aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: the human centepide 2. (2010) Zalaba_Ferenc
2010. szeptember 24. 22:56:15

Kategória: 2 komment

Ebben már 12 emberből készül a százlábú. Briliáns... Vagy nem? Vajon van értelme időt szánni az első részre avagy az is ilyen amatőrnek tűnő, olcsó és semmitmondó peepshow, mint ez a teaser?

Címkék

horror trailer sequel exploitation

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr274538728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gaillard 2010.09.25. 17:59:19

A first sequence feleannyira sem volt sokkoló, mint a promók ígérték, leginkább a Hostelekhez hasonlítható több szempontból is, de színészi fronton valamivel erősebb, főleg az akcentusos őrült tudósnak köszönhetően. Dieter Laser úgy néz ki, mint C. Walken és L. Henriksen idegbeteg zabigyereke, és úgy sertepertél, mint Lugosi az Ed Wood-filmekben. Nélküle szart sem fog érni a folytatás :)

feri · http://mozisblog.blogspot.com 2010.09.27. 15:22:53

Egyetértek az előttem szólóval, sokkal kevésbé sokkol, mint ahogy ígéri. Az újabb francia meg spanyol horrorok készítői röhöghetnek a markukba.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása