aeon flux

ready for the action now, danger boy?

megvan az új jack ryan? Zalaba_Ferenc
2009. október 14. 07:10:16

Kategória: Szólj hozzá!

A Variety szerint igen, és még csak elégedetlen sem vagyok (lennék) a döntéssel: az idei nyár legjobban sikerült blockbusterjének sikere nem kis mértékben múlott a kvázi nóném főszereplőjének teljesítményén, s azt kell, hogy mondjam, Chris Pine minden várakozást felülmúlóan definiálta újra James T. Kirk figuráját a STAR TREK-ben (a távolba révedő szónoklatok mentek a levesbe, de az egó azért megmaradt), s úgy tűnik, hamarosan újabb ikont testesíthet meg, Alec Baldwin (so-so), Harrison Ford (perfekt) és Ben Affleck (ugyanmár) után a Paramount ugyanis őt szeretné látni Jack Ryan szerepében (a végső konfirmáció még hátravan).

Az új filmnek már forgatókönyvírója is van, s ha minden igaz, ez egy Tom Clancy-től függeten sztorijú produkció lesz, amit a szerző valószínűleg nem is bán (eddig valamennyi regényadaptációt elküldte a jó búsba). 2011 előtt ugyan nem lesz film a projectből, de már most érdemes feljegyezni a naptárba.

Címkék

chris pine jack ryan filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr224537178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása