aeon flux

ready for the action now, danger boy?

díjszezon 2010: mtv movie awards Zalaba_Ferenc
2010. június 07. 07:15:57

Kategória: 1 komment

Ugye megbocsájtjátok nekem, hogy eme rangos díjátadót nem élőben közvetítettem - nem mintha született volna bármilyen meglepetés: azon kategóriákban, melyekben a NEW MOON jelölve volt, abban nyert is. Az ismétlést azért majd talán érdemes lesz elkapni (szerdán este 8-tól), a hírek szerint ceremónia során Will Ferrell és Tom Cruise felváltva csinált hülyét magából és a magánéleti problémákkal küszködő Sandra Bullock is megható beszédet mondott arról, hogy "nyugi, nem mentem sehová". A díjazottak listáját itt találjátok, itt pedig rengeteg képet, videót, stb-t találtok az eseményről.


Les Grossman, a show "producere" J-Lóval csörög

Címkék

mtv movie awards tom cruise sandra bullock will ferrell twilight dijszezon dijszezon 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr164538189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Locutus · http://locutus.sfblogs.net 2010.06.07. 10:18:57

Basszus... Cruise-ról hittem volna utoljára, hogy ennyire meg tud röhögtetni. Ez az ürge még mindig tud meglepetést okozni. A nyertesek meg hát olyanok, amilyenek. Ez van.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása