aeon flux

ready for the action now, danger boy?

the avengers assembled Zalaba_Ferenc
2010. július 25. 06:33:32

Kategória: 4 komment

A Marvel Comic-Conos paneljén nem kisebb dolgot művelt, mint hogy összeterelte a 2012-ben bemutatkozó THE AVENGERS szereplőgárdáját egy rövid, de annál hatásosabb bemutatkozóra. Íme a csapat (a kép klikkre megnő):

Balról jobbra: Robert Downey, Jr. (Iron Man), Clark Gregg (Phil Coulson, a S.H.I.E.L.D. ügynöke), Scarlett Johansson (Black Widow), hris Hemsworth (Thor), Chris Evans (Captain America), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Jeremy Renner (Hawkeye), Mark Ruffalo (Hulk), Joss Whedon (rendező), Kevin Feige (producer)

Címkék

joss whedon marvel scarlett johansson thor hulk samuel l jackson robert downey jr superhero iron man chris evans chris hemsworth jeremy renner captain america the avengers

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr734538430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feri · http://mozisblog.blogspot.com/ 2010.07.25. 10:56:04

Ugye volt olyan Avengers képregény is, amibe már Spider Mant is bevonták? Később lesz ő is esetleg egy folytatásban? Mert így - laikusként - folyton hiányérzetem van.

ottóka 2010.07.25. 11:14:14

Robert Downey Jr.-on miért van paróka ? ;)

Montana · http://www.san2000.com 2010.07.25. 17:05:20

Ez nagggyon forró hír!! Na!!! Innentől érdekel a project! köszi a hírt!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása