aeon flux

ready for the action now, danger boy?

brody nem kell a sonynak Zalaba_Ferenc
2010. július 11. 00:06:09

Kategória: 4 komment

Oscar-díj ide, PREDATORS oda, Adrien Brody nem minden stúdiónak jelent életbiztosítást (valahol ezt meg tudom érteni): teszem azt, a Sony már Amerikában is csak DVD-n futtatja a DAS EXPERIMENT című német botrányfilm remake-jét, melyben Brody mellé még egy másik Oscaros is betársul, habár Forest Whitakernek már egy ideje illene átgondolni a karrierjét.

A filmben címszereplő kísérlet tulajdonképpen egy szerepjáték, melyben egy 26 fős csoportban 13-an rabokat, 13-an pedig börtönőröket játszanak, s úgy beleélik magukat a szerepbe, hogy már el is feledkeznek arról, hogy az egész csak "játék". Modorosságával engem az eredeti is idegesített, de az legalább gondolatébresztő volt - de vajh mit várhatnék attól a remake-től, melyet még a gyártó is oly fölöslegesnek érez, hogy azonnal DVD-re (és BD-re) száműzi?

Címkék

remake hollywood forest whitaker adrien brody sony dvd

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr64538352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_129996 2010.07.11. 00:39:13

off: én először csak pislogtam, mikor olvastam, hogy whitakeré lett a criminal minds spin-off főszerepe... az oké, hogy ha felbukkan egy-két sorozatban (a the shieldben is jó volt), de elég megnézni az alap criminal minds epizódjait, hogy lássuk, mekkora színészi munkát igényel a dolog (az új széria pilotja is ezt igazolta). erre a remake-re meg aztán nem sok szükség volt, brody bekeményít mostanában?

partychoke 2010.07.11. 14:03:34

heh, nem is tudtam, hogy ennek is van remakeje. az eredeti viszont nekem nagyon bejött.

Ismeretlen_9654 2010.07.11. 17:25:40

már az eredeti sem szolgált sok új tanulsággal. úgy 60 éve mindent elmondott erről william golding zseniális regénye.

Ismeretlen_47371 2010.07.12. 18:17:08

Szerintem is Golding az etalon. Az eredeti egyébként tök jól indul, de a végére gagyi, kiszámítható akciófilmmé töpörödik. Bleibtreu miatt mindenesetre érdemes megnézni.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása