aeon flux

ready for the action now, danger boy?

remake készül a the fly-ból Zalaba_Ferenc
2009. szeptember 24. 09:21:33

Kategória: 10 komment

Ez talán még nem lenne olyan váratlan hír, lévén tucatjával térnek vissza a 70-es, 80-as évek kisebb-nagyobb horrorikonjai, de ezt a remake-et (hogy pontosak legyünk: egy remake remake-jét) maga Cronenberg rendezné. A döntés hátterében valószínűleg pénzhiány az effektus-technológiák fejlődése lehet, hisz CGI és egyéb hókusz-pókuszok segítségével a kanadai rémálom-gyáros olyan víziókat is vászonra álmodhat, melyek jó húsz évvel ezelőtt maximum sztoribordon létezhettek. Remélhetőleg a film romantikus vonulata is érintetlen marad, no de ki játszhatná Seth Brundle-t? Robert Pattinson? Ryan Reynolds? Bono???

Címkék

horror remake cronenberg romance

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr564537108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

batboy 2009.09.24. 09:56:58

jaj de jó hogy Cronenberg rendezné - bármi is áll a döntése mögött! A Bono szemüvegben valóban üt, magam mégis Daniel Craiget javaslom, mert szemüveg nélkül is kevés sminket igényel....szereplésével tulajdonképpen még direkt remake-elni sem kellene, Cronenberg elkészíthetné a Fly sajátos variánsát: A poloska.

Linkovic Csumoszky · http://geekz.blog.hu 2009.09.24. 10:23:13

És az Oscar díjas make-up smafu? S vajon ijesztőbb lenne e Brundlefly egy avatar-szerű CGI maszkkal?

Süti 2009.09.24. 11:26:02

annak örülök, hogy a Mester maga forgatná újra a művét, viszont az, hogy az eredeti maszkokat és kiváló trükköket CGI helyettesítené... hát. én asszem maradok inkább a réginél.

Dagenham · http://bluejaunte.wordpress.com 2009.09.24. 11:35:59

Tökéletes filmeket felesleges újraforgatni, CGI ide vagy oda. A DVD-n található források alapján egyetlen olyan jelenet volt, amit részben azért vágtak ki, mert béna volt a stop-motion (az egyik alternatív befejezés).

Faust · http://krinc.blogspot.com 2009.09.24. 22:44:17

Lévén a mentorom (Ő nem tud róla persze) által rendezett egyik kedvenc filmemről van szó, érzékenyen érint a téma, pláne a Videodrome remake híre után. Ha Cronenberg rendezi, szar nem lesz belőle, de ahogyan többen is említették, felülmúlni semmiképpen nem fogja a 86-os filmet - bár Cronenberg mindig feljebb tolja azt a bizonyos lécet. Nem hinném, hogy bármely elemében jobb filmet kapnánk, de ha már mindenképpen remake-elni "kell", akkor jobb kezekbe nem is kerülhetne a sztori. Seth Brundle? Két lehetőséget látok: Christian Bale, mert az elmúlt 3 évben mindenben ő játszik, vagy Viggo Mortensen, akiről Cronenberg azt nyilatkozta, akár az összes jövendőbeli filmjében szívesen forgatna vele, annyira tiszteli és kedveli. Egyiküket sem tudom elképzelni, mondanom sem kell...esetleg Jason Statham. :)

Ismeretlen_1068 2009.09.24. 23:09:26

hmm, viggo nem rossz ötlet, de inkább egy olyan színész kellene, akiben alapból van valami idegenszerű. goldblum ilyen. ahogy affektál és ahogy néz, kiráz a hideg - ettől függetlenül bírom. :)

SoZi 2009.09.25. 02:00:24

Bo-no,Bo-no,Bo-no! :)) Viggo jöhet, jó lesz ő ide! Még Willem Dafoe-t mondanám, ha nem lenne szegény elcsépelt az őrült defektes szerepében.(Boondock Saints-et látta valaki? Az a kedvenc alakítása) Egyébként meg Danny Trejo a másik jelöltem. A mellére tetovált nő feléledhetne valami jó kis pszichodráma során, és már ott is van a szerelmi szál ;)

Ismeretlen_1068 2009.09.25. 07:28:24

ne vicceljetek már, ide valami fiatalos, atletikus, mégis idegenszerű alkat kéne. gary busey? :D

SoZi 2009.09.25. 13:15:52

Akkor Matthew Broderick A "ki mond hülyébbet" versenyben jó vagyok :D Vagy Whoopi Goldberg? No limits...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása