aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nolan, batman, superman? Zalaba_Ferenc
2010. február 10. 00:43:31

Kategória: Szólj hozzá!

Csak úgy repkednek a súlyos hírbombák a Warner háza tájáról. Sajnos ezek egyike sem hivatalos, de a jelek szerint a THE DARK KNIGHT producerei végeztek a film által megkeresett dollármilliárd számlálásával és újabb summa hajtásába fogtak, melyhez a Batman franchise feltámasztását kommandírozó Christopher Nolant hívták segítségül. Állítólag. De vannak nyomok.

A nagy lánggal berobbant, aztán a visszajelzések alapján hamar kiégő FLASH FOWARD c. tévésorozatból kilépett, a BEGINS és a TDK sztoriját szállító David Goyer író/producer körül az a pletyka terjeng, hogy azért hagyta ott a tekergőző tévésorozatot, hogy előkészítse a harmadik BATMAN-film forgatókönyvét, melyre Nolannak már van is egy ötlete. A forgatókönyvnek gyorsan neki is állnak majd, amint Nolan végzett az INCEPTION-nel (melyről DiCaprio a napokban bevallotta, hogy a forgatás során egyik szereplőnek sem állt össze a kép).

És ez még nem minden. Egyes források szerint a Warner felkérte az Oscar-jelölt író/rendezőt arra, hogy segítsen újraindítani a SUPERMAN franchise-t olyan stílusban, mint a bőregeret. Nolan az Acélember új kalandjait (amely nem a SUPERMAN RETURNS folytatása lenne) csupán szürke eminenciásként felügyelné (ilyenkor jön elő a kalapból az 'executive producer' státusz), azaz sem a forgatókönyv megírásába , sem a rendezői székbe nem folyna bele, csupán tanácsokat adna, mit, hogyan, merre és hány vágással. Ide nekem egy hivatalos bejelentést!

Címkék

superman comics batman christopher nolan sequel superhero dc comics filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr824537641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása