aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tron 3x Zalaba_Ferenc
2010. december 01. 07:01:37

Kategória: 16 komment

Az Empire idén már a második borítóját szánja a TRON: LEGACY-nak, amiről még mindig nehéz eldönteni, hogy szenzáció vagy szenzációs bukás lesz (én az előbbire szavazok), mindenesetre nagyon várjuk, s a neten jól nyomon követhető buzzt elnézve nem vagyunk vele egyedül.

Az Empire borítójára visszatérve - mindjárt három különböző profilképpel támad, remélem, az előfizetőin minimum mindhárom szerepelni fog. :)

Kapcsolódó anyag: a szakértők buktát jósolnak. Szerinted mennyit hoz majd a film?

Az Empire idén már a második borítóját szánja a TRON: LEGACY-nak, amiről még mindig nehéz eldönteni, hogy szenzáció vagy szenzációs bukás lesz (én az előbbire szavazok), mindenesetre nagyon várjuk, s a neten jól nyomon követhető buzzt elnézve nem vagyunk vele egyedül.

Az Empire borítójára visszatérve - mindjárt három különböző profilképpel támad, remélem, az előfizetőin minimum mindhárom szerepelni fog. :)

Kapcsolódó anyag: a szakértők buktát jósolnak. Szerinted mennyit hoz majd a film?

Címkék

fantasy sci fi empire imax tron jeff bridges olivia wilde film kep 3d cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr404539019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_74688 2010.12.01. 10:37:49

Már akkor őrült vállalkozásnak tartottam, mikor bejelentették. Szerintem még az usa-ban sincs akkora rajongó tábora, hogy kifejezetten pozitívra hozza ki pénzügyileg az eredményt. Itt Európában pedig... Szerintem még inkább érdektelen az egész. Bár lehet tévedek és a világ második csodája lesz az Avatar után, de momentán még nem látom benne. Hiába az eszetlen méretű marketing, ha nem érdekli az embereket. És ismétlem: Szerintem nem érdekel annyi embert, hogy a 3D kitartóan, hónapokig tudja vonzani az embereket, mint JC filmjénél. Az pedig, hogy egy nulla tapasztalattal rendelkező manus rendezte... bár a stúdió valószínűleg, úgy megkötötte a kezét, hogy nem lehetett elszúrni.

Ismeretlen_140561 2010.12.01. 10:51:00

Ha a Disney két másik ezévi produkcióját vesszük alapul (Perzsia hercege, A varázslótanonc), amelyek ugyancsak nagy költségvetésből nagy bevétel reményében szállták meg rövid időre az amerikai multiplexeket, akkor nem lenne meglepő, ha a Tronnak sem jönne össze. 3D-ből meg már annyi van, mint a szemét, sok tulajdonképpen az is.... DE hány virtuális világban játszódó sci-fit láttunk már 3D-ben? Az Avatar óta egyet sem, meséből viszont már lesz a Tron premierje előtt is. Persze az alacsony korhatár besorolás miatt eleve ódzkodni fognak tőle a vérbeli sci-fi rajongók, mert ők "nem matinét akarnak látni", bár fogalmam sincs hogy amerikában hogy működik ez.

Ismeretlen_1068 2010.12.01. 11:05:29

2: Azért a Disney-nek volt egy ALICE IN WONDERLAND-je is idén, amit az általad említett két filmmel ellentétben 3D-ben mutattak be - hozott is 1 milliárd dollárt. Persze, a 3D alapból nem garancia a sikerre, de amennyiben a TRON tényleg egy olyan sztorit szállít, amit a látvány csak megturbóz, nem helyettesít és mindenki által könnyen adaptálható morállal, értékekkel rendelkezik (tehát nem lesz benne semmi különleges), akkor zabálni fogják.

jimbo 2010.12.01. 11:05:58

a disney idén elég érdekesen járt, mert van két hatalmas buktája (perzsia és varázslótanonc) és két hatalams, millárdos sikere (toy story 3, alice). vajon a tron melyek közé fog tartozni? én az utobbira szavazok.

Ismeretlen_82723 2010.12.01. 11:15:58

Én az 1. komment minden szavát osztom. Ha a film egymilliárd dollárt hoz, akkor én többet egy szót nem írok box office témában, sehova se. :)

skaven 2010.12.01. 11:16:59

korhatar nem sokat nem szamit, ver nincs benne, latvanyos halal igen, de nem a hagyomanyos akciofilmes ertelemben vett latvanyossag ez, vegulis szamitogepes effektekrol van szo. nem igazan indokolna semmi a nagyobb korhatart, ettol meg lehet jo a film. foleg ha megnezzuk a HP7 korhatar besorolasat... baromira hiteltelen. ha ww hozna 4-500 millat, akkor mar ellennenek a Disney-nel, a vallalat bevetelenek kb. 5-7%t hozzak osszesen a filmek, kb. arra kellenek hogy bevezessenek vagy szinten tartsanak egy uj/regi cuccot, a penz a babukbol, jatekokbol minden mas szarbol jon. es a disney olyan tipusu vallalat, ahol amugyis 5-10 evre szolnak a "rovid" tavu tervek, de nagy vonalakban azt is tudjak mar most, hogy mi lesz kesobb...

jimbo 2010.12.01. 11:50:20

5. Hun: ne írj ilyeneket, mert végül nem lesznek azok a boxoffice ellemzések, amiket örömmel olvasgatok. most már nekem is a film ellen kell drukkolnom? :)

tristram 2010.12.01. 11:52:30

Én nem vagyok ennyire szkeptikus. Ha nem is lesz siker, azért csúnyán elhasalni nem fog, Amerikában 120 millió a minimum, amit el lehet várni tőle, ez persze még kevés lenne, ww szerintem legalább 350-400, ez is kevés, de már nem hatalmas perecelés. Viszont teljesen laikus ismerőseimen le lehetett mérni, hogy mennyit számít az imax 3d. Nem úgy fogják föl, hogy ez egy folytatás, hanem, hogy egy új látványfilm, amiért érdemes elmenni, az avatar faktor itt is belejátszik, mégha itt újdonságról nem is lehet beszélni és ennél a filmnél mindenképp behatároltabbnak tűnik a közönség. Szerintem ez a film esemény lesz az ünnepek alatt és bár a 1 milliárd tényleg nagyon merész tipp, azért 8-900 millión nem döbbennék meg.

hesgotcancer · http://hesgotcancer.blog.hu 2010.12.01. 13:45:48

Én buktára szavazok. Én személy szerint nem is megyek el a filmre moziba, az kb. tuti.

Ismeretlen_139112 2010.12.01. 13:54:41

Már csinálják a Tron animációs tévésorozatot. Nem fontolgatják, vagy éppen megrendelték, hanem teljes sebességgel megy a produkciós munka, eldöntött tény hogy Boxleitner adja Tron szinkronhangját, satöbbi. Napokon belül jön a filmhez a konzolos játékverzió Tron Evolution néven (a két film közötti sztorit meséli el). A Daft Punk filmzenéjét is keményen nyomatják. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a Disney igencsak bízik ebben a filmben és ahogy skaven írta, egy új franchise-t építésébe kezdett vele. Kazinski meg már szintén belekezdett a Black Hole feldolgozásába, ami egy nyolcvanas évek elején készült scifi-kalandfilm volt (sajnos annak idején nem láttam, ma meg már maximum végigröhögni bírnám, asszem), szóval vele is elégedettek a jelek szerint.

Ismeretlen_1068 2010.12.01. 14:04:14

A BLACK HOLE anno nagy kedvenc volt, habár tény és való, hogy csak egy másodrangú STAR WARS nyúlás, de legalább színvonalas. Az újrában biztos nem lesznek szomorú szemű robotkák. Legalábbis remélem. A tévésorozat még semmire sem garancia - a Terminatorból többet is ki akartak hozni (egy élőszereplőset és egy animáltat), végül mindkettő pillanatok alatt eltűnt, meg aztán a film sem döngetett úgy, ahogy kellett volna.

Dylan · http://dylans-newyorktrip.blogspot.com 2010.12.01. 19:31:48

Szerintem az idei év kasszasikere lesz, 4-500 milliós USA bevétellel, és milliárd fölötti összbevétellel. Én speciel jobban várom mint az Avatart.

Ismeretlen_139112 2010.12.01. 20:23:45

A nagy kérdés eleve az, hogy mi mindent tartottak vissza, még csak tippelgetni lehet (szerencsére) de azért én remélem hogy messze nem láttunk mindent...

Ismeretlen_140561 2010.12.02. 09:36:07

3: Igaz. Ahogy az is, hogy az Alice in Wonderland teljesen más műfajt képvisel, elvégre az egy mindenki által ismert meséből készült, míg a Tron nem nagyon. Az inkább a két említett mozihoz áll közelebb, amelyek alapja vagy semmilyen vagy blockbuster témában inkompetens előélettel rendelkezik. Műfajilag is más, illetve az sem elhanyagolható tényező, hogy az Alice előtt három és fél hónapig egy darab 3D-s filmet nem mutattak be, csupán az Avatart nyomták újra meg újra. A Tron előtt egy héttel pedig a Narnia. Az átlagnéző pedig abszolút nincs tisztában vele, hogy mi mennyire 3D, meg mennyire IMAX, a nézők döntő többsége csak annyit lát, hogy 3D. Abból meg már van annyi, mint a szemét, hogy magamat ismételjem. Szerintem nagyon sok függ, a film minőségétől, illetve a nézők megítélésétől. Ha a film elvarázsolja a nézőket és ezt a szájhagyomány tovább viszi, akkor még az Avatarhoz hasonló lefutás is valószínű. De ha egy tucatfilm lesz, amit "meg lehet nézni egyszer", akkor nem fognak tolongani érte.

zsé 2010.12.02. 17:26:08

uncsiiii :-)

lallli 2010.12.02. 19:11:36

nyilván nem lesz akkora sikere mint az avatárnak, hiszen nem mindenki számára emészthető a film látványvilága, de akit csak egy kicsit is érdekel és veszi a fáradtságot, hogy megnézze IMAX-ben vagy csak sima 3D-ben, az ki fog esni a székből és a lélegzete is elakad az akciójelenetektől. aki pedig rajong is érte valamennyire az többször is meg fogja nézni. bukta kizárva.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása