aeon flux

ready for the action now, danger boy?

hallgatnivaló: Gorillaz - Stylo Zalaba_Ferenc
2010. január 21. 16:45:31

Kategória: 3 komment

Minden idők legsikeresebb virtuális csapata visszatért. Miután a Kong stúdió alagsorában kapu nyílt a pokolba, ezáltal démoni erők otthonává vált, a formáció új helyszínen, egy hatalmas műanyag szigeten vette fel a márciusban megjelenő új album anyagát, ami a címét is a helyről kapja: Plastic Beach. Az első single egyelőre ütős videoklip és különösebb felhajtás nélkül "szivárgott" ki a netre. A hivatalos YouTube csatornát Magyarországról nem lehet nézni, az alternatívákat pedig szorgosan írtja a szellemi jogokkal visszaélő gazdálkodó EMI, így egyelőre a hivatalos honlapon hallgatható meg, január 26-tól pedig letölthető formában is elérhető lesz. A Stylo-ban Bobby Womack és Mos Def hangja is hallható, rajtuk kívül az albumon közreműködik Snoop Dogg, Hypnotic Brass Ensemble, Kano, Bashy, Gruff Rhys, De La Soul, Little Dragon, Mark E. Smith, Lou Reed, Mick Jones, Paul Simonon, Sinfonia Viva és a National Orchestra for Arabic Music. Várjuk.

Hmmm... Noodle pedig időközben nagykorúvá érett. :)

Címkék

zene album damon albarn gorillaz noodle plastic beach zenehir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr374537562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csurmee · http://www.twitter.com/csurmee 2010.01.21. 22:44:03

Van annak valami jelentősége, hogy a nemtelen teremtmény sapkáját veres csillag díszíti?

Ismeretlen_87470 2010.01.22. 13:19:59

Nemtelen?? Az igaz, hogy Noodle a japán kormány titkos szuperharcos programjának egyik tesztalanya, és gyerekkorától különlegesen képzett gitárvirtuóz, de azért határozottan lány. :) A csillag a sapkával együtt a kínai vörös hadsereg hagyományos öltözetének része. http://www.bluebaldur.com/images/uploads/Caps/CAPchina-black%281%29.jpg Jelentősége talán akkor lenne, ha Noodle-nek lenne kötődése valami szerencsétlen poszt-kommunista kelet-európai országgal, de mivel japán származású, és tíz éves korától Angliában él, szerintem nincs.

csurmee · http://www.twitter.com/csurmee 2010.01.22. 16:34:23

Jah, hát dilemma volt, mert deréktól lefelé határozottan lányos az öltözéke, melle viszont semmi, úgyhogy megpróbáltam inkább politikailag korrekt lenni :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása