aeon flux

ready for the action now, danger boy?

juliette binoche szart se tud! Zalaba_Ferenc
2010. augusztus 31. 21:41:44

Kategória: 2 komment

Legalábbis frank kollégája, Gérard Depardieu szerint, aki az osztrák Profilnak adott interjújában lenullázta a César-, Cannes-i színész- és Oscar-díjas színésznőt (ebből kettőt az öreg borász is fel tud mutatni). Depardieu nem érti Binoche kisasszony sikerét, mivel szerinte "nincs benne semmi", főleg olyan színésznőkhöz képest, mint Isabelle Adjani, aki ugyan "nem normális, de óriási" vagy Fanny Ardant. Itt a teljes kifakadás.

Na most, én itt nem szoktam ilyen pletykákon csámcsogni, még ha magamban röhögök is azon, hogy a sok-sok kölcsönös vállveregetés közepette valaki végre jól lefapicsázta egy kollégáját a publikum előtt (még ha nem is értek vele egyet), de ahogy Juliette Binoche ezt lereagálta, az maga az elegancia. Figyeljétek.

Címkék

hollywood gerard depardieu juliette binoche

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr864538616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Melllvar 2010.09.01. 12:32:57

Stílusban nem, tartalomban viszont Gérard-dal vagyok.

Ismeretlen_59128 2010.09.01. 22:02:15

nálam elmegy a hang az első kérdés után :(

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása