aeon flux

ready for the action now, danger boy?

prodigy koncertfilm a moziban Zalaba_Ferenc
2011. március 18. 12:13:08

Kategória: 5 komment

Egyelőre még egyik fesztivál sem jelentette be, hogy idén is fellépne nálunk a brit electropunk formáció, amely szemlátomást nem akarja feladni (és amíg ilyen sok embert mozgatnak meg a koncertjeikkel, nem is nagyon érdemes), de úgy tűnik, idén sem maradunk Prodigy koncert nélkül - igaz, ezúttal csak felvételről élvezhetjük őket, de legalább nem kell amiatt izgulnunk, hogy mikor töröl képen egy crowdsurfingező sáros bakancsa.

A World's on Fire címre hallgató koncertfilmet a Palace Lurdy ház tűzi műsorára, mindössze egyszeri alkalommal, 2011. április 4-én, 20.00-tól.

Íme a sajtóanyag, utána pedig a film előzetese:

A 65.000 rajongó előtt rögzített, World’s On Fire a The Prodigy eddigi legnagyobb koncertjének dokumentálására készített film. A gigantikus koncert megrendezésére 2010 júliusában a Warrior’s Dance fesztiválon került sor, a helyszín a Milton Keynes Bowl volt. A fergeteges előadás, melyet az együttes a saját maguk kevert 5.1-es surround hangrendszerre – beleértve a legnépszerűbb dalokat: Firestarter, Breathe, Invaders Must Die, Out of Space és az Omen – kizárólag egyszeri alkalommal kerül a kiválasztott mozikba.

A filmet a díjnyertes rendező, Paul Dugdale jegyzi. Az együttessel történt szoros együttműködés, illetve a banda konkrét elképzelései alapján valósult meg a közös munka. A film a színfalak mögé is betekintést enged és megmutat olyan, eddig nem látott pillanatokat a The Prodigy életéből, ami az együttes Brazíliában töltött napjait mutatja be.

Címkék

koncert break electronic prodigy palace pictures

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr934539459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_9654 2011.03.18. 12:18:18

aki elmegy mindenképp számoljon be róla, biztos kurva jó lesz.

Ismeretlen_1068 2011.03.18. 12:18:57

Személy szerint leszarom, hogy a Prodigy-t ma már sokan cikinek tartják, ugyanis elképesztően energikus koncerteket tartanak, meg aztán enyhén szólva az ő zenéjükön nőttem fel (ha a Jilted Generationt és az Experience-t nem hallgattam meg 5.000x, akkor egyszer sem). Szóval esélyes, hogy elmegyek rá, s nagyon remélem, hamarosan DVD-n vagy akár BD-n is megjelenik, hogy bezsákolhassam, aztán otthon ugrándozhassak rá, mint egy hülye. :)

Ismeretlen_9654 2011.03.18. 12:31:20

én is ezen nőttem fel, legalábbis az ő zenéjük nyitotta fel a szemem. a jilted generationnel kezdtem, aztán jött a fat of the land, amit ronggyá hallgattam (az eredeti kazetta szó szerint ilyen állapotban van:)). az experience csak utána következett. a többi album már tényleg nem nagy szám, de részleteiben azért még néha érdekes tudott lenni.

Ismeretlen_115179 2011.03.18. 13:03:14

A Prodigy volt az első zenekar, akik miatt először elmentem élő koncertre. A Jilted Generation volt az első albumuk, amivel igazán nagyot robbantottak akkortájt. Szerintem sokan azt sem tudták, hogy volt nekik az előtt az Experience albumuk. A mai napig fülig ér a szám, ha meghallom valamelyik rádióadóban (bár ennek esélye manapság egyenlő a nullával)az Out of Space-t. Húú basszus a régi szép idők...

Ismeretlen_1068 2011.03.28. 16:24:09

Az április 4-ei Prodigy koncertfilm-vetítésre már most alig vannak jegyek, ezért az előadást 22.00-tól újra megismétlik a Lurdyban.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása