Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter + silli: chloe - a kísértés iskolája [chloe] (2009) Zalaba_Ferenc
2011. március 16. 08:57:31

Kategória: Szólj hozzá!

Mert annyira szeretlek benneteket, így ismét Ti lehettek azok, akik először láthatjátok a legújabb bemutatónk magyar nyelvű plakátját (reményeink szerint jóval kevesebb bakival, mint legutóbb), mi több, időközben a hivatalos szinopszis is elkészült (ezt az "elolvasom" után abszolválhatjátok). Bemutató 2011. április 28-án!

Klikkre megnövök!

Mert annyira szeretlek benneteket, így ismét Ti lehettek azok, akik először láthatjátok a legújabb bemutatónk magyar nyelvű plakátját (reményeink szerint jóval kevesebb bakival, mint legutóbb), mi több, időközben a hivatalos szinopszis is elkészült. Bemutató 2011. április 28-án!

Bár David (Liam Neeson – Elrabolva, Schindler listája), a diákjai körében rendkívüli népszerűségnek örvendő művész-professzor és Catherine Stewart (Julianne Moore – Magnólia, Egy kapcsolat vége), a sikeres nőgyógyász házassága tökéletesnek tűnik, a nő mégis arra gyanakszik, hogy a férje megcsalja őt. Hogy választ kapjon a lelkét mardosó kérdésekre, a nő felbérli Chloe-t (Amanda Seyfried – Mamma mia!, Levelek Júliának, Kedves John), gyönyörű luxus callgirlt, hogy környékezze meg Davidet és tesztelje annak hűségét. Később, ahogy a lány érzéki beszámolóit hallgatja, Catherine-ben rég elfeledettnek hitt vágyak ébredeznek, melyek Chloe figyelmét sem kerülik el. Azt azonban nem sejti, hogy amikor a kísértésnek engedve megnyílik a lány előtt, valójában miféle veszélynek is teszi ki magát és családját…

A kétszeres Oscar®-jelölt Atom Egoyan (Eljövendő szép napok, Felícia utazása, Az igazság fogságában) apró rezdülésekkel, forró pillanatokkal és váratlan fordulatokkal teli filmjében a féltékenység veszélyes játékot űz a lélekkel, korunk egyik legnépszerűbb ifjú színésznőjét, Amanda Seyfriedet pedig szokatlanul merész szerepben láthatjuk.

 

Klikkre megnövök!

Címkék

sex thriller poster chloe liam neeson julianne moore atom egoyan amanda seyfried cornerfilm poszter magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr934539445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása