aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poster: kick-ass (2010) Zalaba_Ferenc
2009. november 06. 06:49:08

Kategória: 4 komment

Ha eddig nem tettétek volna, most vegyétek fel a KICK-ASS című filmet a megnézendők listájára, ugyanis ha lehet hinni a Comic-Con látogatóinak, akkor ez a film - nomen est omen - büntetni fog. Mark Millar (WANTED) képregényét Matthew Vaughn (STARDUST) adaptálja filmre, méghozzá kíméletlenül, autentikusan (nem úgy mint Timur és csapata azt a másikat), tehát brutál véres és vicces mókára számíthatunk.

A főszereplő egy tejesen átlagos srác (Aaron Johnson, NOWHERE BOY), aki egy nap úgy dönt, hogy szuperhős lesz, ha törik, ha szakad, s feltételezhetően törik is, szakad is. Az egyetlen igazán ismert név a szereplőgárdában Nicolas Cage, aki a mondvacsinált szuperhős mentorát alakítja, viszont  a Comic-Conon vetített képsorok legnagyobb sztárja nem ők, nem is a Christopher-Mintz Plasse (SUPERBAD) által megtestesített másik szegény ember szuperhőse volt, hanem a Chloe Moretz (a LET ME IN vámpírlánya) által mmegformált Hit Girl (itt és itt), aki egy könyörtelen bérgyilkos - egy kislány bőrében. Azt mondták, Beatrix Kiddo hozzá képest egy bakfis. A cikk apropója pedig az, hogy a Lionsgate kidobott néhány karakterplakátot (a képre kattintva megnézheted mindet - egyben).

Címkék

comics nicolas cage poszter superhero kick ass

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr914537258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Action 2009.11.06. 07:54:47

Képregényt olvastam, nagyon brutál, kíváncsi leszek, h a film télleg olyan lesz-e. Azért érdekelne, h mi lesz a film magyar címe :)

Ismeretlen_1068 2009.11.06. 07:57:12

"szétrúgom a segged", mi más? :)

Ismeretlen_1068 2009.11.06. 07:58:09

ugyanakkor meg kell jegyeznem, hogy nicolas cage figurája hátulról TELJESEN úgy néz ki, mint magneto.

Kemény Husi · http://steak.freeblog.hu/ 2009.11.06. 13:29:21

Chloe kicseszett nagyot fog alakítani benne, az tagadhatatlan, a 'conon bemutatott részletben is mindenki elájult tole. Az Empire-ben amúgy múltkor azt nyilatkozta két producer, hogy a Moretz anyuka otlete volt, hogy Hit Girlnek legyen egy beszólása a "cunt" szóval. Egyszeruen ragaszkodott hozzá, hogy hallhassuk a lánya szájából. Ambiciózus egy asszony, de tudja, mi kell a kozonségnek :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása