aeon flux

ready for the action now, danger boy?

banksy véleménye az oscarról Zalaba_Ferenc
2011. március 10. 06:42:51

Kategória: 3 komment

A február 27-én tartott Oscar-átadót megelőzően Banksy, a legjobb dokumentumfilm kategóriájában nominált Exit Through The Gift Shop rendezője stílusosan utcai grafikák formájában kampányolt, továbbá lelkesen nyilatkozott olyanokat, hogy utoljára akkor volt a műhelyében aranyszínűre festett meztelen férfi, mikor egy installáció kedvéért ő maga festette be magát.

Azt ugyebár már tudjuk, hogy Banksy nem nyert Oscart idén, és az átadó után csak Mr. Brainwash nyilatkozott annyit, hogy Banksy ugyan jelen volt, de soha nem fogjuk megtudni, milyen formában. Maga a mester nem adott életjelet magáról... egészen mostanáig, mikor a lenti grafikával azt a (tőle megszokottan infantilis/gúnyos) üzenetet közvetítette, hogy az Oscar csak egy gyerekjáték...

...főleg, ha így bánnak vele:

Címkék

street art banksy dijszezon dijszezon 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr134539422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IT 2011.03.10. 08:28:57

Érdekes módon a győzteseknek általában nem ez a véleménye. :))) Még a nagymesternek is savanyodik az a szőlő?

Ismeretlen_1068 2011.03.10. 08:38:54

Banksy szerintem vmi nagy átveréssel készült a gálára és most azért duzzog, mert nem adhatta elő magát. :) Persze, ettől még poénos a kép. :)

mikice 2011.03.10. 10:07:14

Az hagyján, hogy a gyerek kezébe hogy kerül az Oscar-szobor, de a gyerek hogy került annak a sziklának a tetejére? (127 órája.)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása