aeon flux

ready for the action now, danger boy?

superman kerestetik Zalaba_Ferenc
2010. november 19. 07:06:34

Kategória: 8 komment

Úgy tűnik, Zack Snyder sem kíván letérni a korábban már többször is bejárt útról: filmjéhez - melynek forgatása a tervek szerint júniusban kezdődik - egy kvázi ismeretlen arcot, illetve egy olyan TV-s színészt keres, aki még nem futott be igazán. Sajnos, ezzel kihúzhatjuk a képletből azt a felreppent pletykát, hogy Jon "MAD MEN" Hamm alakíthatna egy középkorú Supermant (ezen a felvetésen maga a színész is jókat derült a minap Conan O'Brien új talkshowjában), továbbá az is kizártnak tűnik, hogy Brandon Routh visszatérjen az Acélember piros-kék gúnyájában, ami szintén nagy kár, ugyanis a srác fájdalmasan jó Superman volt.

A legújabb szóbeszéd Armie Hammert, a THE SOCIEL NETWORK Winklewoss-ikerpárosának arcát említi. Vélemény? Javaslat? Tipp?

Címkék

superman zack snyder casting superhero dc comics jon hamm

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr234538968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_169693 2010.11.19. 08:42:03

Hammer? Amennyire kézenfekvő, annyira jó. Nagyon. De tekintve, hogy ismeretlen TV-s arcokból nem vagyok valami naprakész, sok ötletem nincs.

Montana 2010.11.19. 10:44:03

Én már most bukás szagot érzek.... Egy no name főszereplő a kutyát nem fogja érdekelni és ha nem lesz tiszta akció az elejétől a végéig, akkor ez is mehet a levesbe, mint az előző. Nem tudom, hogy Nolan tényleg felügyeli is a projectet, vagy csak reklám, de előbbinek jobban örülnék, mert a piros gatyós is megérdemelne olyan sikeres trilógiát, mint a bőregér. De sajnos szerintem ez lehetetlen, mivel Superman is meghalt, amikor Reeve... soha senki nem lesz olyan jó... főleg nem ilyen no name anyuka kedvenc kis szépfiús sorozat szereplők...

Vanice 2010.11.19. 11:24:51

2: azért egy superman film nem azon fog elcsúszni, hogy brad pitt öltözik e vörös-kékbe, vagy valaki kevésbé ismert... szerintem az egész azon múlik, hogy ez a nolan-goyer koncepció van e annyira erős, hogy snyder-nek tulajdonképpen elég legyen az iparos részét hozzátenni.

Ismeretlen_169693 2010.11.19. 11:26:57

Reeve is egy "no name" főszereplő volt, mielőtt megkapta a szerepet, úgyhogy felesleges csak ezért előre temetni a dolgot...

Montana 2010.11.19. 11:34:34

3-4: ez a szubjektív véleményem....így nem érzem feleslegesnek. A Nolan-Goyer páros képes rá és igen is számít, hogy ki ölti magára a jelmezt.... ne hülyéskedj már, hogyne számítana!!!! Simán elcsúszhat a dolog emiatt (is), hidd el. Nem tom miért nem jó Ruth megint??!!

Ismeretlen_1068 2010.11.19. 12:43:26

5: Routh valószínűleg azért nem jó megint, mert a SUPERMAN RETURNS nem hozott elég suskát. Mondjuk, nem a főszereplőn múlott (hanem azon, hogy Synger két és fél órán át melankóliázott), de ez a producereket nem igazán izgatja.

Aang · http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2010/11/19/superman_kerestetik/#comments 2010.11.19. 14:55:26

Jaj ne már megint egy új superman:( Miért nem lehet Routhot meghagyni, vagy akkor már a smallvilles csóka legyen(persze nem ő lesz). Egyébként is darkos superman, Snyder rendezésében? Szerintem ez nagyon xarul hangzik. Fú már előre látom ahogy szuper csóka lassítva kú..a lane kisasszonyt. A hulk szindróma újabb példája lesz a film, szerintem.

hesgotcancer · http://hesgotcancer.blog.hu 2010.11.19. 22:55:56

Egy már ismert/elismert színésszel az a baj, hogy sokkal nehezebb bekajálni, hogy ő Superman és akkor most ebben a hacukában feszít és embereket ment és a Kryptonról jött ésatöbbi. Reeve előtt is azt hiszem olyan nevek kerültek szóba, mint Robert Redford, de Donner ragaszkodott egy még ismeretlen archoz. A Burton/Cage-féle projekt egyik rákfenéje is ez volt/lett volna szerintem. Cage nem egy szar színész, és akkor, úgy 15 évvel ezelőtt még sokkal magasabban is volt az ázsiója, de nem lett volna túl könnyű feladat őt hiteles Clark Kentként és Supermanként előadni.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása