőjétől elvették a rendezést menet közben...

Ismeretlen_1068 2011.03.28. 19:22:42

1: Fúj, dögöljön meg a Pixar! Komikus vagy. :)

Ismeretlen_139112 2011.03.28. 22:04:02

Nem, csak egy kicsit csalódott. Nehezemre esik megfelelő hasonlatot találni, de számomra a Pixar azért azt hiszem többet jelentett, mint mondjuk neked - nekem a választott és szeretett szakmám úttörői voltak, akik egyre messzebb tévelyegnek a saját maguk által kijelölt úttól. Azt hiszem, találtam egyet - Miyazaki nem csinált folytatást egyik filmjéhez se csak azért, mert sok pénzt lehetne keresni vele. A Cars 2 létezésére meg tényleg semmi más magyarázat nem létezik, és azt se vagyok hajlandó elhinni, hogy egy Pixarnak ezen múlna a további fennmaradása. Kábé azt a jelenetet képzeld el, amikor Obi-Wan csalódottan mondja Anakinnak, hogy "you were supposed to destroy the sith, not to become one"... A lámpából egér lett, na :)

Ismeretlen_1068 2011.03.28. 22:34:37

3: A Cars Lasseter liblingje, igazából soha nem szerettem, így a második rész eljövetelétől sem repesek, de hadd csinálja - más folt nincs a Pixar rezüméjén. Még a Ratatouille-t is egész szépen összerakták miután az eredeti rendező egy évvel a bemutató előtt kiszállt a projektből (az irigyek abból nem csináltak olyan nagy ügyet, mert nem tudtak mibe kapaszkodni), s ha már említetted Miyazakit: vajh ki forszírozta azt, hogy karolják fel a Ghibli-filmeket az amerikai piacra? Ugyanaz az ember, aki hosszú évek után megint 2D-s filmet vezényelt le az egeres cégnél.

Ismeretlen_139112 2011.03.28. 22:47:28

Tudom hogy Lasseter tolta Miyazaki filmjeit, nemtom te láttad-e már ezt: http://www.youtube.com/watch?v=AS82GM7D6d0 Akkor is fenntartom hogy a stúdió régi szellemisége eltűnt, az se kizárt hogy két lábbal megtaposták és kibaszták a hátsó udvarba a szemétbe, nem igazán tudom miért, de tojok is rá. Nekem anno a TS1 ugyanazt jelentette, mint annak a kis csapatnak, hogy valami új és sosem látott jött létre, kinyílt egy kapu egy végtelen nagy világra, és nem lehetett eléggé felnézni azokra akik az élen jártak a felfedezésében. Valahol persze nyilván szükségszerű, minden változik és nem várhatjuk el hogy egy maroknyi elkötelezett ember tegye bele a szívét-lelkét másfél évtized után is egy-egy filmbe, ez a világ rendje. Bird és Stanton is belátta ezt, az egyik inkább MI4-et csinál (!) a másik meg John Cartert, szóval még talán jó is származhat belőle.

Ismeretlen_180758 2011.03.28. 22:48:27

Meg az kis unokaöcsém liblingje, de el nem árulná, hogy mit eszik rajta:) Egyébként szegény Ghibli járt legrosszabbul a Disney-vel. Azóta se screener, se akadémiai vetítés. Hiába no, ha nem tudod felülmúlni a konkurenciát, akkor vásárold fel.

Ismeretlen_139112 2011.03.28. 22:48:37

Hmm, most nézem, ez a videó egy kissé átdolgozott verziója az eredetinek, sorry ;)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása