aeon flux

ready for the action now, danger boy?

díjszezon 2011: golden globes live! Zalaba_Ferenc
2011. január 16. 23:11:40

Kategória: 190 komment

A tavalyi Golden Globe-átadó élő közvetítése szép nagy sikert aratott, így ha sikerül felébredni vagy fennmaradni (még nem döntöttük el) a hajnali kettes kezdésig, akkor idén is lesz live blog, és ezúttal könnyebben bekapcsolódhattok a közösségi élménybe, ugyanis a PRO7 mellett az HBO is közvetíti a ceremóniát.

Ki virraszt velünk?

Kapcsolódó anyag: Golden Globe-jelöltek 2011.

No, kérem, élőben jelentkezünk a stúdióból. :) Ez itt a benyalós show-k show-ja, a 68. Golden Globe díjátadó, amelynek minden tagja megvehető kilóra - és mi mégis szeretjük, mi több, a sztárok is. Az "elolvasom" után élő közvetítés és kommentár. Tartsatok velünk!

1:50 No, kérem, élőben jelentkezünk a stúdióból. :) Ez itt a benyalós show-k show-ja, a 68. Golden Globe díjátadó, amelynek minden tagja megvehető kilóra - és mi mégis szeretjük, mi több, a sztárok is. Induljon az élő közvetítés és kommentár, tartsatok velünk!

Kapcsolódó anyag: Golden Globe-jelöltek 2011.

 

2:00. Anya, kezdődik! Ricky Gervais a porondon és szopatja az amerikaikat, nekem meg deja vúm van.

A moment of beauty

2:03. "Ki kíváncsi Cherre? Nem 1975-öt írunk!"

2:05. "Az első prezentátorunk Scarlett Johannson, aki zsidó, és Mel Gibson odáig van érte." Ő prezentálja a legjobb férfi epizódszereplő díját.

2.06. LEGJOBB FÉRFI EPIZÓDSZEREPLŐ: CHRISTIAN BALE - THE FIGHTER.

2.08. És még őt is le merik zenélni, ezek kibaszott amatőrök!!! :)

2.10. LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ - TÉVÉ, DRÁMA: KATEY SAGAL - SONS OF ANARCHY. Ó, je! A legjobb jelenleg is futó tévésorozat női főszereplője! Az az istennő most töltötte be 57. életévét... és őt is lezenélik.

2.13. Nos, eddig kettőből kettőt lezenéltek (és még csak nem is túl későn), ugyanakkor a szponzorok felsorolása és a "coming up next" kb. egy percet kap. Nem vagyok boldog.

2.16. Julianne Moore (egy vörös lila függönyben) és Kevin Spacey (hatalmas torokkal).

2.18. LEGJOBB MINISOROZAT/TÉVÉFILM: CARLOS. Az angol kiadású, háromlemezes BD-n rajta van a teljes minisorozat, illetve a film moziváltozata. 500 percnyi jóság HD-ben. És mindez 11 fontért az angol amazonon. Már csak kiló(bájt)ra is megéri. :) Edgar Ramirez játssza majd a háború istenét a Clash of the Titans folytatásában.

2.20. Újabb lezenélés, igaz, ezúttal megérdemelten (két mondat között nem kéne elmenni ebédelni, ugye), majd üres járat, miközben lebotorkálnak a színpadról. Ügyes.

2.22. "A színpadon Ashton Kutcher apja, Bruce Willis". Ouch. Saját filmjét, a vígjáték kategóriában jelölt akciófilmet (ehem), a RED-et promózza.

2.24. LEGJOBB FÉRFI EPIZÓDSZEREPLŐ MINI-SOROZATBAN/TÉVÉFILMBEN: CHRIS COLFER - GLEE. És a tinik sikoltozhatnak... ez egy férfi? Viszont végre őszinte a meglepődés, mikor valaki meghallja a nevét... és még be is tudja fejezni időre.

2.30. A gyönyörűséges Michelle Pfeiffer 15 másodpercben prezentál egy 20 másodperces trailert az Alice in Wonderlandről. Ezeknek van valami mi értelme?

2.32. A Hollywoodban Dolgozó Külföldi Újságírók Szövetségének elnöke, Phillip Burk gratulál mindenkinek, leginkább saját magának. De legalább nem húzza sokáig.

2.33. Kevin Bacon (szemüvegben) és Milla Jovovich (nem az ölünkben...).

2.34. LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ - TÉVÉ, DRÁMA: STEVE BUSCEMI - BROADWALK EMPIRE. Ez egy nehézsúlyú kategória volt, Busceminek ez az első jelölése főszereplő kategóriában... Nem mintha meg lennénk lepve - ki az, aki Steve Buscemi főszereplésével forgatna filmet?

2.37. LEGJOBB TÉVÉS DRÁMA: BROADWALK EMPIRE. No, úgy tűnik, megvan a Mad Men első komoly ellenfele.

2.39. Angeline Jolie segít megkötni Brad Pitt nyakkendőjét (felvételről). Ó, micsoda bensőséges pillanatok!

2.43. Andrew Garfield (végre normális hajjal) bejelenti a The Social Networköt. "Inspiringly written", nehéz szavak ezek.

2.45. Alec Baldwin és Jennifer Lopez. Az előbbinek már megvolt a második reneszánsza, a másodiknak mikor jön?

2.47. LEGJOBB BETÉTDAL: "You Haven’t Seen The Last Of Me" (Burlesque). Nincs is jobb annál, mint amikor valaki ledarál huszonöt nevet egy papírlap mögé bújva.

2.49. LEGJOBB EREDETI FILMZENE: TRENT REZNOR, ATTICUS ROSS - THE SOCIAL NETWORK. Reznor nyakkendőben... Úristen, Daniel Auteuil lookalike! :) Cool és lényegre törő, egy igazi profi.

2.55. Justin Bieber, OMG!!!!

2.56. LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM: TOY STORY 3. Teljesen megérdemelten. Kapott már valaha harmadik rész Golden Globe-ot?

2.57. Lee Unkrich Biebernek és Steinfeldnek: "Ti éltetek már egyáltalán, mikor az első Toy Story kijött?" Ha valaki köszönőbeszédet mond, akkor miért olyan embereket kell mutatni a közönségből, akiknek sem az adott díjhoz, sem a köszönőbeszédhez sincs közük?

2.59. Robert Downey, Jr. Mindenkit leiskoláz szereplésből.

3.02. LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ - VÍGJÁTÉK/MUSICAL: ANNETTE BENING - THE KIDS ARE ALL RIGHT. (A jelöltek felsorolása végén vajh miért vágták be az egyik Weinsteint? Hogy ennyi szép nő után lejöjjünk a földre, vagy mi?) Ha van nő, akinek azt kívánom, bárcsak fiatalodna 35 évet, hogy újrakezdhesse karrierjét (nem azért, mert öreg!), az Annette Bening.

3.10. Sylvester Stallone 786 éves korára megtanult artikulálni. Ez is teljesítmény. Egyébként a The Fightert prezentálja.

3.11. Geoffrey Rush (Ausztráliából) és Tilda Swinton (egy másik bolygóról).

3.12. LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ - MINISOROZAT: AL PACINO - YOU DON'T KNOW JACK. Mert a Globe imádja a sztárokat... És Alt senki sem meri lezenélni, mert még előhozzák belőle Frank Slade hadnagyot.

3.16. LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ - MINISOROZAT: CLAIRE DANES - TEMPLE GRANDIN. Az est eddigi legszebb ruhájában. A második díj a valódi Temple Grandiné.

3.23. Zac Efron (ez a haj!) a The Kids Are All Rightot prezentálja. Jó film forgalmazó nélkül.

3.25. Tina Fey és Steve Carell. Hatalmasok vagytok, de szégyelljétek magatokat a Date Nightért.

3.26. LEGJOBB FORGATÓKÖNYV: AARON SORKIN - THE SOCIAL NETWORK. És az Inception fanboyok magukra zárják az eget... Sorkin természetesen köszönetet mond Zuckerbergnek.

3.29. Chris Hemsworth és Chris Evans. Szupercsávók.

3.29. LEGJOBB NŐI EPIZÓDSZEREPLŐ - TÉVÉ: JANE LYNCH - GLEE. Steve Carell fuckbodyját, Will Ferrell anyukáját és Meryl Streep égmeszelő húgát ideje volt díjazni.

A moment of beauty

3.36. Olivia Wilde (kb. három méter átmérőjű szoknyában) és Robert Pattinson (tetszhalott állapotban) prezentálja a legjobb idegennyelvű film díját (amire Ricky Gervais szerint senkit sem érdekel Amerikában).

3.37. LEGJOBB IDEGENNYELVŰ FILM: IN A BETTER WORLD. ...ééés lerohadt a netem. Köszönöm a T-Online-nak a támogatást.

3.39. Helen Mirren, a földkerekség egyik legjobb nője. A The Kings Speechet prezentálja.

3.40. LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ - TÉVÉ, KOMÉDIA: LAURA LINNEY - THE BIG C. Otthon maradt.

3.46. Jane Fonda. Wow. Sunáznátok? :) A Burlesque-et prezentálja. A filmet, ami már nyert egy Golden Globe-ot, de nálunk nem mutatják be.

3.47. LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ - TÉVÉ, KOMÉDIA: JIM PARSONS - BIG BANG THEORY. Éljen, éljen. Persze, nem vagyok meglepve... és ahogy elnézem, Kaley Cuocónak ("OMG! OMG!") nem kell nagyon kijönnie a szerepből, ha már nem forog a kamera.

3.50. Jeremy Irons. Istenség.

3.51. LEGJOBB NŐI EPIZÓDSZEREPLŐ: MELISSA LEO - THE FIGHTER. Viszlát az Oscaron. Hol volt ez a nő a Frozen Riverig? Ellopja a show-t!!! (Ugyanakkor Jacki Weavernek már csak azért is díjat adtam volna, hogy ne küldjön rám gyilkosokat egy sima és egy fordított között.)

3.58. Matt Damon prezentálja a Cecille B. DeMille díjat Robert De Nirónak. "Öt évvel ezelőttig azt se tudtam, ki ez a fickó." Damon sorolja De Niro legnagyobb filmjeit és szándékosan keveri a szerepeket, melyeket eljátszott benne. Funny, how?

4.03. Hölgyeim és uraim: Robert De Niro. Hölgyeim és uraim Hollywoodban, ajánljatok már neki megint normális szerepeket.

4.06. De Niro olyan kétfilléres poénokat puffogtat, hogy a végén még felkérik házigazdának.

4.08. "A filmjeim olyanok, mintha a gyerekeim lennének, azzal a kivétellel, hogy a gyerekeimet nem lehet remake-elni 3D-ben, hogy több bevételt hozzanak." Alapjában véve tetszett ez a beszéd - nem nyálaskodott, inkább viccelődött és csak annyira volt ripacs, ami egy ilyen ikontól elvárható.

A moment of beauty

4.13. Megan Fox. Őt még nem kellett volna teljesen elfelejteni? A vígjáték kategóriában jelölt The Touristot prezentálja. Ugye milyen vicces ez az előzetes?

4.14. LEGJOBB RENDEZŐ: DAVID FINCHER - THE SOCIAL NETWORK. És az Inception fanboyok megint magukra csukják az eget... :) Ez egy kompenzációs díj Finchernek, no de tőle igazán nem irigylem.

4.17. January Jones és valami faszi... JANUARY JONES!!!

4.17. LEGJOBB TÉVÉSOROZAT, VÍGJÁTÉK: GLEE. *eeeeeek*. Nagyon izgulok, hogy ennyi ember alatt ne dőljön össze a színpad.

A moment of elegance

4.23: Alica Keys két bőrönddel érkezik és a Black Swant prezentálja (ó, az irónia!).

4.24. Halle Berry pontosan úgy néz ki, mint a The Last Boyscoutban, mínusz a fuksz.

4.25. LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ - VÍGJÁTÉK: PAUL GIAMATTI - BARNEY'S VERSION. Meglepetés! (Vajh Giamatti és David Cross mikor játszanak végre testvéreket valami filmben? Akár ikreket is.)

4.32. Joseph Gordon-Levitt. Hát persze, hogy az Inceptiont prezentálja. Álomszerep.

4.33. The Dude Abides.

4.34. Ó, ezúttal az HBO közvetítése szállt el. Izgalmas ez a reggel. :)

4.34. LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ, DRÁMA: NATALIE PORTMAN - BLACK SWAN. Ugyan az utóbbi néhány hétben elcsakliztak tőle néhány díjat, de azért csodálkoztam volna, ha nem ő nyeri.

4.38. Ricky Gervais kommentárjai olyan izgalmasak, mint az IMDb filmográfiái.

4.38. Tim Allen és Tom Hanks a színpadon. Ezek csináltak már valamit együtt? ;)

4.40. LEGJOBB FILM, KOMÉDIA: THE KIDS ARE ALL RIGHT. Az év legszánalmasabban összeválogatott kategóriájában az egyetlen olyan film nyert, ami vígjátéknak mondható... habár lehet, hogy erről Mark Ruffalónak más lenne a véleménye. :)

4.46. Sandra Bullock félálomban. 5 másodperces intrója alatt kétszer aludtam el.

4.47. LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ, DRÁMA: COLIN FIRTH - THE KINGS SPEECH. Örülök. Igazából már A Single Manért bezsákolhatott volna bármit. A sors iróniája: Firth beszéde kissé dadogós.

A moment of beauties

4.53. Michael Douglas, az év győztese prezentálja az est utolsó díját. Vastapsot kap... továbbá remélhetőleg normális szerepeket is. "Biztos van könnyebb módja annak, hogy az ember vastapsot kapjon."

4.55. LEGJOBB FILM, DRÁMA: THE SOCIAL NETWORK. Szerintem eme film valamennyi díját Aaron Sorkinnak kellene ajánlani.

4.57. Hogy így legyen kerek az egész: a The Social Network producerét lezenélik.

4.58. Ricky Gervais hálát mond istennek, amiért ateistának teremtette. Igen, ez egy ilyen este volt.

Konklúzió. A helyenként röhejesnek tűnő jelöltek közül végül is sikerült kihozni egy olyan díjlistát, aminek van súlya. Az utókor számára úgy is ez marad fenn. A házigazda vacak volt, a közvetítés akadozó, de az újságírók és a Szövetség örülhet - a sztárok jövőre is eljönnek majd.

Címkék

golden globe dijszezon dijszezon 2011 live blog

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr664539194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_148340 2011.01.17. 03:28:04

(Imádom őket, kifejezetten jók voltak együtt a Párterápiában) Borítékolható volt.:)

Ismeretlen_110911 2011.01.17. 03:30:03

Julis Stiles pedig rúgja ki a plasztikai sebészét :D

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 03:31:18

91: Volt köztük kémia, de a filmnek sokkal jobbnak kellett volna lennie.

Vektor 2011.01.17. 03:31:56

Sorkin is megérdemelte. Nem hiszem, hogy az SN-t meg lehet verni.

Ismeretlen_110911 2011.01.17. 03:32:15

a Párterápia kifejezetten gyenge lett.

Ismeretlen_148340 2011.01.17. 03:33:34

Tényleg nincs meglepetés. Szegény Kelly Macdonald(gyönyörű ez a nő!) és Hope Davis:(

limupei · http://kritikustomeg.org/ 2011.01.17. 03:33:54

Ó, Jane Lynch. Annyira jól csinálja:)

Ismeretlen_148340 2011.01.17. 03:36:16

93-95.Én élveztem, de ez nem annyira lényeges. Tényleg lehetett volna jobb, de Tina Fey így is ellopta showt és alaposan megnevettetett.

Vektor 2011.01.17. 03:37:44

Na, ez meglepetés, méghozzá hatalmas.

Ismeretlen_148340 2011.01.17. 03:38:49

Hogy lehet így felvezetni Ricky?:)

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 03:44:08

A Cirko örvendezhet a Haevnen győzelmének. Mi meg annak, hogy végre volt egy nagy meglepetés.

Ismeretlen_148340 2011.01.17. 03:50:29

Tetszett Kaley reakciója.

Ismeretlen_110911 2011.01.17. 03:51:18

Parsons egy ufo, de egy nagyon tehetséges ufo. grat.

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 03:52:16

Golden Globe, knock-knock, Golden Globe, knock-knock, Golden Globe, knock-knock, Golden Globe, knock-knock...

Vektor 2011.01.17. 03:52:18

Meglepődtünk? Nem. Weavernek ausztrálként van esélye? Nincs.

Ismeretlen_148340 2011.01.17. 03:53:38

(Buscemi rákos?)

limupei · http://kritikustomeg.org/ 2011.01.17. 03:53:42

Ha elveszti ez a nő az Oscart, nagyon pipa leszek. Már a múltkor is nyernie kellett volna. Melissa rules!

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 03:53:54

A The Fightert még nem láttam, de Weavernek már csak azért is adtam volna egy Globe-ot, hogy ne küldjön rám gyilkosokat. :)

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 03:55:35

AZ elején mindenkit lezenéltek, most meg úgy tűnik, beelőzték a menetrendet. Szerintem Bale a haját tépi.

Ismeretlen_148340 2011.01.17. 03:57:44

Szerintem is Melissa Leo-nak már korábban kellett volna kapnia ilyen díjat.Akár még Oscart is.

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 03:57:55

107: Anno felajánlották nekünk a Frozen Rivert forgalmazásra, de kemény témájú, független amerikai filmeket nincs értelme forgalmazni... szóval helyette behozzuk a Precioust. :)

limupei · http://kritikustomeg.org/ 2011.01.17. 03:59:17

111: DVD-n sem akarjátok?

Ismeretlen_110911 2011.01.17. 03:59:17

DeNiro is belépett az őszek Jedi-tanácsába. már nem is beszél, csak bólintgat.

Vektor 2011.01.17. 04:00:55

Jön az életműdíj én meg bealszok. Tavaly Scorsese, idén De Niro.

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 04:01:40

112: Annak végképp nem lenne értelme. :(

Vektor 2011.01.17. 04:04:13

A Machete-ből nem vágtak be jelenetet. :D

Ismeretlen_63220 2011.01.17. 04:04:30

Az a baj, hogy De Niro már az elismerést sem bírja normálisan lereagálni. Már a saját énje is ripacs.

Ismeretlen_148340 2011.01.17. 04:04:37

Kicsit lemaradtam. Megemlékeztek Shakespeare kapitányról?

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 04:05:57

116: Volt helyette Rocky és Fuckenville. :)

limupei · http://kritikustomeg.org/ 2011.01.17. 04:10:02

Ha ez a tévés hang még egyszer bemondja, hogy most egy különleges díj következik, akkor bekapom a villanykörtét

Vektor 2011.01.17. 04:11:12

Remélem jövőre végre olyannak adják, akinek az évek folyamán nem adtak nagyobb díjakat, pedig megérdemelte volna. Mondjuk Peter Weir. (Hahó HFPA és Akadémia!)

Vektor 2011.01.17. 04:15:44

Nincsenek csodák. :/

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 04:19:17

122. De vannak. Épp most prezentált egy díjat. :)

Ismeretlen_148340 2011.01.17. 04:19:52

Már megint Glee.

Ismeretlen_110911 2011.01.17. 04:20:25

azt hittem kánonban köszönik meg.

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 04:20:59

125: Be is omlott volna az épület.

limupei · http://kritikustomeg.org/ 2011.01.17. 04:21:17

Hát a Glee nagyot nyert. De nem baj, jópofa sorozat:) Mondjuk a Modern Family és a TBBT is.

Ismeretlen_148340 2011.01.17. 04:22:17

Darren Aronofsky-t egy kicsit sajnálom, de nem hittem/hiszem, hogy itt vagy a toszkár gálán lenne esélye.

Ismeretlen_110911 2011.01.17. 04:24:11

128: pedig basszus nagyon jó a hattyúja.

Vektor 2011.01.17. 04:26:27

Depp önmagát ütötte ki a két jelöléssel.

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 04:27:06

No, az est eddigi legnagyobb meglepetése: Paul Giamatti.

Ismeretlen_148340 2011.01.17. 04:28:16

Ez jó helyre került, bírom Paul Giamatti-t. (Halle Berry meg egyre csak szebb lesz)

limupei · http://kritikustomeg.org/ 2011.01.17. 04:29:28

Szerintem egyáltalán nem volt meglepetés, sokan tippeltek rá. Főleg, hogy Depp az egyik szerepben szar volt, a másikban pedig szar.

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 04:29:38

(valaki olvassa a beszámolót is? :)

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 04:32:03

133: Hát persze, de azért mindkét szerepét jelölték. :)

limupei · http://kritikustomeg.org/ 2011.01.17. 04:32:28

Én olvasom, csak nagyon lefoglal ez az űrlap, amit üzenetírás előtt kell újra és újra kitölteni:)

limupei · http://kritikustomeg.org/ 2011.01.17. 04:33:25

Christopher Nolan úgy néz ki, mint egy NDK-s transzvesztita:)

Ismeretlen_110911 2011.01.17. 04:34:04

133: pontosan. 134: tényleg elegáns. én is. ;) 136: reggelj!

Ismeretlen_110911 2011.01.17. 04:34:34

HBO fuck!

Ismeretlen_148340 2011.01.17. 04:34:39

(Van beszámoló?:) Elakadtam January Jones-nál.

Ismeretlen_110911 2011.01.17. 04:35:51

és igen, végre BS.

Vektor 2011.01.17. 04:35:52

EZAZ, az Oscaron is Portmannek kell nyernie.

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 04:36:34

Jennifer Lawrence! Nem nyert... de gyönyörű, nem?

limupei · http://kritikustomeg.org/ 2011.01.17. 04:36:42

Az NBC is elszállt, szóval nem az HBO betegeskedik.

Ismeretlen_148340 2011.01.17. 04:36:56

Erre számítok az toszkárnál is. A legjobb fenék kategória nyertese Natalie Portman.

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 04:37:58

144. Olyan ez az átadó, mint egy állatorvosi ló.

Ismeretlen_110911 2011.01.17. 04:38:46

tim&tom! hehe

Ismeretlen_148340 2011.01.17. 04:39:21

A nevetéseket kitárgyalhatják Rickyvel együtt Craig Ferguson-nál.

Ismeretlen_110911 2011.01.17. 04:39:41

143: a Bones-ban ennyire nem jött le, de valóban az.

Vektor 2011.01.17. 04:40:56

A kategória egyetlen értelmes filmje nyerte a díjat.

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 04:41:12

The Kids! OMG, ezt nem gondoltam volna! Hogyhogy nem a turista??? :)

Ismeretlen_110911 2011.01.17. 04:43:27

jó h pont az maradt ki.

Vektor 2011.01.17. 04:46:09

Azt est legnagyobb vesztese az Inception lesz, az Oscaron majd a technikai díjakon vigasztalódhatnak majd.

Shawshank 2011.01.17. 04:46:32

aeon: Hanks+Allen - Toy Story... :)

Vektor 2011.01.17. 04:47:05

Szóismétlés egy mondatban, formában vagyok. :)

Ismeretlen_148340 2011.01.17. 04:48:57

Meglepett, hogy nem a fiatalok közül került ki a győztes.

Vektor 2011.01.17. 04:49:22

AE: A Single Manért tavaly megkapta a BAFTA-t. Az is valami. :)

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 04:51:03

Néhány évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de Firth minden díjat megérdemel.

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 04:51:20

157: Még szép. Brit díj a britnek.

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 04:51:56

154: A kacsintós szmájli nem esett le? ;)

Ismeretlen_110911 2011.01.17. 04:52:46

esküszöm, már taktusra lóbálom a fejem az HBO-s amigás zenére..

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 04:53:31

Csak én érzem úgy, hogy ezek a reklámszünetek egyre hosszabbak lesznek? Ilyenkor miért nem lehet bevágni felvételeket a sajtószobából?

Ismeretlen_110911 2011.01.17. 04:54:42

AE: mondom, h nagyon jól tartja magát az öreg Gekko.

Ismeretlen_148340 2011.01.17. 04:56:14

Michael Douglas Hurrá!

Vektor 2011.01.17. 04:56:47

Ennyi. Tarol az SN.

Ismeretlen_110911 2011.01.17. 04:59:06

jól van Gervais, nekünk is megköszönte.

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 04:59:29

Nos, ki van meglepve?

Ismeretlen_148340 2011.01.17. 05:00:39

Az NFL és a GG egy kicsit sok volt egymás után.Most alszom 35 percet.

limupei · http://kritikustomeg.org/ 2011.01.17. 05:01:03

Én, mert ez nem GG-re jellemző díjátadó volt:) Azért érdekes. Na, megyek aludni. Helló

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 05:03:41

A képmutatásból kevesebb volt, cserébe nem is volt túl izgalmas a show. Az est fénypontja (January Jonesen túl)? Szerintem Melissa "I'm not that kind of girl" Leo.

Ismeretlen_148340 2011.01.17. 05:04:23

167.ÉN Kellemes meglepetés volt Colin Firth, Paul Giamatti, Katey Sagal győzelme.

Ismeretlen_110911 2011.01.17. 05:04:26

én. MegFox és Bieber-baba mit keresett fent a stage-en? :) gudnájt, srácok!

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 05:05:18

De hisz Justin Bieber sok díjátadó szerint "a legjobb _férfi_ előadó". :)

Vektor 2011.01.17. 05:06:38

A Social Network csak akkor nem nyeri meg az Oscart, ha céhek elfordulnak tőle, és valamelyik másik filmet kezdenek el favorizálni.

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 05:09:00

174. Esetleg az egyik producer elkezdhetne problémázni azon, hogy túl sokan osztják meg a film torrentjét a facebookon. :) Mondjuk, ez a The Hurt Lockernek sem ártott.

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 05:13:42

No, mindenkinek köszönöm, aki velem tartott ma reggel. Jó éjszakát, jó munkát, jó bármit. :)

Ismeretlen_62806 2011.01.17. 05:42:33

Reznor ennyit tudott hozzáfűzni a díjához: http://twitter.com/#!/trent_reznor/status/26824978770960384 :)

Süti 2011.01.17. 07:40:03

Látom a filmzene díj megint ment a film után. Egyszer majd meg is fogják hallgatni?

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 09:09:30

178: Ezt ők biztosan meghallgatták, no és te? :)

hahakocka 2011.01.17. 10:25:51

Én külön is meghallgattam a top 5 ből 4-nek (Fightert még nem hallottam) a zenéjét. s mind a King's Speech, mind a Szellemíró, mind az Eredet s még a Potter 7 első részének is jobb hatásosabb, akciódúsabb, megindítóbb, érzelmesebb a zenéje mint Közösség hálóé volt. Film alatt nem mondom, nem olyan rossz a zenéje Reznoréknak se, de az említetteké jobb, s filmen kívül is ugyanúgy hatnak hallgathatóak, előhozzák az adott film jeleneteket. Reznoré nem.

hahakocka 2011.01.17. 10:28:56

Remélem az Oscar látványosabb emlékezetesebb show résszel rendelkezik majd. Humorosabb is lesz talán. Mert ez így felejtős. Jó hogy nem maradtam fent. Egyébként vagy 4-5 éve már elég rosszak a legjobb filmzenei Oscar döntések , gitárpengetésekre (2 szer is Gustavo Santaolalla-nak járt annó gitárpengetésért) adnak Oscart hmm. (2009 a kivétel az Up zenéje a megható első 20 percéért már megérné)

ElderPredator 2011.01.17. 10:40:09

Nem értem, hol van Hans Zimmer Golden Globe-ja ? Oh, ja tudom Trent Reznor-nál...valaki szóljon neki, hogy küldje már el Zimmernek !

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 10:47:28

182: Otthon, a vitrinben. Van neki kettő is. Meg különben is, ezúttal saját magát remakelte. :)

ElderPredator 2011.01.17. 10:52:15

Azt tudom, de a jelöltek közül magasan a legjobb filmzene, olyan ritmust ad a filmnek, ami kb kiteszi a film negyedét.... Amúgy mire gondolsz ? Mit remakelt ?

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 11:46:54

184: A két Batmant, természetesen. :)

ElderPredator 2011.01.17. 12:11:16

De azokért sem kapott semmit :D...

Ismeretlen_1068 2011.01.17. 12:37:49

De hát ezért kapott: jelölést. :)

TylerD 2011.01.17. 13:58:32

Nálam is Zimmer nyert,habár mind a film mind Trent Reznor score-ja szintúgy bejött.Ezt a batman remake-et nem igazán tudom hova tenni,de mindenki szíve joga.Zimmernek már tavaly is nyernie kellett volna a Holmes-sal idén méginkább.Azt nem mondom,hogy Trent nem érdemelte meg mert a TSN scoreja is hatalmas,de nekem is az az érzésem,hogy ez a 4 díj túlzás.Rendben lenne ha nem lettek volna még mellette ilyen filmek h Inception,Black Swan,127 hours,king's speech,true grit(ba***g,nem is jelölték),fighter...Ezt a fajta módszert nem fogom felfogni sosem.Miért nem lehet megosztani a díjakat? Ez így úgy jön le,h volt 1 zseniális film,amit a többi meg sem közelített,holott nem egészen így van.Ja és amúgy kérdem én mi volt tavaly az Avatarral???Már elnézést de Cameronnak ki***lják a fenekét,Nolan meg üres kézzel megy haza.Felháborító.Tavaly is úgyanúgy oda lehetett volna adni jobb filmnek a díjat.pl:Up in the air,Inglourious Basterds,District 9,500 days of summer.De hát a pénz beszél.Nyert a rekordbevételt felmutató elcsépelt Avatar és a FACEBOOK film(ami egyébként baromi jó,csak nem ez az egyetlen 2010-ben).

TylerD 2011.01.17. 14:55:48

Ja egyébként Fincher nagyon feszültnek,és feldúltnak tűnt.Szinte alig mosolygott.Elég fura.

Süti 2011.01.18. 14:28:29

179. a feléig bírtam, mikor is rájöttem, hogy értékelhetetlen :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása