aeon flux

ready for the action now, danger boy?

mark wahlberg folytatná a the fightert Zalaba_Ferenc
2011. március 02. 09:29:32

Kategória: 5 komment

Két Oscar-díjjal (és összesen 7 jelöléssel), valamint 90 millió dolláros amerikai bevétellel (szemben a 25 millió dolláros költségvetéssel) odébb Mark Wahlberg nem meglepő módon a The Fighter folytatásán gondolkodik. Egyrészt nem ez lenne az első Oscar- és közönségdíjas bokszfilm a történelemben, amely folytatásra lelt, másrészt a The Fighter főhőse csak részben köszönhette annak hírnevét, hogy honnan jött; karrierjében legalább olyan fontos jelentőséggel bírt az a drámai meccshármas is, amit a címért folytatott a kanadai Arturo Gattival. A film folytatása ezekre a mérkőzésekre koncentrálna, és én meg is nézném.

Címkék

sport oscar christian bale mark wahlberg sequel melissa leo filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr754539378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gameface 2011.03.02. 09:47:48

kizárólag Bale nélkül. nem szeretném, ha még egyszer lefogyna. ugyebár a veséje nem igazán tolerálja a dolgot.

Ismeretlen_180231 2011.03.02. 10:09:32

Ha vki tud cikkeket arról, h bale mi módon képes ezekre a drámai változásokra linkelhetné. A fogyás se lehet könnyű, de ha valóban vegetáriánus én el nem tudom képzelni, h koksz nélkül bárkinek is sikerülhet ennyi izmot felszedni ilyen rövid időn beül. Vagy azis lehet, h ő egy genetikai csoda...

Ismeretlen_1068 2011.03.02. 10:13:08

2: Most olvastam egy mélyinterjút vele az Empire-ben, melyben egyrészt úgy reagált arra, hogy egyesek állandóan a fogyásával vannak elfoglalva, hogy "nekik szívesen lehugyoznám a cipőjüket", másrészt azokat a véleményeket is eloszlatta, melyek szerint neki alkatából adódik a gyors súlyváltoztatás készsége, méghozzá azzal, hogy "ha hiszitek, ha nem, kurvára fájdalmas ez a meló". Részletekbe nem ment.

Ismeretlen_180231 2011.03.02. 10:54:59

"nekik szívesen lehugyoznám a cipőjüket" haha :D Ez teljesen jogos, mindenki foglalkozzon a saját dolgával, emellett tisztelem is az elszántságát, mert valóban rengeteget melózik, azért, h megfelelően nézzen ki az egyes szerepekre. Pusztán kiváncsiságból vetettem fel, mert amikor hobbikondiztam ott kérdezgettem néhány 'szekrényt' és szerintük 20-25 kilókat izmosodni kondival, diétával, fehérjeporokkal ilyen rövid időn belül lehetetlen. Persze az ő teste, az ő döntése engem egyáltalán nem zavar, ha steroidozik, csak jó lenne tudni az igazságot.

tristram 2011.03.02. 11:37:16

Ritkán mondok ilyet, de ezt valóban érdemes lenne folytatni. Érdekes egyébként, hogy Walhberg anno A téglát is folytatni akarta. Ezúttal nem kapott színészként jelölést, pedig megérdemelte volna, nagy alázattal állt a szerepéhez, visszafogott, de lényegében hibátlan alakítást nyújtott. Nem volt rosszabb annál, mint amit Firth összedadogott.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása