aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj up esernyőt! Zalaba_Ferenc
2009. október 29. 16:02:54

Kategória: 2 komment

Ha eddig még nem tetted volna meg, akkor menj és nézd meg az újabb Pixar csodát, az UP-ot, melyben a nyugdíjas korú Carl Fredricksen és Russell, a lelkes kiscserkész nagy kalandra indul, végül az igazi utazást saját lelkükben teszik. A Forum Hungary és az AE közös játékában most egy klassz családi esernyőt nyerhetsz, melynek alját léggömbök, tetejét pedig bodros felhőkkel kirakott kék ég díszíti, szóval igazi különlegesség. A résztvételhez nem kell mást tenned, mint megnézned a filmet (ha eddig még nem... :) és válaszolni a következő nagyon egyszerű kérdésre:

Hány fiókája van Kevinnek, a fura madárnak?

A megfejtést (anyakönyvi neved feltüntetése mellett) "Fredricksen" tárggyal az aeon_fluxKUKACfreemailPONThu címre küldd! A játék 2009. november 15-ig tart, utána sorsolunk! A nyereményt - amely pénzre nem váltható - a Fórum Hungary főhadiszállásán lehet majd átvenni. Kalandra fel!

Címkék

up jatek animation forum hungary pixar

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr164537202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Daemiaen 2009.10.22. 16:55:17

ae és a nevek - ezek valahogy mindig kifognak rajtad. :) Szerintem Fredricksen tárggyal még jobb lenne, nem? :)

Ismeretlen_59128 2009.10.23. 15:04:53

pénzre nem váltható :))))))))

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása