aeon flux

ready for the action now, danger boy?

double trouble: két új magyar teaser plakát Zalaba_Ferenc
2010. június 18. 05:24:59

Kategória: 2 komment

Emlékeztek még rá, hogy a rengeteg klassz TERMINATOR: SALVATION plakát ellenére mi melyiket kaptuk? Lehet, hogy ezúttal nem olyan nagy a választék - de kétszer is sikerült beletrafálni.

Emlékeztek még rá, hogy a rengeteg klassz TERMINATOR: SALVATION plakát ellenére mi melyiket kaptuk? Lehet, hogy ezúttal nem olyan nagy a választék - de kétszer is sikerült beletrafálni.

Ha Brumi nem szúrta volna be néhány órával ezelőtt az amerikai változatot, akkor azt mondanám, hogy a kistarcsai fotoshop szakkör egyik kezdő próbálkozása (további hasonló élvezetekhez ajánlom a Total Film #168-at).

Phew, épp hogy kifért a cím, pedig mi lett volna, ha megfosztanak minket ettől a soha nem látott, csodálatos betűtípustól? De megoldották a problémát.

Címkék

cameron diaz tom cruise poszter liam neeson the a team bradley cooper magyarvalosag

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr714538250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thedistance 2010.06.18. 16:28:18

Knight and Day: a plakátnál nagyobb bajom, hogy nem tudom értelmezni sem az angol, sem a magyar címet. Ez valami titkosügynökös akcióvígjáték, akkor meg miért emlegetnek lovagot és kéjt (ráadásul béna szóviccbe csomagolva)? The A-Team: annak a betűtípusnak igenis ott a helye, a sorozat főcímében is hasonló rajzolódott ki, nagy gépfegyverropogás közepette:)

hesgotcancer · http://hesgotcancer.blog.hu 2010.06.18. 19:38:58

Szerintem akkor is gagyi az a felirat a szupercsapat plakáton, ráadásul az eredeti címben oké, hogy így ki van hangsúlyozva az A, mivel A-TEAM, de a magyarban ez így nevetségesen néz ki inkább.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása