aeon flux

ready for the action now, danger boy?

oscar live! Zalaba_Ferenc
2010. március 07. 19:00:15

Kategória: 412 komment

Mint bizonyára azt sokan tudjátok, március 7-én, vasárnap, azaz MA éjjel, helyi idő szerint hajnali 2-kor kezdetét veszi a 82. Oscar-díj átadó ceremónia (jelöltek itt), amit hosszú idő óta most először egyetlen magyar nyelvű adó sem közvetít, ellenben mi igen: csatlakozzatok hozzánk vasárnap éjjel itt, az AE-n, ahol virtuális meleg teákat szolgálunk fel, anekdotákkal és természetesen friss hírekkel tudósítunk az év egyik legtöbbet szapult legfontosabb eseményéről.

UPDATE: itt már nyomon követhető a vörös szőnyegen gyülekező nép. Az "elolvasom" után kezdődik a közvetítés!

Kérlek, hátulról olvasd előrefelé!

Nos, megvolt a 82. Oscar-díj átadó, melyen minden idők legtöbbet jövedelmező filmje helyett egy olyan film lett a legjobb, amely az Oscar történetének legkevesebbet jövedelmező legjobb filmje. Vajh ezt követően elmennek rá végre az emberek? Vagy ez a film "big on video" titulusra hivatott? A következő napokban, hetekben kiderül. Bigelow díjának örülök, tetszik, hogy a gerillafilmezés ilyen elismerésben részesült, s nem hinném, hogy Cameron lógó orral menne haza... pénzt számolni. No, jó éjt, illetve jó reggelt mindenkinek!

A moment of beauty:

6:01: Steve Martin: "ez a show olyan hosszú volt, hogy az AVATAR immáron a múltban játszódik."

5:59: LEGJOBB FILM: THE HURT LOCKER. Egy dámát, kezében két Oscarral szemtelenül fiatal frakkos fiúk veszik körül. Megváltozott a világ.


No majd ki nevet a végén?

5:58: A színpadon Tom Hanks. Utoljára 1943-ban jelöltek 10 filmet a legjobb film díjára. És mire ezt leírom, addigra már ki is hirdette a díjat. Az idő pénz.

5:55: LEGJOBB RENDEZÉS - Kathryn Bigelow - THE HURT LOCKER. Még a freeblogot is kiakasztotta, hogy végre egy nő hazavihet egy rendezői Oscart.

5:52: A színpadon Barbra Streisand, aki legutoljára néhány rappernek adott át díjat a "stricinek lenni kemény" című dalért. Felhívja a figyelmet arra, hogy az Oscar történetében most először nyerhet nő... vagy afro-amerikai.

5:49: LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Sandra Bullock - THE BLIND SIDE. Pénz beszél, Hollywood tapsol. Hol vannak a jelenlévők között szétosztandó THE BLIND SIDE DVD-k? Vegyék meg, mi? Az biztos, hogy profi. Az egyik mondatban még cool fejjel osztogatja a poénokat, a következőben már pityeregve anekdotázik. Megette ezt bárki is?

5:47: A színpadon Sean Penn. Sok izgalmasat nem nyilatkozik.

5:40: A színpadon Michael Sheen, Forrest Whitaker, Viola Davis Oprah, Stanley Tucci és Peter Sarsgaard. Michael Sheen szerint semmi baj nincs azzal, hogyha valaki vonzódik a királynőhöz (Helen Mirrenhez), főleg ha a smink lekopásával megjelenik a karján egy tetoválás. Gabourey története pedig tényleg mesébe illő: elindult egy középiskolai vizsgára, aztán egy meghallgatáson kötött ki, most pedig egy kategóriában versenyez Meryl Streeppel.

5:39: Egy klip a legjobb női főszereplőkről. Ízletes: bon apetit!

5:32: LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Jeff Bridges - CRAZY HEART. Öt jelölésből az első díj. Reméljük, nem az utolsó. A Golden Globe-hoz hasonlóan most is állótapsban részesül. És Jeffet biztosan nem fogják lezenélni, pedig már vagy két perce köszönget, mintha csak egy kocsmában sztorizgatna arról, hogy de jól érzi magát ennyi tehetséges ember között.

5:32: Kate Winslet köszöni a megtiszteltetést, hogy ő adhatja át a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat.

5:24: A színpadon Tim Robbins, Colin Farrell, Vera Farmiga, Julianne Moore és Michelle Pfeiffer. Mindenki az egyik jelölttel közös élményéről mesél. Oké, valaki árulja el, hogy Clooney-nak mi baja van.

A moment of beauty:

5:23: Klip a legjobb férfi főszereplőkről. Morgan Freeman szerepében Nelson Mandela. Vagy fordítva.

5:18: Az elsüllyeszthetetlen Kathy Bates konferálja fel az AVATAR-t.

5:16: LEGJOBB IDEGENNYELVŰ FILM - EL SECRETO SE SUS OJOS. Nem most először fordul elő, hogy az idegennyelvű kategóriában egy kishal elviszi a díjat a nagy esélyesek elől. És mégis meglepő.

5:14: A színpadon Tarantino és Almodovar. Ezek ketten csinálhatnának egy közös filmet.

5:08: Keanu Reeves a THE HUT LOCKER-t konferálja fel. (Oké, elírtam, de most már így hagyom. :)

5:07: LEGJOBB VÁGÁS: Bob Murowski, Chris Innis - THE HURT LOCKER. Nos, most már csak a legfontosabb díjak vannak hátra, s talán most már nem kérdéses, hogy az Oscar idén robbantani fog.

5:05: A színpadon egy izé, feka csávó. Jobb vagyok, mint Vitár Róbert. :)

5:04: LEGJOBB EGÉSZ ESTÉS DOKUMENTUMFILM: THE COVE. Jézusom, ez Fisher Stevens! A geek csávó a SHORT CIRCUIT-ből!!! (A film egyébként lesz nálunk moziban, ha minden igaz.)

5:01: A színpadon Matt Damon (Penelopé korábbi kiejtése szerint "mát démon").

4:56: Épp egy vörös-fehér macska eresztette mind a 16 karmát a lábamba, így nem vagyok biztos abban, hogy Jason Bateman konferálta-e fel az UP IN THE AIR-t.

4:55: LEGJOBB VIZUÁLIS EFFEKTUSOK - AVATAR.

4:54: Gerald Butler és Bradley Cooper konferálja fel a legjobb vizuális effektusok díját. Ennek köszönhetően az Oscar történetében először ez lesz a legkedveltebb díj a nőnemű nézők körében.

4:52: LEGJOBB EREDETI FILMZENE: Michael Giacchino - UP. Nos, ez a faszi egy zseni, ehhez nem férhet kétség.

4:46: Zenés-táncos összeállítás a legjobb eredeti filmzenékből. Nos, a táncnak nem sok köze van a zenéhez, de azért mozgalmas. Breakdance komoly zenére, bazze.

4:45: A színpadon Jennifer Lopez és a feneke, valamint Sam Worthington és a bakancsa. Az utóbbi kicsit furán beszél, mate.

A moment of beauty:

4:38: James Taylor az év halottait köszönti, köztük Patrick Swayze-vel (oké, akkor már értem, miért Moore volt a konferanszié).

4:37: A színpadon Demi Moore (csak mert Molly Ringwald rosszul lett).

4:35: LEGJOBB FÉNYKÉPEZÉS: Mauro Fiore - AVATAR. Nos, igen. Éveken át egy nagy zöldséget fényképezni nem könnyű dolog. ;)

4:34: A színpadon Sandra Bullock és még valami piros izé a száján.

4:29: John Travolta az INGLOURIOUS BASTERDS-et konferálja fel. Bowie hangja tölti be az auditóriumot.

4:28: A színpadon az ennivaló Elizabeth Banks, aki fél perc alatt kb. 56 technikai díjat ad át.

4:26: LEGJOBB HANGKEVERÉS: THE HURT LOCKER. Nos, nem találok szavakat, de nekem legalább a füleim megvannak. :) Nem is tudtam, hogy az a halhatatlan verőember a DIE HARD-ból másodállásban hangokat kreál és kever. :)

4:24: LEGJOBB HANGVÁGÁS: THE HURT LOCKER.

4:22: Zac Efron és Anna Kendrick a hangdíjakat adja át, de előbb egy klipet láthatunk, melyet Morgan Freeman narrál (és azon ironizál, hogy már megint ő a narrátor).

4:18: A színpadon egy nyomott képű csávó és egy csaj félálomban. Nem tudom, kik ők, de ők is a horrofilmekről beszélnek, aztán jön egy klip, benne JAWS-zal, FREDDY-vel, PSYCHO-val és jaj, nem tudom, követni. A nyomott képű csávó és a belassut csaj is szerepel a klipben, csak azt nem t'om, miért. Ettől függetlenül az összeállítás világbajnok volt.

4:17: Steve és Alec a horrorfilmek előtt tiszteleg egy elég gyenge PARANORMAL ACTIVITY-paródiával.

4:12: Charlize Theron a csöcscsavaros kosztümjében a PRECIOUS-t konferálja fel, továbbá férfiak millióit hipnotizálja főműsoridőben.

A moment of beauty:

4:10: LEGJOBB JELMEZ - THE YOUNG VICTORIA. Sandy Poweel harmadik díját zsákolja be. Több van neki, mint Meryl Streepnek.

4:09: Sarah Jessica Parker és a divattervezőből lett rendező, Tom Ford a színpadon.

4:06: LEGJOBB MŰVÉSZETI RENDEZÉS: AVATAR. Nos, a monszter is elkezdett gyűjtögetni. Ideje volt már.

4:05: A színpadon Sigourney Weaver az AC MILAN színeiben, és a művészeti rendezés kapcsán az ALIEN gyönyörű díszleteit szétkúró alienekről sztorizgat.

4:01: Colin Firth az AN EDUCATION-t konferálja fel.

3:59: LEGJOBB NŐI EPIZÓDSZEREPLŐ: Mo'nique - PRECIOUS.

3:55: Robin Williams a legjobb női epizódszereplő díját adja át (ugyebár ő is stand up komédiás volt, szóval sejthetitek, kinek fogja...).

3:54: Queen Latifah felkonferálja Lauren Bacall és Roger Corman életműdíját. Nincs végtelen köszönőbeszéd, csak egy klip a tiszteletükre rendezett vacsoráról, valamint egy felállás és taps.

3:52: Steve: "Én írtam Geoffrey beszédét." Isten ez a faszi. :)

3:49: LEGJOBB ADAPTÁLT FORGATÓKÖNYV: Geoffrey Fletcher - PRECIOUS. Nem, Jaosn Reitman ülve maradt. Viszont ez a srác nagyon szimpatikus, ahogy levegőért kapkod és nem jut eszébe semmi.

3:47: Jake Gyllenhaal és Rachel McAdams a színpadon. A legjobb adaptált forgatókönyv díját adják át... valszeg Jason Reitmannek. :)

3:43: Jeff Bridges az A SERIOUS MAN-t konferálja fel.

3:41: LEGJOBB SMINK - STAR TREK

3:37: A színpadon Ben Stiller kékre mázolva és épp azon tanakodik, hogy eredetileg náci uniformisban akart megjelenni, de ez a show már "too Hitler-heavy". Sőt, mivel a STAR TREK jelölve van a legjobb smink kategóriájában, ezért eredetileg Spock-fülekre gondolt (mindkettő Leonard Nimoy aláírásával), de az túl "nerdy" lett volna. Mondja ezt, miközben Na'vi kékre van mázolva, ééérted.

3:35: LEGJOBB RÖVIDFILM: THE NEW TENANTS. Az egyik nyertes meg is köszönhette, a másik szájából zene szűrődött ki.

3:34: LEGJOBB RÖVID DOKUMENTUMFILM: MUSIC BY PRUDENCE. Az első díjazott, akit lezenélnek. Épp a mozgássérült címszereplőt mutatják be, de nincs kegyelem. Az idő pénz.

3:31: LEGJOBB ANIMÁLT RÖVIDFILM: LOGORAMA (itt megnézhetitek... vagy mégse). A film 6 év alatt készült, így ha a rendező egész estés filmbe fog, akkor az 36 év alatt készül majd el, legalábbis szerinte.

3:28: Taylor Hackford, John Lasseter és David Frankel arról, hogy egy Oscar-díjas rövidfilm mit jelenthet a karriernek, pl. az övéknek...

3:27: Carey Mulligan és Zoe Saldana a színpadon. Kérlek, mossatok fel...

A moment of beauty:

3:24: Samuel L. Jackson az UP-ot konferálja fel.

3:21: A színpadon igazi has-beenek: Judd Nelson, Macaulay Culkin, Ally Sheedy és mások. Nos igen, sem John Hughes humora, sem az életfilozófiája, sem a színészei nem élték túl a 80-as éveket (és a 90-es évek elejét).

3:17: A színpadon Molly Ringwald és Matthew Broderick, és a 80-as évek legnagyobb komédiás zsenijéről, a tavaly elhunyt John Hughesról emlékezik meg. Zseniális.

3:16: bevágás a komor QT-ről, aki csupán egy évtizeden át írta a BASTERDS forgatókönyvét. közben Boal megköszöni a producernek, az apjának, a rendezőnek... hé, akkor most nem tilos?

3:13: LEGJOBB EREDETI FORGATÓKÖNYV: Mark Boal - THE HURT LOCKER

3:12: A színpadon Tina Fey és Robert Downey Jr, az utóbbi, mint egy jóllakott sakkvilágbajnok.

3:05: Chris Pine a DISTRICT 9-t konferálja fel.

3:03: LEGJOBB BETÉTDAL: CRAZY HEART (Ryan Bingham és az isteni T-Bone Burnett - "The Weary Kind")

3:00: a színpadon Miley Cyrus és Amanda Seyfried, akiknek Steve szerint "fogalmuk sincs, hogy mi ketten kik vagyunk".

2:58: LEGJOBB EGÉSZ ESTÉS ANIMÁLT FILM: UP. A színpadon Pete Docter, valamint két beazonosíthatatlan tárgy, amik akár a fülei is lehetnének. :)

2:56: az animált filmek szereplői nyilatkoznak arról, hogy milyen érzés Oscar-jelöltnek lenni. igen, az animált figurák. Hát persze, hogy az UP vitte a prímet.

2:55: A színpadon Steve Carell és Cameron Diaz. Steve: "ha valaki olyan szép, mint Cameron vagy én..."

2:50: Ryan Reynolds a színpadon. Sajnos nem félmeztelenül. a THE BLIND SIDE-ot konferálja fel.

2:48: Christoph Waltz: "This award is uber bingo!" nos, bár az Akadémia megtiltotta a "köszönöm ennek-annak" beszédeket, Christoph mégis megköszönte vagy tíz embernek, na de okosan.

2:43: LEGJOBB FÉRFI EPIZÓDSZEREPLŐ Penelopé Cruz prezentálásában... ezt már szerintem most beírom... Christoph Waltz - INGLOURIOUS BASTERDS.

2:42: Steve: "Ugyan ki nem szereti Sandra Bullockot?" Alec: "Ma este megtudjuk."

2:41: Sam Wortington nem igazán értékeli az AVATAR poént. Teljesen érthető: szar volt.

2:38: Alex basheli Steve Martint Mo'nique kapcsán: "stand up komédiásoknak nem szoktak Oscart adni".

2:36: Alec Vera Farmigát köszönti, és a közönség ovációban tör ki. simán. aztán Alec: "Here's damn Helen Mirren... oops, sorry: Dame Helen Mirren."

2:34: Steve és Alec most már tényleg a színpadon. Alec: "Hölgyeim és uraim, bemutatom önnek az elismert írót, többszörös Emmy- és ez-meg-az-díjra jelölt Steve Martint. "Steve Martin: "Ez pedig Alec Baldwin."

2:31: Steve és Alec helyett Neil Patrick Harris a színpadon. Ő játszott valamiben a STARSHIP TROOPERS óta? ;) Sajnos a zene túl van vezérelve, így nagyon nem lehet érteni, miről énekel, ezért a nézők csak elnézően mosolyognak...

2:30 - A 82. OSCAR-DÍJ ÁTADÓ CEREMÓNIA elkezdődik. Színpadon az öt-öt legjobb színész és színésznő.

2:28: kávét, red bullt, kólát és hat tonna rágcsát készenlétebe: kezdünk!

2:25: Meryl Streep. Bonjour!!!

2:23: Kate Winslet tán egy női pankrátort alakít legközelebb? láttátok a karját??? Apropó kar, megjött a PRECIOUS főszereplője, eheh.

2:22: Jeff Bridges egy istenség. Aranyba kellene önteni és díj gyanánt osztogatni. :)

2:15: no, Cameron Diaz lehet, hogy már 38 éves, de a Precious kaliberű moderátor még simán lekislányozza és valahogy ezen senki sincs meglepődve. Ez a nő vajh 20 év múlva is gigli csajszikat alakít majd?

2:13 - VÖRÖS SZŐNYEG: nos, megvolt a kötelező gikszer (rendőri ellenőrzés néhány igazán kedves fakabát részvételével), de már itt is vagyok. még 15 perc van a kezdésig, a sztárok és stábok nyüzsögnek a vörös szőnyegen, a háttérben pedig siklotozó verseny zajlik, amelyben én is minden bizonnyal kivenném a részem, ha ott lennék a helyszínen.

A moment of beauty:

Címkék

oscar aeonflux dijszezon magyarvalosag dijszezon 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr474537727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_22899 2010.03.04. 09:31:43

És külföldi csatorna közül melyik?

Ismeretlen_37501 2010.03.04. 09:32:46

Meglepett infót is találtam itt, nem közvetíti semmi? Nem mintha tv-n akartam volna követni, de meglepett a hír. Természetesen éjszakázunk, előre is köszi a live-blogot.

Ismeretlen_1068 2010.03.04. 09:32:53

a PRO7. én sem itthonról fogok tudósítani emiatt, de megéri a bumlit. :)

Ismeretlen_1068 2010.03.04. 09:34:31

2: gondolom, megnézték az előző évek nézettségét, összemérték a közvetítés díjával és azt mondták, köszi, de nem kérjük. szerintem ezzel egyre több ország, egyre több tévécsatornája van így. eljön még az az idő, amikor az oscart és minden más fontosabb eseményt szombat estére időzítenek át.

Ismeretlen_37501 2010.03.04. 09:37:42

Gondoltam, hogy egyszerű matek van a dologban. Sebaj, ettől még nem fogunk lemaradni róla :)

Pizsama 2010.03.04. 09:39:04

Online esetleg? Mondjuk hulu-t átverve?

Ismeretlen_37501 2010.03.04. 09:43:05

Korai még linkel dobálózni, de ha gondoljátok ezt mentsétek el: http://tv.0n-line.info/ Főleg a special presentation miatt.

Ismeretlen_105814 2010.03.04. 09:46:01

http://tv.0n-line.info/

Ismeretlen_1068 2010.03.04. 10:19:35

hmm, itt a legtöbb link jelenleg nem működik, de az ABC igen, s az oscart ők közvetítik.

zsé 2010.03.04. 10:29:09

én alszom de nektek jó mókát...

Ismeretlen_74688 2010.03.04. 13:58:34

Na, ha nem lesz magyarul, akkor alvás.

Ismeretlen_9654 2010.03.04. 14:23:03

hosszú idő után nem is érzek késztetést, hogy élőben nézzem, pedig van pár érdekes jelölt (basterds, district 9, a serious man), de a legesélyesebbek (avatar, the hurt locker) nem hoznak annyira lázba, meg különben is topon kell lennem hétfő nyolcra, úgyhogy majd letorrentezem valahonnak a vágott cuccot és végigolvasom ae postjait az eseményről.

Ismeretlen_87470 2010.03.04. 15:12:07

dick: én dettó (alusz + torrent)

Ismeretlen_1068 2010.03.04. 15:37:02

pussies.

Ismeretlen_105814 2010.03.04. 17:06:50

Én meg kivettem a hétfői napomat. :D

Ismeretlen_110188 2010.03.04. 17:09:19

A Pro7 mellett még az ORF1 közvetíti a Magyarországon fogható adók közül.

szabi21 2010.03.05. 00:54:01

Vki megtudná mondani hogy az interneten hol lehet élőbe nézni?

Ismeretlen_1068 2010.03.05. 07:05:45

17: feljebb már bedobtak egy linket.

Ismeretlen_77710 2010.03.06. 09:37:43

Dick Laurent véleményét osztom. Azok a filmek amik szerintem valóban megérdemlik a díjat, nem fogják, azért meg nem maradok fent hajnalig hogy Cameron vigyorgó fejét nézzem, ahogy átveszi a "jól megérdemelt" díját.

Ismeretlen_1068 2010.03.06. 12:03:15

én úgy vagyok vele, hogy a díjazottak másodlagosak. vannak jó és rossz filmek, jó és rossz díjak, de az tény, hogy mindenki ott lesz, aki számít hollywoodban és oda is teszi magát. nekem, egy filmrajongónak, ez az, ami fontos.

anita 2010.03.06. 13:40:13

Én egyszer virrasztottam Oscar bácsi miatt.. Amikor Leo esélyes volt a díjra az Aviátorban nyújtott remek alakításával.. Akkor csalódnom kellett.. Azóta alszom..

Ismeretlen_1589 2010.03.06. 18:40:08

És magyar idő szerint mikor?

Ismeretlen_1068 2010.03.06. 22:39:35

holnap hajnali 2-től.

Ismeretlen_59128 2010.03.07. 17:13:12

fúúú, majd idenézünk sokat. de akkor vicceseket írjál ae, mint ahogy szoktad ! :)))))))))))))) éljen a digi , hogy nálunk van pro7! :P

Ismeretlen_51269 2010.03.07. 17:16:17

Izé, én például tolmácsolnám ám szívesen, csak nem feküdtem le senkivel a tévénél, a net tekintetében meg technikai töketlen vagyok : )

Ismeretlen_51269 2010.03.07. 17:17:21

Erről most az jut eszembe, hogy szinkronfordítani blogra, az lenne az igazán kemény.

Ismeretlen_1068 2010.03.07. 17:20:12

25: csak kattintani kell az ABC-logóra a fent közölt linken. ennyi. :) ha esetleg nem menne majd, akkor még kutatunk.

Ismeretlen_59128 2010.03.07. 17:27:36

de az szégyen basszus, hogy míg Csehországban,Szlováikiában és Romániában is legalább az HBO leadja, nálunk ez nem éri meg. " már jó ideje letettek arról, hogy a díjátadót elhozzák Magyarországra" ez valahol olyan bicskanyitogató. a smucig RTL-ről nem is beszélve. hány fő alapján is mérik a nézettségi adatokat? :))) szerintem száz emberből 5 biztosan nézi 18-49 kereskedelmileg aktív (életképes :) korosztályból :))) nekem meg legalább 10-20 ismerősöm, ha nem több. és igazad van ae, nem is értem, miért van annyi eszük, hogy még nem tették át vasárnapról mondjuk szombatra vagy péntekre. :) mondjuk a szombatot inkább most hagyjuk, lehet szombaton nem akarnak egyesek dolgozni ;))))))) itt meg egy új link, ahol nézhető: http://www.livestream.com/academyawards

Ismeretlen_110188 2010.03.07. 17:40:35

Szégyen, hogy egy magyar adó sem közvetíti. Sokkal érdekesebb Oscar lesz, mint a tavalyi volt. A férfi mellékszereplőt kivéve az összes kategória legalább kétesélyes.

Ismeretlen_51269 2010.03.07. 18:30:03

Mivel aeon_flux blogja már szinte maga a közélet, csak annyit akarok mondani, hogy a csillagok megfelelő együttállása esetén (illetve ha nem jön közbe semmi) az angolul nem értő közönség itt követheti magyar hanganyagban a közvetítést: http://ubroadcast.com/channel/oscardijas (ööö, nem rejtett reklám)

Ismeretlen_51269 2010.03.07. 19:37:40

Visszaszívom, elromlódott.

orion128 2010.03.07. 19:42:50

Nem tudnánl valahogy máshogy megoldani?

Ismeretlen_105814 2010.03.07. 20:04:11

Ha még valaki nem hallotta volna, a Pro7 adja a gálát német hablaty nélkül. Én szűk félórás keresés után megtaláltam a TV-men, úgyhogy szerencsém van. (Egy órától már megy a műsor, maga az átadó kettőtől.)

Ismeretlen_51269 2010.03.07. 20:20:50

Nincsen könnyen használható-telepíthető lehetőség a neten, hacsak nem skypeon szórom az igét.

orion128 2010.03.07. 20:24:17

Simán jó lenne úgy is (Skype-on), nagyon jó lenne!

Ismeretlen_1068 2010.03.07. 20:27:05

azért a zöld szobában elücsörögnék én is: http://pancake.posterous.com/keszulnek-a-82-oscar-dij-atadora

Ismeretlen_87626 2010.03.07. 21:19:37

Azért időről időre benézünk ide is. :) (kacsint-kacsint):D

Ismeretlen_37501 2010.03.07. 21:33:22

Innentől lesz nehéz, belassúl majd az idő a vörös szőnyeg érkezéséig.

Ismeretlen_87626 2010.03.07. 21:39:32

Teddike: Nekem inkább időhiányom van:D Még meg akarok írni egy bejegyzést meg le kéne nyomni a Messengert gála előtt:D

Ismeretlen_1068 2010.03.07. 21:43:22

nekem az UN PROPHETE van betárazva ma estére, de van egy olyan érzésem, hogy nem járok sikerrel. miért nem szóltatok, hogy két és fél órás?! :)

Ismeretlen_59128 2010.03.07. 21:44:59

a zöld szobában mi történik? itt várakoznak a színfalak mögött a szerencsétlen sztárok?

Ismeretlen_37501 2010.03.07. 21:45:17

Én estére már semmit nem mertem betervezni, így is hosszú volt a mai nap. De lehet előkerül még valami. :)

er 2010.03.07. 22:36:01

szopjon le a digi

Ismeretlen_1068 2010.03.07. 23:21:09

kicsit frissítettem a tipplistámat. valahogy úgy érzem, az AVATAR aratni fog. annyira nem bánnám, ha tévednék...

Ismeretlen_110911 2010.03.07. 23:55:34

akkor szép estét minden bagoly társamnak! ;) nagyon csodálkoznék ha nem Avatar-est lenne, pedig nem komázom 1általán Cameron papát. kíváncsi vok mennyire lesznek használhatóak a streamek..

Ciccnyog 2010.03.08. 00:00:29

44. Nem tudom, nekem is egyre inkább ez az érzésem.:) Én a tippjeimen nem változtatnék, talán a rendezés díját is inkább Cameron felé hajtanám, illetve mostanság egyfolytában Avatar muzsikát hallgatok, vagyis az 5 kedvencemet az albumról:), úgyhogy ott is a kékek felé hajlanék.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 00:07:31

még két óra! (meg egy fél, amíg mindenki bevonul a helyére) addig is jöhetnek a tippek akár szimpla felsorolásként, akár kifejtősben.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 00:10:58

Legjobb film: Avatar (Inglourious Basterds) Legjobb rendező: Kathryn Bigelow (Quentin Tarantino) Legjobb idegen nyelvű film: Das weisse Band (Un prophéte) Legjobb animációs film: Up Legjobb férfi főszereplő: Jeff Bridges Legjobb női főszereplő: Sandra Bullock (Carey Mulligan) Legjobb férfi mellékszereplő: Christoph Waltz Legjobb női mellékszereplő: Mo'Nique (Vera Farmiga) Legjobb eredeti forgatókönyv: The Hurt Locker (Inglourious Basterds) Legjobb adaptált forgatókönyv: Up in the Air Legjobb operatőr: Das weisse Band (Inglourious Basterds) Legjobb vágás: The Hurt Locker (Inglourious Basterds) Legjobb eredeti filmzene: Up (Sherlock Holmes) Legjobb betétdal: Crazy Heart - "The Weary Kind" Legjobb művészeti rendezés: Avatar (The Imaginarium of Doctor Parnassus) Legjobb kosztümtervezés: The Young Victoria (The Imaginarium of Doctor Parnassus) Legjobb maszk: Star Trek Legjobb hang: The Hurt Locker Legjobb hangvágás: Avatar Legjobb képi effektusok: Avatar Legjobb dokumentumfilm: The Cove Legjobb rövidfilm: Miracle Fish (The Door) Legjobb rövid animáció: Wallace and Gromit in 'A Matter of Loaf and Death' Legjobb rövid dokumentumfilm: China's Unnatural Disaster: The Tears of Sichuan Province

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 00:17:51

red carpet @ cnn: http://www.cnn.com/video/flashLive/live.html?stream=2

Ciccnyog 2010.03.08. 00:17:58

Legjobb film:Avatar Legjobb rendező:James Cameron(Quentin Tarantino) Legjobb férfi főszereplő: Jeff Bridges(George Clooney) Legjobb női főszereplő: Meryl Streep(Sandra Bullock) Legjobb férfi mellékszereplő: Christoph Waltz Legjobb női mellékszereplő: Vera Farmiga Legjobb eredeti forgatókönyv: Inglourious Basterds Legjobb adaptált forgatókönyv: Up in the Air Legjobb fényképezés: Avatar Legjobb vágás: Avatar Legjobb díszlet(látvány)tervezés:Avatar Legjobb jelmez: The Imaginarium of Doctor Parnassus Legjobb smink:Star Trek Legjobb filmzene: Avatar(Up) Legjobb filmbetétdal:Crazy Heart „The Weary Kind” Legjobb külföldi film: Das weisse Band - Michael Haneke /No./ Legjobb animációs film: Up Legjobb hangkeverés: Avatar Legjobb hangvágás: Avatar Legjobb vizuális effektek: Avatar Legjobb dokumentumfilm: Which Way Home Legjobb rövid dokumentumfilm: Music by Prudence Legjobb rövidfilm: Miracle Fish Legjobb animációs rövidfilm - La dama y la muerte

DCIJB 2010.03.08. 00:18:22

Biztos tippek, alternatívák nélkül: :D Legjobb film: Avatar Legjobb rendező: Kathryn Bigelow Legjobb idegen nyelvű film: Das weisse Band Legjobb animációs film: Up Legjobb férfi főszereplő: Jeff Bridges Legjobb női főszereplő: Sandra Bullock Legjobb férfi mellékszereplő: Christoph Waltz Legjobb női mellékszereplő: Mo'Nique Legjobb eredeti forgatókönyv: Inglourious Basterds Legjobb adaptált forgatókönyv: Up in the Air Legjobb operatőr: Avatar Legjobb vágás: The Hurt Locker Legjobb eredeti filmzene: Avatar Legjobb betétdal: Crazy Heart - "The Weary Kind" Legjobb művészeti rendezés: Avatar Legjobb kosztümtervezés: Bright Star Legjobb maszk: Star Trek Legjobb hang: Avatar Legjobb hangvágás: Avatar Legjobb képi effektusok: Avatar Legjobb dokumentumfilm: The Cove Legjobb rövidfilm: The Door Legjobb rövid animáció: A Matter of Loaf and Death Legjobb rövid dokumentumfilm: China's Unnatural Disaster: The Tears of Sichuan Province

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 00:19:56

ó, zoe saldana ruhájára kék meg lila lampionok ragadtak.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 00:20:35

jeremy renner az anyukáját hozta el a show-ra. cuki.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 00:21:29

vera farmiga ruháját is ugyanabból a hullámpapírból hajtogatták, mint zoe saldanáét. :)

Ciccnyog 2010.03.08. 00:22:46

51. Nem alternatíva, csak jobban örülnék neki:), kivétel a filmzene /most már:)/. Szóval, ha zárójeles nyer, azt nem tekintem találatnak:).

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 00:24:16

http://www.livestream.com/academyawards közel 50k néző mellett tökéletesen fut itt is!!

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 00:25:58

oké, pontozzuk a tíz jelöltet! AVATAR: 10/8 THE BLIND SIDE: 10/X DISTRICT 9: 10/8 AN EDUCATION: 10/X THE HURT LOCKER: 10/7 INGLORIOUS BASTERDS: 10/9 PRECIOUS: 10/8 A SERIOUS MAN: 10/6 UP: 10/9 UP IN THE AIR: 10/8 wow, amiket láttam, azok közül egyik se rossz film. :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 00:27:15

56: ez a két moderátor úgy néz ki, mintha egy almodovar-filmből léptek volna ki. :)

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 00:28:26

AVATAR: 10/10 THE BLIND SIDE: 10/9 DISTRICT 9: 10/7 AN EDUCATION: 10/X THE HURT LOCKER: 10/8 INGLORIOUS BASTERDS: 10/9 PRECIOUS: 10/8 A SERIOUS MAN: 10/6 UP: 10/8 UP IN THE AIR: 10/8 avatart bírom nagyon, cameront nem.:D

DCIJB 2010.03.08. 00:29:08

AVATAR: 10/9 THE BLIND SIDE: 10/6 DISTRICT 9: 10/6 AN EDUCATION: 10/7 THE HURT LOCKER: 10/7 INGLORIOUS BASTERDS: 10/8 PRECIOUS: 10/6 A SERIOUS MAN: 10/7 UP: 10/8 UP IN THE AIR: 10/8

Ismeretlen_87626 2010.03.08. 00:29:19

AVATAR: 10/5 THE BLIND SIDE: 10/6 DISTRICT 9: 10/4 AN EDUCATION: 10/9 THE HURT LOCKER: 10/7 INGLORIOUS BASTERDS: 10/10 PRECIOUS: 10/6 A SERIOUS MAN: 10/8 UP: 10/4 UP IN THE AIR: 10/8

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 00:30:31

és cameron már tudja :)))

Ismeretlen_87626 2010.03.08. 00:30:55

Hoppá, Hurt Locker nálam 8-as! Elírtam, sorry.

Gonzo 2010.03.08. 00:31:08

"mindenki ott lesz, aki számít hollywoodban és oda is teszi magát. nekem, egy filmrajongónak, ez az, ami fontos." ez egy számomra szimpatikus álláspont. rikta, hogy valaki így áll hozzá. bármennyire is kezelem fenntartásokkal még az IB végét, kívánom QT-nek, hogy elhozzon egy díjat. meg Coenék, bár a Komoly úrat nem láttam. meg egy D9. ebből bármi nyer, Happy, Go Gonzo!

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 00:31:09

anna kendrick gyönyörű kosztümben feszít, a haja és a sminkje viszont ijjj.

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 00:31:43

58: :), miért van az h sok színész arcán egyszerűen kint csücsül a "bevagyokszarva" érzés? :D mintha túlélőverseny előtt lennének..:D

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 00:32:02

Inglourious Basterds - 10/10 Up - 9,5/10 Up in the Air - 8/10 An Education - 8/10 Precious - 8/10 District 9 - 6/10 The Hurt Locker - 6/10 A Serious Man - 5/10 Avatar - 4/10 The Blind Side - x/10

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 00:32:44

61: azért itt van egy-két kemény pontszám. lehet nem szeretni az UP-ot, de utálni? :)

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 00:33:14

65. mióta érdekel ennyire egy haj vagy smink? :))) ilyenekkel férfiember nem foglalkozik :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 00:33:43

69: jó, de én egy akciós csaj vagyok. :)

Ismeretlen_87626 2010.03.08. 00:34:04

AE:nem utálom. Az első fele remek, de a második a maxigáz főgonosszal meg a sok lövöldözéssel tönkrevágta az egészet.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 00:35:15

tahar rahim, az UN PROPHETE főszereplője még csak 29 éves.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 00:35:48

és mindössze öt szerep van a neve mellett az imdb-n.

klogg 2010.03.08. 00:36:37

AVATAR: 10/8 THE BLIND SIDE: 10/X DISTRICT 9: 10/8 AN EDUCATION: 10/X THE HURT LOCKER: 10/6 INGLORIOUS BASTERDS: 10/8 PRECIOUS: 10/X A SERIOUS MAN: 10/X UP: 10/6 UP IN THE AIR: 10/8

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 00:37:15

71: a 10/4 nálam már az utálat kategóriába tartozik. kérdezd csak meg brumit, mi a véleménye az AVATAR-ról. :)

Ismeretlen_87626 2010.03.08. 00:38:24

75: nálam nem. Annak ellenére, hogy az Avatarra adtam 5 pontot, még nagyon utálom pl. Fele ekkora felhajtást sem érdemelne, de azért az erényeit el kell ismernem:)

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 00:39:07

hát ez a 2 szörnyella defrász ripi télleg brutál.. az idősebb vöröset csak azért hagyták h ott legyen mert bevoltak szarva h elátkozza a showt a banyája.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 00:40:25

ó, sigourney AC MILAN-színekben virít.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 00:42:35

75: Teljes szívemből utálom, de a technikai oldal tényleg elismerésre méltó.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 00:42:42

az eső képek: http://www.imdb.com/features/rto/2010/gallery/10_oscar_arrivals

Deadly 2010.03.08. 00:42:52

AVATAR: 10/9 THE BLIND SIDE: 10/10 DISTRICT 9: 10/10 AN EDUCATION: 10/X THE HURT LOCKER: 10/9 INGLORIOUS BASTERDS: 10/8 PRECIOUS: 10/X A SERIOUS MAN: 10/X UP: 10/8 UP IN THE AIR: 10/7 egész jó a lista, most nézem! pont most néztem meg blind side-ot és nem tudok belekötni, elvarázsolt. szurkolunk Sandrának! még talán belefér an education show előtt. :)

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 00:43:53

77: Az a vörös banya tuti be van nyomva, elég koordinálatlanok a cselekedetei. :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 00:44:05

no fene, már épp felhördültem volna, hogy lenny kravitz felhagyott a cölibátussal, mikor kiderült, hogy az a csinibaba a lánya. upsz.

Ismeretlen_110188 2010.03.08. 00:46:13

No, talán most már nem alszom el a kezdésig. Hogy mi lesz az iskolában, az már egy másik történet. :D

Deadly 2010.03.08. 00:47:34

melóban mi lesz! még szerencse, hogy nem vagyok légiirányító! :D

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 00:48:21

na azért ez a kis homogén, latin Chucky-boy se gyenge :)

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 00:49:46

Divatos körökben elég gyakran izzik a levegő. :)

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 00:49:47

uhh srácok a cnn-en a feka srác a blindsiedból.. huuuge!

homer06 · http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2010/03/07/oscar_live/#comments 2010.03.08. 00:53:34

AVATAR: 10/8 THE BLIND SIDE: 10/X DISTRICT 9: 10/7 AN EDUCATION: 10/X THE HURT LOCKER: 10/6 INGLORIOUS BASTERDS: 10/7 PRECIOUS: 10/X A SERIOUS MAN: 10/X UP: 10/9 UP IN THE AIR: 10/X

DCIJB 2010.03.08. 00:53:42

Láttátok a kék zsebkendőt Cameron öltönyzsebében? :D

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 00:56:09

a banya titulusa: fashion expert! anyám!

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 00:57:46

és megfojtanám azt aki ilyen rúzst tett Bullockra..

Ciccnyog 2010.03.08. 00:58:28

91. Most gugliztam rá,ki ez, mi ez, nem tudtam hova rakni. Sandra milyen bájos /mint szinte mindig/.

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 00:59:40

mejgött az én jake-m :)))

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 01:00:46

ae! bejegyzés is lesz, vagy csak kommentfolyam ? már nem emlékszem hogy volt tavaly :)

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 01:02:57

Anthony Mackie jó arc, nyomott egy enyhe Avatar-oltást. :)

danzig 2010.03.08. 01:04:29

valaki dugja már meg...izé el ezt a vörös rettenetet..lehetőleg jó mélyen/re :)

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 01:06:45

uhh wazz, nem tom melyik lenne inkább áászöm: ha ilyen csajod van, vagy ha a Lenny az apád?!:D

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 01:07:20

95: folyamatosan updatelem majd percről-percre a posztot. lassan indulok is a város másik végébe, ahol van pro7. :) remélem, nem alszom el a kormánynál...

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 01:09:49

cameron és a kikandikáló zsebkendő esete: http://www.imdb.com/features/rto/2010/gallery/10_oscar_arrivals-rm4043935488

Lord Picard 2010.03.08. 01:09:59

ae, nem megoldható egy webcam hanggal, ami a Pro7 elé lenne állítva a város másik végében? :D Tudnám értékelni :)))

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 01:11:20

óóó, carey mulligan egyszerűen imádni való.

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 01:11:40

eyecandy alert: tudtam h meg kell néznem az AnEducationt!;)

homer06 · http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2010/03/07/oscar_live/#comments 2010.03.08. 01:11:46

Ennek a cyrus csajnak igen enni való szája van. Még szerencse hogy mutatták mert már majdnem elaludtam.

Ciccnyog 2010.03.08. 01:12:08

Lesz valaki oly jó, ha nem is szinkronban, de valamikor majd tesz fel néhány beszédből fordítást? Általában az unalmas részeket szoktam inkább megérteni:), amit most száműztek. Sajnos egy zsák krumpli a tudásom angolból:). Már nagyon izgulok...

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 01:12:16

101: sima ügy, meg ipari kábeleket is gyorsan lefektetünk, hogy legyen sávszél a sok ezer streamnek. :)

Deadly 2010.03.08. 01:13:26

http://kinofilm2020.ucoz.com/index/stream/0-9 ezt próbáljátok... de remélem marad sávszél nekem is...

Lord Picard 2010.03.08. 01:15:24

Nem kell stream, adom az MSN vagy Skpye címemet :DDD

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 01:15:52

a legcsodásabb titkárnő a világon ;)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 01:17:23

charlize theron ruháját vajh tim burton tervezte?

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 01:17:43

102: És az év legjobb női alakítását nyújtotta...

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 01:18:38

107: ez jó stream! 108: szerintem lődd be magadnak a deadly által közölt linket!

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 01:19:55

no, elindulok. tartsátok a frontot.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 01:19:58

MATTT DAAAMOOONNN

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 01:20:32

111: ezek után biztosan övé a drukkom, Sandrán botrány az a lilavörös pacarúzs :P

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 01:25:28

úff. kék bálna aranyos.

Ismeretlen_37501 2010.03.08. 01:26:01

Akkor már inkább Diane Kruger, ha már moment of... :) Közben meg éppen Waltz németül osztja a dolgokat.

Deadly 2010.03.08. 01:28:50

Tarantino már be van rúgva. :D

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 01:29:23

115: Szerelmes lettem belé az An Education-ben, ráadásul még a film is jó. Csak ajánlani tudom.

Ismeretlen_87626 2010.03.08. 01:33:40

Szerintem is Mulligan volt a legjobb. Meg a legaranyosabb is:)

Lord Picard 2010.03.08. 01:37:08

Köszi szépen ae, nagy ríszpekt Deadly :))

Lord Picard 2010.03.08. 01:39:02

Tök jó, hogy Tarantinonak ilyen idióta a haja, most már nem is panaszkodok a sajátom miatt xD

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 01:39:28

woody harrelsonnal ki az a néni?????

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 01:41:23

Atyaég, egy lovat is beengedtek a vörösszőnyegre!

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 01:46:15

na jól van. ki mit iszik? :) mi bort.

Lord Picard 2010.03.08. 01:48:05

Soha nem örültem ennyire még a német nyelvnek, pedig szenvedéssel tanulom 10+ éve :D Sandra-nak amúgy nagy ríszpekt, hogy átvette az Arany Málnát :) Halle Berry Málna-Oscarja után ez jó ómen lehet neki.

Lord Picard 2010.03.08. 01:49:24

Én majd később kávét dilinyovich :)) De egy fél doboz cigi szerintem simán el fog menni. Azt jól hallottam, tudom, hogy csak fél 6-ig tart a show? Akkor utána még tudnék aludni pár órát :)

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 01:50:47

Kate Winslet még mindig gyönyörű.

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 01:51:10

elméletben :)

klogg 2010.03.08. 01:56:24

Kate Winslet egyszerűen kurva jól néz ki.

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 01:57:12

lemaradt nálam, hogy 127-nek ment a válasz.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 01:58:34

Sejtettem. :)

Lord Picard 2010.03.08. 01:59:21

Sejtettem, hogy idejött :) Hát, nagyon kiváncsi vagyok, kár, hogy nagyon semmit se fogok érteni :(

klogg 2010.03.08. 01:59:32

Clooney is túl van néhány pohár pezsgőn. :-)

Ismeretlen_62806 2010.03.08. 02:00:48

szépjóestét! valaki tud olyan stream linkkel szolgálni, ami nem csak red carpet, de a show is nézhető?

Süti 2010.03.08. 02:01:12

online még semmi élő közvetítés...

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 02:06:30

http://kinofilm2020.ucoz.com/index/stream/0-9 136: ez így nem igaz ;)

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 02:07:43

vagy csak én kajáztam be a pro7nek?? :D

Adam Taylor 2010.03.08. 02:09:20

Csak nekem áll le 10 percenként a stream, hogy Mo.-ról már túl sokan nézik?

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 02:09:23

welcome back! a rendőrök lemeszeltek idefelé, mert az egyik pilácsom kiégett (egy héttel a generál szerviz után, király!), de mostantól itt leszünk reggelig.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 02:09:45

137: Csak az a baj, hogy folyamatosan kidob.

Süti 2010.03.08. 02:10:19

137: kösz!

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 02:11:22

ha kéri a kocsog premium számlanyitást akkor F5!

Süti 2010.03.08. 02:11:30

ezen a streamen most interjúk mennek. ez élő?

Lord Picard 2010.03.08. 02:11:54

Én is megijedtem, miért nincs még átadás, de egy barátom Luxemburgban nézi tévén a Pro7-et és azt látja, amit mi a streamen :D Az nem mák ae :( Zsaruk is inkább aludnának vagy néznék a Oscart :D

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 02:12:37

Én is ezzel játszok, de tuti, hogy a legizgalmasabb résznél jön majd be a kis ablak.

Süti 2010.03.08. 02:12:40

most látom, hogy nem élő....

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 02:14:13

elvileg igen, élő!

Süti 2010.03.08. 02:14:40

najó. elmentem aludni. majd reggel elolvasom az összefoglalót :)

Süti 2010.03.08. 02:15:26

najó. elmentem aludni. majd reggel elolvasom az összefoglalót :)

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 02:15:37

előttem a monitor, mögöttem a tv, mindkettőn ua. remélem nem a tavalyit nyopmják ;))

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 02:15:58

Brumi! az előbb a lovat a Sarah Jessicára értetted? :)))

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 02:16:02

De, élő. Ott a számláló. :)

Ismeretlen_62806 2010.03.08. 02:16:25

a premium accountos cucc így megúszható: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=96&mforum=stream

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 02:16:26

151: Ki másra? :)

Lord Picard 2010.03.08. 02:16:30

De, ez tényleg élő elvileg, mert már második ismim erősíti meg, hogy azt látja tévében, amit mi :)

ty 2010.03.08. 02:18:38

nálam a sky movies megy élőben és egy studióban beszélgetnek

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 02:19:38

...töten sie seinem Bruder. :)

Ismeretlen_62806 2010.03.08. 02:21:14

tina fey!!

Ismeretlen_62806 2010.03.08. 02:22:12

miley...

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 02:26:13

ehem, vajh gabourey ezekkel az ujjakkal hogy küldözgeti azokat az sms-eket, melyekről beszélt?

Lord Picard 2010.03.08. 02:27:52

Egyre rosszabb lesz ez a stream :( daesu: be se jött internet a tipped alapján, valószínűleg a justintv-sek már rég tettek ellene :(

Ismeretlen_62806 2010.03.08. 02:28:40

161: nekem tökéletesen működött ez a trükk eddig is, és most is mindenféle fennakadás nélkül fut a justin.

Ismeretlen_62806 2010.03.08. 02:29:27

(az viszont igaz, hogy az általános netezést megakasztja, úgyhogy én ilyenkor két böngészőt használok, az egyiken a justin megy a proxyval, a másikon proxy beállítás nélkül netezgetek)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 02:30:01

KEZDŐDIK!

DCIJB 2010.03.08. 02:31:27

And... hare... we... GO!

DCIJB 2010.03.08. 02:32:00

Már írni se tudok...

divi25 2010.03.08. 02:32:42

http://atdhe.net/7400/watch-oscars-red-carpet

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 02:34:04

és nyúl, mi megyünk! :)

danzig 2010.03.08. 02:36:35

Mi már az az ősembernek álcázott Banderas szerűség Melanie mellett ? :)

Lord Picard 2010.03.08. 02:36:36

A díszlet szép :))

danzig 2010.03.08. 02:42:09

aztabammeg Waltz mekkora poént kapott :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 02:43:44

meg kell hagyni, steve és alec NAGYON JÓL NYOMJA.

Ciccnyog 2010.03.08. 02:43:52

171. Légyszíí:) Avatar poén nem jött be mkinek,ahogy láttam.:)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 02:44:58

"mát démon"

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 02:46:10

úgy tűnik, a dél-afrikai akcentus megtanulása baromi nehéz lehet, mert ezt a teljesítményt nem először oscarozzák meg.

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 02:46:37

mi volt a waltz poén, lemaradtam! 171 :)

Drakeamarth 2010.03.08. 02:46:48

A Waltz poén hogy is szólt? Azt pont nem sikerült elkapnom...

danzig 2010.03.08. 02:48:31

173. És itt van C. Waltz, aki az Inglourious Basterds-ban zsidókat kutatott fel, és erre Steve Martin széttárta a kezeit (a teremben ülőkre célozva), hogy íme :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 02:48:45

christoph!!! ki van meglepődve? :)

klogg 2010.03.08. 02:50:30

Ez a világ rendje.

Ciccnyog 2010.03.08. 02:52:33

178. Köszi:) Christoph, igen:), mondjuk akkor lepődtem volna meg, ha nem ő kapja. Már jó kedvem van.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 02:53:03

huh, egy pillanatra oldalkimaradás volt. elég a gikszerekből.

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 02:53:48

csak én vagyok tájékozatlan h rögvest a legjobb színésszel kezdik??

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 02:54:04

Attól tartok, hogy Tarantino ettől nagyobb elismerést nem fog ma kapni...

Lord Picard 2010.03.08. 02:55:23

DelMare: mindig így van, elején elsütik a mellékszereplőket, mert most inkább jönnek a technikai jellegű díjak, utolsó négy díj: női főszereplő, férfi főszereplő, rendező és film.

Ciccnyog 2010.03.08. 02:55:49

Mindig a mellékszereplőkkel kezdik, ha jól tudom. ?

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 02:56:23

Jön az Up. :)

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 02:58:33

Mókus!

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 02:59:15

up!!!

danzig 2010.03.08. 02:59:23

Clooneynak meg feldugtak vmit a seggébe...olyan sótlan, hogy ezzel simán öli az Oceános lazaságát (izgulna ??) Viszont Sandra Bullock-ot nem lehetne valamilyen formában megrendelni ? :)

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 02:59:28

Eddig jól állunk. :)

Ciccnyog 2010.03.08. 03:00:34

Semmi meglepetés:). Még.

dracoo 2010.03.08. 03:00:43

danzig -> én is pont ezen gondolkodom már egy ideje :)

klogg 2010.03.08. 03:00:52

Clooney halál ideges. Az elején se vette jó néven a vele való viccelődést.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 03:02:33

Pedig Clooney mindig cool, talán nem ivott még eleget. :)

danzig 2010.03.08. 03:03:00

"és most következzen két fiatal hölgy...akiknek lövésük nincs hogy mi ki vagyunk" :) áááh jól osztják és yummy személyes kedvencem Amanda Seyfried

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 03:04:37

én benéztem mert mellékszereplők télleg, Zsorzsival meg mi a fákk van, ez a savanyúság nem ő..

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 03:05:25

Bridges úgy örül, mintha ő kapta volna.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 03:07:36

194: szerintem veszi a poént, csupán csak félvállról. :)

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 03:07:39

Nagyon pörgetik a dolgokat, nem szaroznak sokat.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 03:09:03

persze, még van 140 percük arra, hogy kiosszanak 21 díjat.

Lord Picard 2010.03.08. 03:09:03

Igen Leslie, ez a 3 tippem eddig nekem is bejött :)) Jó érzés, hogy egyezik pár Oscar-díjas emberkével (akadémiai tagok) az ízlésem :D

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 03:10:05

egyébként baromira örülök t-bone oscarjának, de én valamelyik békás dalra tippeltem volna.

danzig 2010.03.08. 03:11:15

draco: Ha Sandrára célzol, akkor erősen gondolkodom rajta, hogy ha legközelebb mutatják abban a pillanatban leállítom a streamet, és egy másik vonalon csak a hangot tolom hozzá, a képen meg csak idiótán vigyorgok :) Jah és ha Clooney így folytatja a pofákból amiket vágott egész jó kis képregényt lehet majd összehozni, mittomén: "megvannak ám a képek, amikor egy 13éves csajszival felszippantjátok Fél-Amerikát" , és erre a képe bevágva, hogy ööö izé grrr :)

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 03:12:38

Christoph Waltz: "This award is uber bingo!" ehhez azért hozzámondta h: This award and Penelope Cruz ;))

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 03:12:45

Megérkezett Sherlock. :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 03:14:13

vagy UP vagy IB nyerjen!

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 03:14:28

Most eldől a gála további kimenetele.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 03:15:52

Sajnos bejött a tippem. Fakk

dracoo 2010.03.08. 03:16:10

Természetesen Sandra-ra célzok, a többi bohóckodás hidegen hagy. :) :O Quentin nem vitt forgatókönyveset. :(

Leslie · http://kritikustomeg.org/ 2010.03.08. 03:16:26

Na, sajnos a Brigantyk estéjének vége. :(

Lord Picard 2010.03.08. 03:16:38

Yeah, bejött a tippem :) És legyen igazad Brumi! :)

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 03:16:47

Megindult a bombás szekér...

Ciccnyog 2010.03.08. 03:17:10

Egy könnycsepp.. (Miért winner-öznek? Hol az and the Oscar goes to?)

danzig 2010.03.08. 03:17:40

huh, úgy érzem a Hurt Locker "fájni " fog az Avatarnak... dracoo: mért van még ott más is ?? :)

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 03:19:09

216: Idén ismét visszahozták az "And the winner is"-t. Nagy átalakításokat eszközöltek. :)

Leslie · http://kritikustomeg.org/ 2010.03.08. 03:19:21

Nem tilos a klasszikus köszönőbeszéd. Az csak egy ajánlás volt, hogy mást mondjanak, de nem kötelező.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 03:20:36

ó, john hughes-filmeken nőttem fel. mindjárt könnyezni kezdek.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 03:21:51

hmm, lehet, hogy mégsem kékül ma be az oscar? lehet, hogy ez volt a kötelező kegyelemdíj a LOCKER-nek?

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 03:22:02

Szégyen, de a bevágott filmekből alig láttam párat. :(

danzig 2010.03.08. 03:22:19

220: eddigi legjobb képkockák voltak...

Lord Picard 2010.03.08. 03:22:45

Alaaan!

Leslie · http://kritikustomeg.org/ 2010.03.08. 03:23:50

Tavaly pótoltam be a Hughes-filmek nagyrészét. Megérte. Jó összeállítás volt. RIP a mesternek.

Ciccnyog 2010.03.08. 03:24:40

Én meg pont múlt héten láttam a Nulladik órát. Remélem, lesz alkalmam pótolni a többi filmjét is.

hahakocka 2010.03.08. 03:26:25

Húha ez nehéz nyögés lesz vajh az Avatar nyer? :D Qt-t továbbra is sajnálom.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 03:27:50

222: BREAKFAST CLUB, ezzel kezdd. ha nem tetszik, akkor ezzel is fejezd be, szerintem. :)

Lord Picard 2010.03.08. 03:28:06

Szerintem viszi a Vizuális effekteket az Avatar, naná. De személy szerint a District 9-nak azért adnám, mert ott élethű volt minden, nagyon reális, és hát ez lenne a lényeg, nem? Avatar-ról mindenki tudja, mi az ami ott létezik a képernyőn, és mi az illuzió.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 03:28:24

Ez egy gyilkos kombó. :)

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 03:29:36

228: Fel is írtam, még ebben a hónapban megpróbálok rá sort keríteni.

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 03:29:45

hmm bjútíz: etz, petz, ki me hetz.. jópáros!;P

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 03:30:24

229: én a D9-nak a legjobb vágás díját adnám. attól volt olyan élethű, nem a trükköktől.

Lord Picard 2010.03.08. 03:31:13

Én is neki adnám a Vágás díját :) De az effekteket is nagyon tetszettek.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 03:31:19

Hajrá W&G!

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 03:32:34

Nick Park makulátlan szériája megszakadt, de a díj jó helyre került.

danzig 2010.03.08. 03:32:50

228: lehet épp most beszélted le a Meglógtam a Ferrarival-ról meg a Különös kísérlet-ről ! :) Szerintem ezeknek is adhat esélyt... Más: én legjobb filmnek a District 9-t tippelném, hülyevagyok-e ? :)

Leslie · http://kritikustomeg.org/ 2010.03.08. 03:33:30

Zoe a Globe-on jobban nézett ki. Nekem ma eddig Miley a legnagyobb eyecandy.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 03:36:06

237: Nálam mindenki két esélyt kap, ha utána sem sikerült meggyőznie, akkor egy időre parkolópályára kerül.

hahakocka 2010.03.08. 03:37:36

Azért Avatar 500 milliót kóstált a D9 meg csak 30-at. :)

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 03:37:56

Ezekből kettőt láttam (The Door, Miracle Fish), az ajtó remek, a halas is jó.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 03:38:24

Cohen nélkül nem az igazi. :)

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 03:40:15

Stiller miért nem ilyen vicces a filmjeiben?

Lord Picard 2010.03.08. 03:42:54

A tavalyi alakítása azért jobban tetszett, mint Joaquin Phoenix :))) Star Trek-nek örülök, nem mellesleg, 5-ből 5 :)

Ismeretlen_62806 2010.03.08. 03:43:06

"we thank bad robot" - this sounds badass

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 03:43:39

stiller akkor is uralkodott, mikor zöld kezeslábasban jelent meg, hogy átadja a legjobb vizuális effektusok díját abban a tudatban, hoyg a greenscreen technológiának köszönhetően eltüntetik majd a színpadról. :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 03:45:36

245: nekem kéne egy bad robot figura. kár, hogy csak extrém limitált kiadásban készült. :(

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 03:46:32

Stiller 5 percben zseniális, 90 percben viszont már a középszerbe süllyed. A greenscreen-es dolog tényleg ütött. :)

Ismeretlen_37501 2010.03.08. 03:47:26

Stiller hatalmas volt. Üde színfoltja az eddigi programnak.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 03:49:00

Ha már Tarantino nem kapta meg, akkor legalább Reitmannak adják oda.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 03:50:51

Érdekes lesz még itt a vége. Mindenki kap egy kicsit?

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 03:51:37

hmm. én most annyira nem örülök. a PRECIOUS nekem kissé túl forced volt forgatókönyvi szempontból.

Lord Picard 2010.03.08. 03:51:44

Mindjárt infarktust kap szegény :S

ty 2010.03.08. 03:53:15

247: nekem egy luxo jr

danzig 2010.03.08. 03:53:26

Geoffrey Fletcher maga volt az ártatlanság és meghatottság mintaképe, erre jön Steve és ilyet oszt hogy "én írtam a beszédet" ...hát bazzmeg :))

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 03:55:52

Egyik nagy kedvencem. :)

namhanman · http://namhanman.blog.hu 2010.03.08. 03:56:16

Azt a mindenségit, frankón nem vágtam, hogy Lauren Bacall még él..

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 03:57:39

és hogy ilyen fiatal. :)

danzig 2010.03.08. 03:57:54

"szóval sejthetitek, kinek fogja"... ha jól értettem annak aki tartja a golyóit..vagy bált...vagy legalább egy labdát :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 03:58:08

255: eddig az est poénja. feküdtem.

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 04:00:06

ezzel nem nagyon lehet vitatkozni, nőt még nem akartam rajta kívűl megütni.

Ismeretlen_87626 2010.03.08. 04:01:33

DelMare: én vitatkoznék.:D

hahakocka 2010.03.08. 04:02:38

Hát A Hurt Lockeres producerek mindig 500-at mondtak és még mindig nincs hivatalos kiírás se az Avatarnak a Boxofficemojo-n.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 04:03:21

én verának adtam volna, habár a csak kétségkívül jó volt. a lányával ütöttem volna agyon.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 04:03:48

nos, eddig a PRECIOUS-nek van a legtöbb díja. az UP IN THE AIR üres kézzel fog hazamenni?

hahakocka 2010.03.08. 04:05:35

Jaja én is felmérgesedtem pedig nem szoktam ebben Mo'nique jó volt.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 04:05:37

266: Lazán. Hacsak Clooney nem okoz meglepetést...

Ismeretlen_87626 2010.03.08. 04:05:57

Nyugi emberek, mindjárt jön az Avatar tarolás, és lehet még jobban káromkodni...

danzig 2010.03.08. 04:06:30

265. Verának én valami teljesen mást adnék.. mondjuk először egy beton szarkofágot mert olyan kisugárzása van hogy nem állnék jól magamért :) "a lányával ütöttem volna agyon" - az kb egy Hulk smash-sel ért volna fel :))

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 04:06:57

A technikai díjakat megérdemli, de attól tovább ne merészkedjenek. :)

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 04:07:22

avatarellendrukkerek nevében: booooooooooooo :)

hahakocka 2010.03.08. 04:07:38

Hmm Avatar? Pont arra nem tippeltem volna itt az 5 közül.

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 04:08:05

és az avatardrukkerek nevében: juhéjjjjjj :P

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 04:08:18

I see blue people!

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 04:08:51

270: tökéletesen egyetértek. zsével meg is egyeztünk abban, hogy bevennénk egy nagyon-nagyon édeshármasba. :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 04:10:05

270: tökéletesen egyetértek. zsével meg is egyeztünk abban, hogy bevennénk egy nagyon-nagyon édeshármasba. :)

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 04:10:25

Azért a horse befigyelt. :)

homer06 · http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2010/03/07/oscar_live/ 2010.03.08. 04:11:33

Szerintem Doctor Parnassus jobban megérdemelte volna mind a kettőt:)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 04:11:44

270: tökéletesen egyetértek. zsével meg is egyeztünk abban, hogy bevennénk egy nagyon-nagyon édeshármasba. :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 04:12:12

ááá, ez a "service unavailable" üzenetek a szívbajt hozzák rám.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 04:13:16

A Doctor Parnassus több mindent is megérdemelt volna.

danzig 2010.03.08. 04:13:39

csak egy ilyet vinnék fel a színpadra köszönetnyilvánításképpen: http://www.uniquedaily.com/wp-content/uploads/2008/06/thanks-tom-hanks.jpg ezen röhögök kb 2 napja a ha ránézek :)

Ismeretlen_100231 2010.03.08. 04:13:59

"az AC MILAN színeiben" -my friend. :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 04:15:03

282: pl. egy megnézést a részemről...

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 04:15:20

278. ja whores feje van :))), én is azon röhögtem. célzássss

danzig 2010.03.08. 04:15:39

280: ha Verának lenne tesója (pláne iker..és lehetőleg nő) akkor nagyon nem is kéne egyezkedni a hármasról :))

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 04:15:44

285: Kezdve azzal. :)

danzig 2010.03.08. 04:18:33

ááá ezek paranemnormálisok, mekkorát lekevert neki :))

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 04:18:41

ezjóvóttt :)

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 04:18:42

Vigyázat, antiszínészek a színpadon!

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 04:22:40

I love montázs

Ciccnyog 2010.03.08. 04:23:01

Ezek nagyon kellettek. Tollászkodik, köhécsel... mit képzel, hol van. Az összeállítás jó volt. Kathy Bates:).

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 04:23:16

Mit keres a Twilight a horrorok között? Bár, ha jobban belegondolok...

danzig 2010.03.08. 04:24:36

azért a "csaj félálomban" mentségére, mikor egy vidámparkban láttam egész jól pörgött, lehet hogy csak bizonyos emberek társaságában vérszegény

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 04:25:30

most hallt meg az avatar :)))

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 04:25:47

Morgan Freeman narrációját valahogy nem lehet megunni.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 04:25:57

296: mit hallott meg? :P

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 04:26:50

A bombákat. :)

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 04:27:03

-L :))))

c 2010.03.08. 04:27:08

Ajjaj. Mi lesz itt még.

Ismeretlen_62806 2010.03.08. 04:27:38

cameron már anyázik

klogg 2010.03.08. 04:28:30

Na most lett elegem. A szokásos akadémiás egy filmnek szóló díjhalmozó faszság... :-S

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 04:28:42

ki ez a cicamaca? :P

Lord Picard 2010.03.08. 04:29:56

Egyik hangos díjat se találtam el, pedig nagyon szurkolok a The Hurt Locker-nek :)) Szóval örülök :))

danzig 2010.03.08. 04:30:10

299. közben meg Kathryn Bigelow úgy vigyorog mikor föláll mintha előtte végig alulról kinya.. izé kényezt...szóval mint akinek egyfolytában jó :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 04:31:01

nos, mégsem lesz kék az oscar. ez most már biztos. kloggnak meg kurvára igaza van, de hát nem kell komolyan venni ezt az egészet.

Ismeretlen_37501 2010.03.08. 04:31:32

Eddig 8 eltalált, 6 ellenében. Utolsót Avatar-nak adtam.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 04:32:01

Azért én még reménykedem egy Basterds BP-díjban.

Ismeretlen_62806 2010.03.08. 04:32:09

a mixet nagyon odaadtam volna a star treknek

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 04:33:59

nekem eltünt ám a fehér szín a blog hátteréből, nem tudom elolvasni :))) már hetvenhatszor frissítettem. más ezt nem észleli??? :)

Ciccnyog 2010.03.08. 04:34:02

308. Nálam pont fordítva. Kezd egyre kevésbé tetszeni a műsor..

hahakocka 2010.03.08. 04:34:39

Elég szánalmasan nézne ki az Avatar mint best film 2 díjjal abból egy best film és kész a másik 'kicsi'. Gondolom akkor az is be lesz Lockolva. :D

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 04:36:22

Bullshit!

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 04:37:25

na ez kezd elég vicces lenni..

homer06 · http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2010/03/07/oscar_live/ 2010.03.08. 04:37:27

A green scrent pedig nem nehéz kamerázni:)

Ismeretlen_62806 2010.03.08. 04:37:41

nem lehet, hogy összekeverték a hang és kép kategória borítékait?

danzig 2010.03.08. 04:37:57

nap fénypontja, lövésem se volt Sandra milyen díjat adott át de azt gyönyörűen :)

Ismeretlen_110911 2010.03.08. 04:38:33

ooh, misz esztonkucsié

Lord Picard 2010.03.08. 04:39:43

Romlott az arányom, de a két, számomra váratlan, The Hurt Locker díjnak örülök :) Az eddigi 12-ből (nem számítottam bele a 3 rövidfilmet) 5 jött be, pedig elején 5-ből 5 voltam :D Sebaj.

hahakocka 2010.03.08. 04:39:57

Pff fényképezés - Avatarnak hogy francba? Ebben azért a Basterds és a Hp6 se volt gyenge. Ahogy az operatőreik is. CGI világban is kell értem én, de azért ma még csak nem egyenlő nehézségű 100%-osan a valóságossal. Zöld háttér powa fényképezéshez is. :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 04:41:03

viccet félretéve, majd meglátjátok a werkfilmeken, milyen nehéz dolga volt az operatőrnek ezzel a filmmel.

danzig 2010.03.08. 04:42:38

Karl Malden is, nem is tudtam... egy személyben volt kemény kalap és krumpliorr, de főleg az utóbbi

hahakocka 2010.03.08. 04:44:42

Meglessük mindenképp azt a werkfilmet.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 04:46:20

Go Zimmer, go!

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 04:47:34

go zimmer, go giacchino!

Ismeretlen_87626 2010.03.08. 04:48:26

Úgyis elviszi a Locker vagy az Avatar:D

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 04:50:04

basszus, domo origato, mr. robato, és közben az UP zenéje szól. ezt mégis hogy gondolták?

homer06 · http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2010/03/07/oscar_live/ 2010.03.08. 04:53:36

Na végre kapott ő is oscart, ez a pali egy zseni.

Ciccnyog 2010.03.08. 04:53:55

328. Bocsánatkérés elfogadva.:) Örülök, megérdemelte.

Lord Picard 2010.03.08. 04:54:27

Egy nagyon szép koreográfia volt :)) Giacchino-nak tudok örülni, a Lost 6 évadában a zene zseniális.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 04:55:10

Jönnek a törpök. :)

hahakocka 2010.03.08. 04:56:24

Hmm ki gondolta volna. :) Ez meg is érdemelt volt. Ejha Letteri már 4 szer kap. (3 gyűrűk ura és egy king kong plusz ez most)

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 04:58:33

én is nagyon szerettem a vizuális effektek díját

homer06 · http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2010/03/07/oscar_live/ 2010.03.08. 04:59:41

Kár hogy ebből csak 2 érdemelt meg(persze ez csak saját vélemény).

Ciccnyog 2010.03.08. 04:59:56

"Ennek köszönhetően ... a nőnemű nézők körében." ae: most miért mondod?:D Na jó, igazad van. Nem rossz parti egyik sem.

Lord Picard 2010.03.08. 05:00:12

Übercool Clooney-val mi van? Ma ahányszor mutatták/láttam, eléggé furi volt, nem kínálta meg Tarantino egy itallal?

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 05:00:49

337: és még a haja is ciki.

Lord Picard 2010.03.08. 05:03:17

Na látod, azt nem is néztem :) Lehet akkor azért morcos, mert elaludta :)

danzig 2010.03.08. 05:06:36

339 szerintem ez nem morcosság, simán kialakulófélben van a gyomorfekélye :) vagy mivel megvan a 10 milliója most elajándékoz pár rajongót :) nini ezek a doksik egész érdekesnek tűntek..

Ismeretlen_87626 2010.03.08. 05:06:53

A The Cove-t ajánlom is mindenkinek. Képes lettem volna besírni rajta, de erős voltam...

danzig 2010.03.08. 05:09:10

Fisher Stevens - bazz ez egy izé ,fazon a Lostból :)

Lord Picard 2010.03.08. 05:09:28

Jól áll a 4 Oscar-díj eddig a Hurt Locker plakátján, legyen tööööbbb :)))

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 05:10:08

343: de még így se nézi meg senki sem.

Leslie · http://kritikustomeg.org 2010.03.08. 05:10:11

Bírnám, ha a morcos Clooney ezek után megkapná a díjat. Vajon hogy venné át?

Lord Picard 2010.03.08. 05:10:25

Jé, tényleg danzig :))

Lord Picard 2010.03.08. 05:11:48

344: Pedig szerintem érdemes lenne megtekintésre, de nem baj :) Tavaly én szívtam a fogam a Gettó milliomos miatt.

danzig 2010.03.08. 05:11:51

"THE HUT LOCKER" - ez valami áldoksi film Jabbáról ?

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 05:11:55

345: "thanks".

hahakocka 2010.03.08. 05:11:58

Szegény Heath Ledger nem ad át most díjat meglépik a special vendéget amit mondtak is az apukáját???

Leslie · http://kritikustomeg.org 2010.03.08. 05:12:27

Fisher Stevens: Igen, én ugyenz a fazon volt anno a Rövidzárlat 1-2-ben Johnny-5 haverja. :)

danzig 2010.03.08. 05:12:38

"THE HUT LOCKER" - ez valami doksi film Jabba hányattatásairól ?

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 05:13:03

hut locker :))))

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 05:14:59

Hat looker. :)

Lord Picard 2010.03.08. 05:15:52

350: És alig ismertem fel belőle, pedig mindig kerestem a szememmel a fickót, mert szimpatikus volt belőle :) Ha QT adja át, akkor csakis a White Ribbon lehet az idegennyelvű.

danzig 2010.03.08. 05:16:40

350. azta...akkor ezért volt ismerős a Lostban is, anno nem tudtam hova tenni 344. megnéztem, tetszett, de nem gondoltam volna hogy bárhol aratni fog... 348. szerintem annál azért szűkszavúbb lesz :)

hahakocka 2010.03.08. 05:18:39

Na erre nem számítottam tuti fehér szalagra számítottam annyi díja volt hmm. Csökken az arányom. :)

Lord Picard 2010.03.08. 05:18:42

355: Én a BAFTA után már erősen reménykedtem, hogy aratni fog :) 4:3 az Avatar ellenében.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 05:18:57

Damn.

Ismeretlen_87626 2010.03.08. 05:20:03

Meg kell néznem a Weisse Band-en meg a Prophete-n kivüli jelölteket, de egyszerűen nem hiszem el, hogy bármi jobb lehet a Band-nél. Illetve a Basterds igen, de az más kateg.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 05:21:20

Damn Helen Mirren. nos, a végső négyet ki kapja? :) nő: bullock ffi: bridges rendezés: bigelow film: jabba

namhanman 2010.03.08. 05:21:38

Vamos Argentina!

homer06 · http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2010/03/07/oscar_live/ 2010.03.08. 05:22:10

Emberek holnap suli van, szerintetek lefeküdjek aludni vagy már mindegy:)

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 05:22:31

Szerintem lesz még meglepetés. Up in the Air vagy Basterds fog még valamit kapni.

Ismeretlen_87626 2010.03.08. 05:22:48

Homer tapasztalatból mondom, hogy jobb nem aludni.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 05:23:02

362: most már várd meg azért a végét. :)

Lord Picard 2010.03.08. 05:23:36

Nő: Meryl Streep Férfi: Bridges Rendezés: Bigelow Film: Azért is THE HURT LOCKER :D

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 05:23:37

362: Már mindegy. 2-3 óra alvással csak ártasz magadnak. :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 05:23:38

363: egy nagy lópikulát leginkább... de azért boldog lennék.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 05:27:14

Rendezés és színésznő tuti, Bridges is, a film még kérdéses.

danzig 2010.03.08. 05:27:29

nő: bullock ffi: bridges, de szerintem vmi ökör behintette clooneynak hogy ő nyer, és azóta se hiszi azért olyan amilyen :) rendezés: bigelow film: disctrict9 , kitartok mellette

homer06 · http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2010/03/07/oscar_live/ 2010.03.08. 05:27:59

Na most jön az aktív benyalás, fujj de utálom.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 05:29:13

Nagyon érdekel ez a Single Man, a zenéjét már rongyosra hallgattam.

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 05:33:21

clooneynak az a baj, hogy ma nem kapott punit.

Lord Picard 2010.03.08. 05:33:40

Ez az, most nagyon örülök :) Szép volt Töki!!!!

danzig 2010.03.08. 05:35:04

ide kellett volna egy snitt clooney-ról, olyan joey-s mikor veszít és anyázik meg dühöng :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 05:36:29

jeff is da man.

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 05:38:34

A Tökit azért hatalmas tisztelet övezi...

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 05:40:07

izgi

Lord Picard 2010.03.08. 05:50:24

Örülök neki, de Meryl Streep soha többé nem kaphat már díjat, mert 16-szor jelölték és kétszer nyert? :( Azért mégis csak ő a legnagyobb, szerintem.

danzig 2010.03.08. 05:51:56

vártam a végén hogy...és világbéke :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 05:52:19

meryl streep óriási volt. nem csak méretre.

Ciccnyog 2010.03.08. 05:54:47

Megkönnyeztem. Szép volt Sandra.:)

Ciccnyog 2010.03.08. 06:00:56

Megkönnyeztem. Szép volt Sandra.:) De lassú.. Akkor ide a következőt is. Most már nagyon kíváncsi vagyok a Hurt Locker-re.

ty 2010.03.08. 06:04:29

HURT LOCKER - JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ciccnyog 2010.03.08. 06:07:08

Tom Hanks nem egy ráérős.:D Így izgulni se tudtam.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 06:07:53

baszki, a freeblog pont a legjobbkor döglött meg.

Ismeretlen_37501 2010.03.08. 06:10:54

Igen, nem bírta az éjszakát. Köszönet a live-ért, jó éjszaka volt.

ty 2010.03.08. 06:11:01

hurt locker tarolt, és mellé még up, meg logorama. perfect oscar night :-) de régen volt már ilyen

danzig 2010.03.08. 06:13:53

388. nem csak freeblog, nálam az összes magyar oldal elhasalt, még szerencse hogy a pro7 online nem. Na már csak a legjobb férfi díját nem nyerte meg nő (Hilary Swank sem) ...talán majd jövőre :)

Ismeretlen_59128 2010.03.08. 06:14:27

ja én is mérgelődöm. de legalább most elmondhatjuk, hogy ma jó lehet bige-ló -nak lenni. fúúú, tudom gyenge! :))) köszi a munkát ae. idén is megérdemelsz egy kisoscart. :))))

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 06:15:27

és egy különdíjat kiosztanék danzignak a legviccesebb kommentekért. köszi mindenkinek, hogy velünk virrasztottatok!

Lord Picard 2010.03.08. 06:16:09

Én is köszönöm a live-ot, jó éjszaka volt :)) A Király visszatér óta nem volt ilyen jó Oscar-estém :)) Most megyek szunyálni, köszi még egyszer :) És hatalmas köszönet neked is, divi25! Tökéletes stream volt!

danzig 2010.03.08. 06:22:37

393...ohh, köszönöm a lehetőséget ,hogy itt lehettem, szóhoz sem jutok, de készültem, szóval családomn...bip bip..cut, lekever , zene.. tipikus :)

Ciccnyog 2010.03.08. 06:24:21

Köszi ae. Jó alvást/iskolát/munkát mindenkinek. Nem volt ez rossz Oscar, de örültem már jobban is.:)

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 06:28:59

Ahhoz képest, hogy az idei gálát rövidebbre tervezték, még a tavalyinál is hosszabb lett. Meg szarabb. Sebaj, jövőre ugyanitt. :)

anita 2010.03.08. 06:30:10

Látom, idén se kellett leesni a székről.. De nekem személy szerint most egyik sem fáj.. :) Christoph Waltz! Van igazság! :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 06:57:05

no, már meg is jöttem. miért is volt szar ez a gála? én kibaszott jól szórakoztam. steve és alec az utóbbi évek legviccesebb műsorvezetőinek bizonyultak.

Ismeretlen_87626 2010.03.08. 07:02:24

AE: Az utóbbi évek leggyengébbjei voltak szerintem.

Ismeretlen_104405 2010.03.08. 08:33:23

Jó reggelt! Csak este tudom megnézni a gálát, de addig is tökéletesen kárpótolt a sok moment of beauty kép és az összefoglaló. Mi is volt az Avatar College Humoros plakátján? Predictable. Na, ez is az volt. Kivéve a legjobb film kategória nyertesét. :-) Gratulálok Kathrynnek!

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 12:48:22

no, alszik mindenki? puhányok. :) a 6 oscar-díjas THE HURT LOCKER-t a hétvégén 1600-an nézték meg budapesten, összesen 9500 fővárosi nézőnél tart (4 kóiával). egyébként ez egész jó teljesítmény. kíváncsi leszek, hogy a tegnapi események fényében a bufi változtat-e valamit a film terjesztésén.

Lord Picard 2010.03.08. 13:16:58

Jó reggelt :D Remélem a Bufi-nál már azon agyalnak, milyen jó kis extrákat válogatnak össze egy extra dvd kiszereléshez :)) Szerintem is jó páros volt Alec és Steve, de inkább utóbbi dominált, ami nem baj :) Még mindig sírva gondolok az "én írtam a szövegét" beszólásra, megnézem él-e még egyáltalán a szerencsétlen forgatókönyvíró.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 13:26:23

gondolod? szerintem simán lehet belőle fapados dvd 1.990-ért.

anita 2010.03.08. 13:31:49

393: Én is! Sőt Sandrával adatnám át Neki!!! :)

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 13:34:05

két dolog azért bánt: 1. az UP IN THE AIR nem kapott semmit. 2. meryl streepet lenyomta egy friss arany málnás.

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 14:16:41

továbbá érdemes elgondolkodni azon, hogy a jelölt és díjazott filmek között nem mostanában volt ilyen sok, melynek még egyáltalán nincs hazai forgalmazója. butul az ország. :(

Ismeretlen_84013 2010.03.08. 14:37:22

399: Jellegtelen volt az egész. Semmi show-érzet, csak a "gyorsan adjuk már oda a következő díjat és húzzunk haza"-érzés dominált, nézőként se szórakoztató, se érdekes nem volt. A házigazdákkal nem volt különösebb probléma (bár Baldwin inkább csak asszisztált), de Ricky Gervais GG-s őrültjéhez és Hugh Jackman tavalyi elegáns gentlemanjéhez képest sehol se voltak. A kiszámíthatóság sem tett jót a gálának, az Up in the Air és az Inglourious Basterds mellőzése kifejezetten zavart (legalább a forgatókönyveket vinniük kellett volna), annak viszont örülök, hogy az Avatar csak azokban a kategóriákban diadalmaskodott, amiket tényleg megérdemelt (na jó, az operatőrit nem).

Ismeretlen_87470 2010.03.08. 15:22:35

Na jön le a HD torrent. :)

Lackó 2010.03.08. 15:24:11

már nem azért, de laikusként belegondolva is az Avatar operatőrének volt a legnehezebb dolga. Bombaszakértőnek örülök, mostanában páros években megérdemelt díjazások születnek (Tejgla uhhh, Gecómilliomos fakoff). QT feje priceless. nemtom, Weinsteint mutatták vajon? megnéztem volna a disznófejét. Sandy iszonyat jó fej (mondjuk főleg a szombat esti szereplése alapján: talicskás bébi :-) a Töki a legmenőbb! Cameron hogy örült már Bigelownak!

Ismeretlen_1068 2010.03.08. 15:42:20

408: nekem pont azt tetszett benne, hogy a műsorvezetők a szokásos megashow helyett kiálltak és stand up komédiát nyomtak több millió embernek. mert így is lehet.

Süti 2010.03.08. 16:45:52

406: ne bántson, hiszen Sandra mindkét filmben jó volt :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása