aeon flux

ready for the action now, danger boy?

blu by blu-west Zalaba_Ferenc
2009. október 23. 23:23:54

Kategória: 3 komment

November 3-án jelenik meg Amerikában az első Hitchcok BD (na jó, a második, de minél kevesebbet beszélünk a THE 39 STEPS BD-ről, annál jobb), s a tesztek szerint (itt és itt) újabb mérföldkővel lesz dolgunk, amire a Warner munkatársai is rettentően büszkék. Íme a stúdió nyilatkozata:

The arrival of North by Northwest on Blu-ray is a landmark event in home video history, as it marks the very first of the famed director’s films to become available on this state-of-the-art format. Accordingly, the film has received a meticulous restoration and remastering especially for this occasion with Warner Bros. Motion Picture Imaging scanning the original VistaVision production elements in 8K resolution. The resulting presentation reveals a depth of field and clarity never before possible, only serving to heighten every thrill-packed moment of this beloved classic.

Kérdem én, így kell kinéznie egy 50 éves filmnek?! (Klikk a képre!)

Címkék

alfred hitchcock bd release warner bd

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr454537207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_29159 2009.10.24. 09:04:49

Igaz még lejátszóm sincs hozzá, de ez tényleg instant buy! :) Egyik legjobb film ever, megérdemli a törődést.

Jack Skellington 2009.10.25. 14:45:14

Veri az Avatart! :-)

Zoltanek 2009.10.26. 11:55:06

AE: ha a Blue Velvet megjelenik blu-ray-en, ki fogod hagyni a szóviccet? :) Amúgy az ilyen filmekért érdemes blu-ray-t venni, végülis ezek nekünk kimaradtak a mozizásos időkből.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása