aeon flux

ready for the action now, danger boy?

malkovich és mcdormand a transformers 3-ban Zalaba_Ferenc
2010. március 23. 08:28:30

Kategória: 6 komment

Igen, jól olvastátok: John Malkovich és Frances McDormand személyében két Oscar-kvalitású színésszel erősödött a TRANSFORMERS 3 szereplőgárdája, amely talán igazolja Michael Bay azon korábbi kijelentését, hogy a harmadik részben "több sztori" lesz (ide képzeljetek el egy gúnyos megjegyzést).

Malkovich játssza Shia LaBeouf első főnökét, míg McDormand a Nemzeti Hírszerzési Hivatal igazgatóját alakítja. Súlyos. De hogy a világbéke ne sérüljön és a film is megmaradjon no-brainernek, Bay azt a Ken Jeongot is szerződtette a projekthez, aki legutóbb egy autó csomagtartójávól ugrott elő pucéran a THE HANGOVER című filmben, szóval kétlem, hogy a TF3-ban atomfizikust alakítana, habár Bayworldben még a rakétakutatók is dögös (de szemüveges!) szőkék, a hackerek visítozó négerek, a titkosügynökök pedig tangát viselő zsidók, szóval bármi megtörténhet. A forgatás hamarosan elkezdődik és érinti Los Angelest, Washingtont, Texast, Floridát, Afrikát, Moszkvát és Kínát. Bemutató 2011-ben.

Címkék

transformers shia labeouf michael bay john malkovich sequel megan fox frances mcdormand

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr554537814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fred Fredburger 2010.03.23. 10:54:07

"Bayworldben még a rakétakutatók is dögös (de szemüveges!) szőkék, a hackerek visítozó négerek, a titkosügynökök pedig tangát viselő zsidók" Ezek az apróságok így egy kupacon akár a film súlytalanságára is rávilágíthatnának, de pl. ahogy a szöszi csaj a robotok kódját fejtette, ahhoz igenis elég volt jól kinézni: -Srácok. Azt hiszem, a másik csapat megfejtette. Irán. -Ugyan! Ez túl okos az iráni tudósoknak. -Mit gondolsz? Kínai? -A kínaiak nem ilyet használnak. -... IDEGEN JEL -Ez ugyanolyan, mint a katari jel. -Diagnosztizálod? -Kéne? -Igen, kéne. :)

Locutus · http://locutus.sfblogs.net 2010.03.23. 12:01:20

És végül ki fejtette meg a kódot? A DDR-es nagydarab afrikai-amerikai meg a nem kevésbé soványka haverja... Bár a második rész koleszos összeesküvés-elmélet-gyártóitól még az is fényévekkel jobb volt.

Fred Fredburger 2010.03.23. 12:11:37

Valóban, ők a messze kifinomultabb eszközeikkel (ha az egyikük pontrekord közeli táncát is annak vehetjük) könnyen lenyomták az okostojásokat, pedig még a nagyi is zavarta őket!:)

Ismeretlen_105814 2010.03.23. 15:40:40

Az első részhez Jon Voight is a nevét adta, meg én Torturróból is többet néztem volna ki, szóval már nem lepődök meg semmin... Mondjuk Malkovich fáj...

hamsy 2010.03.23. 22:24:04

nem tudom mi a probléma a trafós filmekkel. a második részt még Oscarra is jelölték! :O :DDD

Locutus · http://locutus.sfblogs.net 2010.03.24. 11:30:24

A Málnát meg meg is kapta! :-)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása