aeon flux

ready for the action now, danger boy?

the expendables: call to arms Zalaba_Ferenc
2010. július 16. 08:43:43

Kategória: 2 komment

Miközben a mozit sikoltozó tinédzserlányok és tökfőzelékszagú anyukák hada tölti meg, addig az olyan tesztoszteron-eregető mozik, mint a THE A-TEAM vagy a THE LOSERS üresen kongó termekkel szembesülnek. Ez így nem mehet tovább.

Augusztus 13-án kerül sor talán az utolsó nagy megmérettetésre, ugyanis ekkor érkezik az amerikai mozikba Julia Roberts legújabb filmjével szemben a THE EXPENDABLES, melyben kb. minden olyan akcióhős szerepel, aki valaha is számított. A tűzzel-vassal irtott fan-trailerben látható felszólítás egyértelmű: "Emeld fel a segged a konzolod elől, felejtsd el a kibaszott torrentet és nézd meg a moziban ezt a filmet".

Szerintem mi is szívesen elmennénk rá, csak ehhez az kéne, hogy valaki be is mutassa itthon...

Címkék

trailer bruce willis kalozkodas action jet li stallone arnold schwarzenegger dolph lundgren jason statham julia roberts mickey rourke the expendables

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr404538375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_62806 2010.07.16. 16:35:57

hatalmas!

Ismeretlen_129422 2010.07.17. 09:04:02

Ááááá, ide nekem azonnal!!!! :DDD

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása